Op zoek naar pedicure opleiding?

pedicure opleiding
pedicure pedicures voetverzorging opleiding medische pedicure vdab.
Opleiding pedicure basisopleiding pedicure 1. De cursus Pedicure basis 1 is een onderdeel van de opleiding Voetverzorger. Daarnaast hebt u nog Pedicure basis 2 en Pedicure specialisatie. Een totaal van 3 cursussen of modules. In de module Pedicure basis 1 komen 3 onderdelen aan bod.:
Medische Pedicure Opleiding Avondschool of Thuisstudie Springest.
Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Pedicure Gespecialiseerd Voetverzorger. Beschrijving: Zoals de naam van deze opleiding al benadrukt, gaat het hier om een intensieve pedicure opleiding. Een goede voetverzorging v. BTW: Vrij van BTW.
Kalender Mintaka.
Tapping en pulsing therapie. Medische pedicure behandeling. Cursussen en workshops. Privé en groepspraktijk locatie. eerst volgende sessies. Reiki cursus graad 1. zo kan je thuis zelf mediteren. 28/jul/2018 Reiki cursus graad 1. 24/aug/2018 Voetreflexologie opleiding. 25/aug/2018 Voetreflexologie opleiding. 26/aug/2018 Voetreflexologie opleiding.
Opleidingen Districos.
Pedicure Opleiding Wellness Academie.
Je verdiept je tijdens deze opleiding pedicure in de opbouw en de werking van de voet met aandacht voor cellen en weefsels, het skelet, de spieren, voetstanden, de biomechanica van het staan en gaan, en de huid en nagels. Deze kennis is nodig om daarna op verantwoorde wijze je behandelingen als gespecialiseerd voetverzorger uit te kunnen voeren.
Basisopleiding nagelstyliste.
Bezig met laden. Basis opleiding nagelstyliste start zondag 12 mei 2018 10u 14u. 4 lessen basis opleiding examen met certificaat. 500, 00 excl. Basis opleiding nagelstyliste start zondag 16 juni 2018 10u 14u. 4 lessen basis opleiding examen met certificaat.
Pedicure opleiding MSK Webshop.
Naast de opleiding Medisch Pedicure bieden wij ook de opleiding aan voor de Basis pedicure. Ook bieden we modules medisch pedicure aan voor plussers. Voor pedicures die al wat vervolgcursussen hebben gevolgd, verzorgen we ook maatwerkt zodat ze op hun eigen niveau aan de slag kunnen en geen dubbel werk hoeven te doen.
Vergelijk 14 Pedicure opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Medisch Pedicure opleiding. Medische Pedicure Ben je al in het bezit van een erkend Pedicurediploma en wil je binnen korte tijd doorgroeien naar Medisch Pedicure? BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten.

Contacteer ons