Meer resultaten voor opleiding pedicure

opleiding pedicure
Pedicure.
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus pedicure? Praktijkmaterialen voor de cursus pedicure. Voor deze opleiding je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen.
Voetverzorger CVO De Oranjerie.
Zoek door deze site.: Opleidingen in Aarschot, Diest, Haacht, Leuven, Scherpenheuvel. over cvo de oranjerie. In de modules voetverzorging verwerf je een stevige theoretische onderbouw van weefselleer en anatomie in het kader van de voetverzorging. Je leert eveneens een behandelinsplan invullen om een volledige voet en nagelverzorging uit te voeren.
Cursus Pedicure Opleiding als Thuisstudie NHA.
Dan is pedicure een vak dat bij je past. De opleiding Pedicure bestaat uit onderdelen zoals algemene anatomie en fysiologie, hygiëne, milieu, communicatie en nog veel meer. Wanneer je de cursus Pedicure hebt voltooid, kan je deelnemen aan het examen.
Gespecialiseerd voetverzorger voltijdse dagopleiding Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Er is geen voorkennis vereist. Je bent minimum 18 jaar of je wordt 18 in het jaar dat de opleiding van start gaat. VEEL GESTELDE VRAGEN.: Is Gespecialiseerd Voetverzorger hetzelfde als Medische Pedicure? Ja, dit is identiek hetzelfde. Een gespecialiseerd voetverzorger of medische pedicure doet meer dan een esthetische voetverzorging die door de schoonheidsspecialiste verstrekt wordt.
Medische Pedicure Opleiding Avondschool of Thuisstudie Springest.
Max: 12 1 dag Opleiderscore: star 65, Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant heeft een gemiddelde beoordeling van 65, uit 5 ervaringen. Professioneel voeten verzorgen? Volg de opleiding Pedicure Wil je een eigen praktijk beginnen of werken in een ziekenhuis, zorginstelling o.
Gespecialiseerd voetverzorger SYNTRA Limburg.
ortopedische voet, heup en knieafwijkingen. kunstnagel en kunstnagelfragmenten. Pedicure en computer. Voor deze opleiding werk je met professionele starterspakketten van materialen en producten. Tijdens de eerste les krijg je hierover meer informatie. Wat is nu het verschil tussen pedicure medische pedicure gespecialiseerde voetverzorging en podologie?
Gespecialiseerd voetverzorger pedicure voor mensen met medische voorkennis Opleiding Syntra West.
Gespecialiseerd voetverzorger pedicure voor mensen met medische voorkennis. Volgens de vakgerichte methode. Opleiding van 2 jaar op basis van 1 à 2 lesmomenten per week. Campus Brugge: start op maandag 17/09/2018. Wekelijks les op maandagavond van 18u30-22u00. regelmatig les op woensdagnamiddag van 13u-16u30.
Opleiding zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger.
De opleiding Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger bestaat uit 3 onderdelen of modules, genaamd Pedicure 1, Pedicure 2 en Pedicure 3. Inhoud module Pedicure 1 Basiskennis voetverzorging 60lt, Initiatie voet en nagelverzorging 40lt, Elementaire voetverzorgingstechnieken60lt. Anatomie en pathologie van voet en nagels.

Contacteer ons