Resultaten voor opleiding tandartsassistente

opleiding tandartsassistente
Tandartsassistente SYNTRA Limburg.
Om toegelaten te worden tot de opleiding is een diploma van hoger secundair onderwijs vereist ASO, TSO, KSO of BSO mét specialisatiejaar. Voor aanvang van de opleiding bezorg je een kopie van het behaalde diploma HSO aan de campus. De opleiding tandartsassistente duurt twee jaren met 2 lesmomenten per week.
Mondzorg Arteveldehogeschool Gent.
Wat is mondzorg? Word ik tandarts? Of eerder tandartsassistent? Het antwoord: geen van beide! Iets voor jou? We hechten veel belang aan wetenschappen, talen en natuurlijk de praktijk. Ontdek wat we van jou verwachten. De opleiding is gebouwd rond drie leerlijnen.
Tandartsassistent Se-n-Se Busleyden Atheneum.
Dit specialisatiejaar is toegankelijk voor alle studenten die een diploma secundair onderwijs behaalden en leidt tot het studiegetuigschrift van tandartsassistent. Tijdens je opleiding krijg je een doorgedreven opleiding in tandtechniek instrumenten en apparatuur, tandheelkundige technieken en materialen e.d. Daarnaast scholen we je in kantoortechnieken organisatie secretariaat, agendabeheer e.d.
Tandartsassistent Hivset.
Tijdens deze opleiding word je voorbereid op een concrete tewerkstelling in de sector. Deze sector omvat een waaier aan mogelijkheden solo-groepspraktijken. De tandartsassistent biedt ondersteuning bij de voorbereiding, uitvoering en de afronding van een behandeling zodat de tandarts de behandeling efficiënter kan uitvoeren, de stoeltijd van de patiënt verkort wordt en de organisatie binnen de tandartspraktijk vlotter verloopt.
Onderwijskiezer.
Tandartsassistent Syntra ondernemersopleidingen. De tandartsassistent of tandartsassistente is de schakel tussen de tandarts en de patiënt. De assistente is vóór, tijdens en na de behandeling, zowel voor de tandarts als voor de patiënt, een onontbeerlijke steun en toeverlaat. De tandartsassistent werkt in loondienst bij een algemeen tandarts of een tandheelkundig specialist. Het kan gaan om een solopraktijk of een groepspraktijk. De tandartsassistent moet vertrouwd zijn met de patiëntendossiers en een basiskennis van tandheelkunde hebben, dit om bijvoorbeeld het magazijn van de tandartsenpraktijk te beheren. De administratie zal ook volledig in de handen van de assistent komen, maar ze moeten eveneens in staat zijn de instrumenten aan te reiken wanneer de tandarts om hulp vraagt. Het takenpakket van een tandartsassistent is zeer ruim. De taken situeren zich zowel op vlak van onthaal en administratie, als op begeleiding en voorlichting van patiënten, assistentie aan de stoel, praktijkorganisatie en administratie. De opleiding leidt tot het beroep van tandartsassistent maar afgestudeerden in de opleiding kunnen ook terecht in de medische vertegenwoordiging binnen tandheelkunde.
Opleiding tandartsassistent KNMT.
Ten things to arrange before starting as a foreign dentist from the EER in the Netherlands. Home Voor patiënten Beroep tandartsassistent Bij en nascholing tandartsassistent Opleiding tandartsassistent. Klachtenregeling voor patiënten. Beroep en profiel tandarts. Hoe word je tandarts in Nederland.
Aanbod Apotheek en Tandartsassistent Tandartsassistent CVO 3 Hofsteden.
We bieden deze opleiding zowel overdag als s avonds aan. Klik hier om een overzicht te krijgen van de volledige structuur van de opleiding. Er zijn geen diplomavereisten, iedereen kan deze opleiding volgen. Op het einde van de opleiding krijg je een certificaat.
Tandartsassistent Opleidingen Diploma secundair onderwijs Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
Behaal je op het einde van het traject je eerste diploma secundair onderwijs, dan kan je het wettelijk inschrijvingsgeld van de diplomagerichte opleiding volledig terugkrijgen. Tijdens een infosessie kom je alles te weten over deze opleiding, eventueel in combinatie met Aanvullende Algemene Vorming.

Contacteer ons