Meer resultaten voor pedicure opleiding

pedicure opleiding
Gespecialiseerd voetverzorger SYNTRA Limburg.
kunstnagel en kunstnagelfragmenten. Pedicure en computer. Voor deze opleiding werk je met professionele starterspakketten van materialen en producten. Tijdens de eerste les krijg je hierover meer informatie. Wat is nu het verschil tussen pedicure medische pedicure gespecialiseerde voetverzorging en podologie?
Medische Pedicure Opleiding Avondschool of Thuisstudie Springest.
Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Pedicure Gespecialiseerd Voetverzorger. Beschrijving: Zoals de naam van deze opleiding al benadrukt, gaat het hier om een intensieve pedicure opleiding. Een goede voetverzorging v. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger CVO-STEP.
Je kan een extra module volgen om een certificaat zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger te behalen. Met dit laatste certificaat kan je een diploma secundair onderwijs behalen als je ook de opleiding aanvullende algemene vorming afwerkt meer zie hieronder civiel effect. Structuurschema opleiding voetverzorger en zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger.
Voetverzorger CVO De Oranjerie.
Zoek door deze site.: Opleidingen in Aarschot, Diest, Haacht, Leuven, Scherpenheuvel. over cvo de oranjerie. In de modules voetverzorging verwerf je een stevige theoretische onderbouw van weefselleer en anatomie in het kader van de voetverzorging. Je leert eveneens een behandelinsplan invullen om een volledige voet en nagelverzorging uit te voeren.
Onderwijskiezer.
Opleiding Gespecialiseerd" voetverzorger pedicure." De activiteiten van een professionele gespecialiseerde voetverzorger bestaan uit het verstrekken van een basisvoetverzorging, aangevuld met de verzorging van huid en nagelaandoeningen. Naast de verzorging van de gezonde voet, geeft de voetverzorger educatie, gezondheidsvoorlichting en opvoeding GVO.
Pedicure Opleiding Beauty Lifestyle Academy.
Je leert de materialen perfect te gebruiken en cosmetische voetproblemen oplossen. Bij de opleiding komt ook een gedeelte theorie kijken. Zo behoort kennis van de samenstelling van de nagels, de anatomie van de voet, de hygiëne en veiligheidsmaatregelen en het herkennen van voetaandoeningen tot de leerstof van de pedicure.
Gespecialiseerde voetverzorger Syntra AB.
Het aantal mensen met voetproblemen kan moeilijk worden overschat. In deze 2-jarige cursus pedicure leer je alle technieken om patiënten te verzorgen. Aan het eind van de opleiding kun je ingegroeide nagels, eeltplekken en likdoorns behandelen. Ook huid en nagelaandoeningen verzorg je professioneel.
Opleiding zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger.
De eigen kosten bedragen ongeveer 350 voor het aankopen van een eigen pedicureset. De opleiding Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger bestaat uit 3 onderdelen of modules, genaamd Pedicure 1, Pedicure 2 en Pedicure 3. Inhoud module Pedicure 1 Basiskennis voetverzorging 60lt, Initiatie voet en nagelverzorging 40lt, Elementaire voetverzorgingstechnieken60lt.

Contacteer ons