Resultaten voor opleiding schoonheidsspecialiste

opleiding schoonheidsspecialiste
Schoonheidsspecialist.
De cursus kleur en stijlconsulente duurt een volledig schooljaar 160 lestijden. als volwaardige schoonheidsspecialiste. Om zelfstandig als schoonheidspecialist te starten, moet je de volledige opleiding volgen: Handverzorging, Gelaatsverzorging en Make-up, Lichaamsverzorging en Voetverzorging. Deze opleiding als stap naar een volwaardig diploma secundair onderwijs.
Opleiding Schoonheidsspecialiste Wellness Academie.
Deze opleiding schoonheidsspecialiste is een complete opleiding die je opleidt tot een duizendpoot in cosmetische en ontspannende behandelingen. Je doel als schoonheidsspecialiste is tweeledig; je helpt mensen om hun natuurlijke schoonheid te bevorderen en je biedt tegelijkertijd een moment van ontspanning.
Beauty Encora.
Of spreid je liever de opleiding over een langere periode? Je kan je ook verdiepen in een bepaald thema, zoals wellness: masseur, lymfedrainage, hydrobehandelingen, aromatherapie, klassieke en hedendaagse verzorging. Allround schoonheidsspecialist: intensief traject in 1 jaar. Allround schoonheidsspecialist: op je eigen tempo.
Vind een opleiding VDAB.
Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Welke opleidingen bieden de beste kansen op de arbeidsmarkt? Ontdek het in het VDAB Schoolverlatersrapport 2018!
Object moved.
Opleiding Schoonheidsspecialiste Level Up Beauty Academy.
Opleidingen / Schoonheidszorg / Schoonheidsspecialiste. Improve your selfies see an esthetician. Duur: 24 lessen avondlessen 18 lessen daglessen. Kostprijs: 1450 euro. KMO portefeuille Gespreide betaling. Het beroep van schoonheidsspecialist kent vele facetten. Een schoonheidsspecialist voert een verzorgende, ontspannende en cosmetische behandeling uit op het gezicht en lichaam.
Schoonheidsspecialiste Syntra AB.
Eens het diploma op zak, kan je je eigen salon opstarten of aan de slag bij een andere schoonheidsspecialiste, parfumeriezaak, beautyfarm of bij cosmetische bedrijven of welnesscentra. Voor deze opleiding kan je inschrijven tot en met 5 september. Programma 1ste en 2de jaar.
Schoonheidsspecialist salonbeheerder CVO-STEP.
De studierichting schoonheidsspecialist leidt op tot een schoonheidsspecialiste die de basistechnieken en speciale behandelingstechnieken van zowel de handverzorging en nagelstyling, gelaatsverzorging en make-up, lichaamsverzorging en voetverzorging beheerst. Na het beƫindigen van de opleiding kan de schoonheidsspecialiste kan je nog de extra modules van Salonbeheer volgen zodat je je als zelfstandige kan vestigen of tewerkgesteld worden in schoonheidsinstituten.

Contacteer ons