Op zoek naar opleiding pedicure?

opleiding pedicure
Opleiding Pedicure Thuiscursus.NL.
Werken als pedicure bij een beautysalon of wellnesscentrum. Pedicure, een beroep met toekomst! Wil jij starten als zelfstandig Pedicure? Of je eigen praktijk opstarten en leren hoe je aan cliënten komt? Dan is onze professionele opleiding tot Pedicure je ideale start!
opleiding pedicure.
Vanaf 15.30 uur tot 20.30 uur bent u van harte welkom om u geheel vrijblijvend te laten informeren over onze opleidingen m.b.t het veelzijdige vak pedicure en de vervolg opleiding medisch pedicure die weer starten in februari / maart 2019.
Pedicure Opleiding voor het Branchediploma Cursus als thuisstudie NHA.
De Pedicure opleiding voor het Branchediploma bestaat uit onderdelen zoals algemene anatomie en fysiologie, hygiëne, arbo en milieu, communicatie en nog veel meer. Aan het eind voer je een basisbehandeling uit dit is het praktijkexamen. Met het Pedicure Branchediploma kun je veel kanten op.
Pedicure Opleiding Capabel.nl.
Daarnaast bereiden we je ook goed voor op jouw toekomst als zelfstandig pedicure, met een blok ondernemerschap. Zo weet je zeker dat je na het afronden van de opleiding pedicure alle kennis in huis hebt om een gerennomeerd pedicure te worden.
Sportpedicure behandelingen voor de sportieveling.
Boek nu je afspraak! Verwennerij en Wellness Pedicure. Noëlla Dingenen wil met Footz een professionele voetverzorging aanbieden. Via haar bijscholingen heeft ze zich voornamelijk toegespitst op Medische Pedicure. Verder biedt ze een basis voetverzorging en Wellness Pedicure aan. Boek je afspraak.
Gespecialiseerde voetverzorger Syntra AB.
Aan het eind van de opleiding kan je ingegroeide nagels, eeltplekken en likdoorns behandelen. Ook huid en nagelaandoeningen verzorg je professioneel. In schijven van enkele sessies onderricht de docente je in verbandleer, technologie, hygiëne en EHBO, anatomie en fysiologie en de ziekteleer van huid en nagel. Daarna leer je deze technieken en inzichten in de praktijk toepassen. De praktijklessen nemen 25 sessies in beslag. In het volgende jaar neemt de cursus de draad weer op met ziekteleer. Daarop volgen sessies over technologie, schoenkennis, orthopedie en speciale technieken. Na 25 praktijklessen volgt een eindproef, die de cursisten pedicure zullen verdedigen voor een jury.
Opleiding Pedicure.
Inschrijven voor deze opleiding Studiegids aanvragen Bel me terug. Vanzelfsprekend moet je als pedicure veel weten over voeten. In deze proefles gaan we hier verder op in. Om voetafwijkingen en verkeerde voetstanden op een voetafdruk te kunnen constateren, moet men terdege weten hoe een juiste voetstand van een normaal gezonde voet moet zijn.
Vergelijk 14 Pedicure opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Medisch Pedicure opleiding. Medische Pedicure Ben je al in het bezit van een erkend Pedicurediploma en wil je binnen korte tijd doorgroeien naar Medisch Pedicure? BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten.

Contacteer ons