Resultaten voor opleiding makelaar

opleiding makelaar
Makelaarsopleiding volg een opleiding makelaar.
met uw enige en uitdijende kennis en ervaring als Kandidaat Makelaar en een kennis van de stoeptegels in Arnhem en met name affiniteit hebt om die stoeptegels beter te leren kennen Lees meer. Ben jij een veelbelovende Kandidaat Makelaar in opleiding?
Opleidingen makelaardij LOI.
Goede aansluiting op trends en actualiteit. Kies je opleiding. HBO Vastgoedwaardering en vastgoedbelegging. Assistent makelaar wonen. Makelaar-taxateur onroerende zaken. Wft Adviseur basis. Klassikale opleidingen op locaties door heel Nederland. De klassikale opleidingen van de LOI zijn dankzij de efficiënte manier van studeren en flexibele opzet prima te combineren met een baan en gezin.
Cursus vastgoedbediende Cursus als thuisstudie NHA.
Je onderhoudt telefonisch contact met klanten, fotografeert woningen, maakt plaatsbeschrijvingen en organiseert het dagelijkse reilen en zeilen op kantoor. Je ondersteunt de makelaar bij tal van werkzaamheden: je bereidt dossiers voor, bezoekt panden die in de verkoop of verhuur komen en helpt bij de promotie van vastgoed. Breed opgezette cursus. Voor deze veelzijdige functie is de breed opgezette cursus Vastgoedbediende een prima basis. Je vergaart veel kennis over de vastgoedsector, juridische en fiscale zaken en onderwerpen als marketing, communicatie en informatica. Naast theorie is er in de cursus Vastgoedbediende veel aandacht voor de praktijk. Je ontwikkelt snel belangrijke vaardigheden die je dagelijks van pas komen. Deze combinatie van theorie en praktijk maakt de cursus extra interessant en levendig. Administratieve en commerciële taken. Na afloop van de opleiding Vastgoedbediende bezit je voldoende kennis en vaardigheden om mee te draaien op een vastgoedkantoor.
Opleiding tot vastgoedmakelaar CIBweb.
CIB in beeld. Opleiding tot vastgoedmakelaar. Twee opleidingen geven rechtsstreeks toegang tot het beroep als vastgoedmakelaar.: Bachelor in de vastgoedkunde. toelatingsvoorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs. 2 sessies per week. toelatingsvoorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs. mogelijkheid tot het behalen van bachelor vastgoed.
Opleiding Vastgoed Vastgoed AP Hogeschool.
Een interessante en uitdagende job zal dan ook niet lang op zich laten wachten! Met jouw kennis en vaardigheden kan je als vastgoedexpert of makelaar zowel op de residentiële voor woningen als de niet-residentiële markt voor kantoren en commerciële panden terecht. Jij waakt erover dat de juridische, fiscale en stedenbouwkundige regels gerespecteerd worden en adviseert je klanten. Ook de overheid, projectontwikkelaars, banken, zijn voortdurend op zoek naar jouw vastgoedexpertise. Ik schrijf me nu in. Wetenschap en Techniek. 32 3 220 33 00. Projectwerk: net zoals in't' echt. Voor de projecten werk je nauw samen met het werkveld en je collega-studenten van de afstudeerrichting Landmeten. Want ook al spelen jullie een erg verschillende rol in de vastgoedmarkt, jullie zullen elkaar later wél geregeld tegenkomen. Je krijgt een reële case voorgeschoteld en werkt, samen met je medestudenten, een interdisciplinaire oplossing uit. Jouw tweede thuis wordt de moderne Campus Spoor Noord Ellermanstraat, uitgerust met gloednieuwe les en praktijkruimtes. De campus is verder voorzien van de nodige faciliteiten: inspirerende leer en werkplekken, stille ruimtes, een gezellig studentenrestaurant en een ondergrondse parking met bewaakte fietsenstalling. De echte wereld in. Je duikt tijdens je opleiding volop in de vastgoedwereld.
Opleiding Vastgoedmakelaar dag Vastgoed opleidingen Syntra Brussel.
Bouwkunde en technologie 24u. Deze opleiding kan je ook volgen in avondonderwijs. De opleiding vindt plaats op dinsdag en donderdagvoormiddag van 9u tot 12u30. Wil je deze opleiding combineren met een stage? Surf naar www.syntra-stageovereenkomst.be. Voor wie is deze opleiding bestemd.
Vastgoed Odisee.
Tijdens de opleiding krijg je inzicht in je professionele identiteit: wie ben ik, in welke context functioneer ik goed, hoe zien anderen me, welk soort job past bij me en waar krijg ik energie van? Op die manier begeleiden we je naar een job die bij je past zodat je jezelf, je talenten en je groeipunten tijdens de opleiding volledig in kaart kunt brengen.
Opleiding Vastgoed Diensten opleidingen Syntra Brussel.
Wil je graag mensen helpen bij de aankoop van hun nieuwe woning? Opleiding van 1 jaar. Vastgoedfinanciering en structurering bijscholing. Je staat met beide benen in de vastgoedsector en wil beter in staat zijn om strategische en financiële beslissingen te nemen. Opleiding van 4 sessies.

Contacteer ons