Meer resultaten voor opleiding makelaar

opleiding makelaar
Opleiding tot vastgoedmakelaar CIBweb.
CIB in beeld. Opleiding tot vastgoedmakelaar. Twee opleidingen geven rechtsstreeks toegang tot het beroep als vastgoedmakelaar.: Bachelor in de vastgoedkunde. toelatingsvoorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs. 2 sessies per week. toelatingsvoorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs. mogelijkheid tot het behalen van bachelor vastgoed.
Vastgoedmakelaar worden? Van diploma tot titularis BIV.
Om die erkenning te krijgen, moet je aan enkele vereisten voldoen en moet je een erkenningstraject doorlopen. Wie als bediende voor een erkend vastgoedmakelaar werkt, heeft zelf geen BIV-erkenning nodig en valt steeds onder de verantwoordelijkheid en het toezicht van een makelaar. Bedienden die ook bestuurder, zaakvoerder of vennoot zijn, worden daarentegen op" onweerlegbare wijze vermoed" de activiteit als zelfstandige uit te oefenen en hebben wél een BIV-erkenning nodig. Als je je aanvraag om vastgoedmakelaar te worden indient, zal je moeten aangeven welke activiteiten je wil gaan doen: bemiddeling verkoop en verhuur, syndicschap beheer en/of rentmeesterschap. Deze keuze is erg belangrijk en op verschillende manieren bepalend voor je stage. Vastgoedmakelaars in spe kunnen we een vastgoedopleiding aan een hogeschool of een ondernemersopleiding Vastgoedmakelaar bij Syntra zeker aanraden. Toch is elk Bachelordiploma van minimum niveau 6 in het Europees kwalificatiekader EQF toegelaten om de stap te wagen. Concreet voor Belgische diplomas: als je geen vakspecifieke opleiding hebt gehad, moet je minstens over een Bachelor beschikken.
Opleiding Vastgoed Diensten opleidingen Syntra Brussel.
Wil je graag mensen helpen bij de aankoop van hun nieuwe woning? Opleiding van 1 jaar. Vastgoedfinanciering en structurering bijscholing. Je staat met beide benen in de vastgoedsector en wil beter in staat zijn om strategische en financiële beslissingen te nemen. Opleiding van 4 sessies.
Vastgoed in avondonderwijs UCLL.
Syndici kunnen de opleiding modulair volgen en krijgen zo inzicht in de deontologie, wet mede-eigendom en bouwtechnische aspecten. Indien u een BIV nummer wenst te bekomen, dient u te beantwoorden aan de voorwaarde, mbt de toegang tot het beroep, opgelegd door het BIV.
Opleiding Vastgoedmakelaar SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
3 jr mawo av. Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf. De opleiding vastgoedmakelaar is bedoeld voor al wie werkt in de vastgoedsector of voor wie in de branche wil starten en duidelijke professionele aspiraties heeft om zelfstandig vastgoedmakelaar te worden.
Opleiding Vastgoedmakelaar 3 jarige opleiding Vastgoed opleidingen Syntra West.
Deze opleiding kan in aanmerking komen voor opleidingscheques. Tags: BIV, nummer, immobilieën, immobilien, immobiliën, makelaar, vastgoed, vastgoedmakelaar., Je droomt van een carrière als vastgoedmakelaar, maar je hebt nog niet de juiste vooropleiding? Vroeger kon iedereen zich vestigen als vastgoedmakelaar, maar het KB van 6 september 1993 bracht daar verandering in.
Vastgoed Odisee.
Vastgoed is een professionele bacheloropleiding. Je volgt een opleiding van drie jaar, met telkens 60 studiepunten. Je studeert op de Campus Dirk Martens in Aalst. Volg Vastgoed in afstandsonderwijs. Voeling met de bedrijfsrealiteit. Dat is de rode draad door je opleiding.
Vastgoedmakelaar Syntra AB.
Na de opleiding. Nadat je de opleiding vastgoedmakelaar succesvol hebt afgerond, kun je je inschrijven bij het Beroepsinstituut van de Vastgoedmakelaars BIV. Na een stageperiode kun je je vestigen als erkend vastgoedmakelaar. Voor deze opleiding kan je inschrijven tot en met 5 september.

Contacteer ons