Meer resultaten voor pedicure opleiding

pedicure opleiding
Langlopende opleidingen voetmagazine.be.
Dit betekent dat er wekelijks één les en één praktijksessie is, aangevuld met per cursusjaar 10 extra praktijksessies. Deze extra praktijksessies worden georganiseerd in rusthuizen, ziekenhuizen, centra voor begeleid wonen, instellingen voor andersvaliden, sportclubs of, indien organisatorisch niet mogelijk, in de campus met externe modellen. Tenzij anders vermeld, loopt de opleiding over 2 jaren.
Opleiding Gespecialiseerd voetverzorger voltijdse dagopleiding Beauty en wellness opleidingen Syntra West.
Je bent minimum 18 jaar of je wordt 18 in het jaar dat de opleiding van start gaat. Onze docenten zijn één voor één vakspecialisten gespecialiseerd voetverzorger of podoloog met een eigen zaak die door hun jarenlange ervaring borg staan voor een kwalitatief hoogstaande opleiding. VEEL GESTELDE VRAGEN.: Is Gespecialiseerd Voetverzorger hetzelfde als Medische Pedicure?
Medische pedicure en podotherapie ODISEE BRUSSEL CNPV.
Pedagogische en didactische ondersteuning door deskundigen in de Voetverzorging. Palpatoire anatomie van de onderste ledematen / Diabetesvoetwondzorg / Mycosenbehandeling / Pedicure / Ontsmettingsmiddelen en verbanden in de voetzorg / Praktijk voetverzorging en pedicure / Beheer van een zelfstandige activiteit als voetverzorger.
Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger CVO-STEP.
Met dit laatste certificaat kan je een diploma secundair onderwijs behalen als je ook de opleiding aanvullende algemene vorming afwerkt meer zie hieronder civiel effect. Structuurschema opleiding voetverzorger en zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger. Om met deze laatste opleiding te starten moet je het certificaat van voetverzorger kunnen voorleggen.
opleidingen Syntra Brussel.
Leer huid en nagelaandoeningen professioneel behandelen en voorkomen. Aantal sessies nog niet gekend. Schoonheidsspecialist met Bedrijfsbeheer voltijds. Van manicure tot make-up, schoonheidsverzorging heeft geen geheimen meer voor jou. Je bent klaar om je te vestigen als zelfstandig Schoonheidsspecialist na deze opleiding!
Pedicure Opleiding Wellness Academie.
Als gespecialiseerd voetverzorger is een stevige theoretische basis fundamenteel. Je verdiept je tijdens deze opleiding pedicure in de opbouw en de werking van de voet met aandacht voor cellen en weefsels, het skelet, de spieren, voetstanden, de biomechanica van het staan en gaan, en de huid en nagels.
Voetverzorger Encora.
Je kan ook als medewerker in een rust en verzorgingstehuis aan de slag gaan. Door de opleiding Gespecialiseerde technieken voetverzorging te volgen kan je je specialiseren om zo. Ook de opleidingen voetreflexologie en aromatherapie kunnen een interessante aanvulling vormen. Of volg nog een opleiding bij Encora.
Opleiding Gespecialiseerd voetverzorger SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Pedicure en computer. Je zal zeer regelmatig moeten zorgen voor een cliënt met een voetprobleem zodat je voldoende praktijkervaring opdoet tijdens de lessen.Wij vinden het belangrijk dat je je al van zodra je met de opleiding start de professionele uitstraling en de correcte houding van een voetverzorger aanmeet.

Contacteer ons