Resultaten voor opleiding pedicure

opleiding pedicure
Voetverzorger CVO De Oranjerie.
Zoek door deze site.: Opleidingen in Aarschot, Diest, Haacht, Leuven, Scherpenheuvel. over cvo de oranjerie. In de modules voetverzorging verwerf je een stevige theoretische onderbouw van weefselleer en anatomie in het kader van de voetverzorging. Je leert eveneens een behandelinsplan invullen om een volledige voet en nagelverzorging uit te voeren.
opleidingen Syntra Brussel.
Leer huid en nagelaandoeningen professioneel behandelen en voorkomen. Aantal sessies nog niet gekend. Schoonheidsspecialist met Bedrijfsbeheer voltijds. Van manicure tot make-up, schoonheidsverzorging heeft geen geheimen meer voor jou. Je bent klaar om je te vestigen als zelfstandig Schoonheidsspecialist na deze opleiding!
Gespecialiseerde technieken voetverzorging Encora.
Evaluatie en studiebewijzen. Als je de opleiding met succes hebt doorlopen, behaal je het certificaat Gespecialiseerd voetverzorger. Na de opleiding. Door de opleiding gespecialiseerde technieken voetverzorging GTV te volgen kan je, je als pedicure vervolmaken en je klanten nog beter verzorgen.
Cursus Pedicure Cursus als Thuisstudie NHA.
Dan is pedicure een vak dat bij je past. De opleiding Pedicure bestaat uit onderdelen zoals algemene anatomie en fysiologie, hygiëne, milieu, communicatie en nog veel meer. Wanneer je de cursus hebt voltooid, kan je deelnemen aan het examen. Als je hiervoor slaagt, behaal je het diploma Pedicure waar je alle kanten mee op kunt.
Onderwijskiezer.
Opleiding Gespecialiseerd" voetverzorger pedicure." De activiteiten van een professionele gespecialiseerde voetverzorger bestaan uit het verstrekken van een basisvoetverzorging, aangevuld met de verzorging van huid en nagelaandoeningen. Naast de verzorging van de gezonde voet, geeft de voetverzorger educatie, gezondheidsvoorlichting en opvoeding GVO.
Vind een opleiding VDAB.
Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Droom je ervan om in het buitenland te werken? We helpen je op weg.
Langlopende opleidingen voetmagazine.be.
Dit betekent dat er wekelijks één les en één praktijksessie is, aangevuld met per cursusjaar 10 extra praktijksessies. Deze extra praktijksessies worden georganiseerd in rusthuizen, ziekenhuizen, centra voor begeleid wonen, instellingen voor andersvaliden, sportclubs of, indien organisatorisch niet mogelijk, in de campus met externe modellen. Tenzij anders vermeld, loopt de opleiding over 2 jaren.
Medische pedicure en podotherapie BRUGGE CNPV.
Navorming meer dan 29 dinsdagavonden nl 1 lesnamiddag april mei en 1 congresnamiddag 23.02.2018 Torhout Deze opleiding leidt op tot Verpleegkundig pedicure Gespecialiseerd voetverzorger podotherapeut. Alle Medische, Paramedische, Voetzorg en podotherapeutische aspects of probleemvoeten, diabetesvoeten en van andere voetaandoeningen komen aan bod.

Contacteer ons