Zoeken naar opleiding makelaar

opleiding makelaar
Opleiding makelaardij Volg een studie makelaar bij NTI.
Ook wanneer je al werkzaam bent in de makelaardijwereld past een studie tot makelaar uitstekend bij jou. Je specialiseert je namelijk in de aan en verkoop van huizen. In de opleiding makelaardij leer je klanten professionele hulp te bieden op dit gebied.
Opleiding Vastgoed Vastgoed AP Hogeschool.
Een interessante en uitdagende job zal dan ook niet lang op zich laten wachten! Met jouw kennis en vaardigheden kan je als vastgoedexpert of makelaar zowel op de residentiële voor woningen als de niet-residentiële markt voor kantoren en commerciële panden terecht. Jij waakt erover dat de juridische, fiscale en stedenbouwkundige regels gerespecteerd worden en adviseert je klanten. Ook de overheid, projectontwikkelaars, banken, zijn voortdurend op zoek naar jouw vastgoedexpertise. Ik schrijf me nu in. Wetenschap en Techniek. 32 3 220 33 00. Projectwerk: net zoals in't' echt. Voor de projecten werk je nauw samen met het werkveld en je collega-studenten van de afstudeerrichting Landmeten. Want ook al spelen jullie een erg verschillende rol in de vastgoedmarkt, jullie zullen elkaar later wél geregeld tegenkomen. Je krijgt een reële case voorgeschoteld en werkt, samen met je medestudenten, een interdisciplinaire oplossing uit. Jouw tweede thuis wordt de moderne Campus Spoor Noord Ellermanstraat, uitgerust met gloednieuwe les en praktijkruimtes. De campus is verder voorzien van de nodige faciliteiten: inspirerende leer en werkplekken, stille ruimtes, een gezellig studentenrestaurant en een ondergrondse parking met bewaakte fietsenstalling. De echte wereld in. Je duikt tijdens je opleiding volop in de vastgoedwereld.
Hoe wordt men vastgoedmakelaar? VIVO Sterk in vastgoedvorming.
Hoe wordt men vastgoedmakelaar? Alle informatie over hoe je vastgoedmakelaar kan worden, vind je op CIBweb.be onder de rubriek leren en werken. IN DE KIJKER. Het beroep makelaar. Copyright 2009-2015 VIVO. Alle rechten voorbehouden. Privacy beleid Cookie beleid ORIS Webdesign Drupal Development.
Vastgoed Hogeschool Gent.
Aan de hand van begeleid project en groepswerk bestudeer je reële onderzoeksvraagstukken. Je maakt kennis met het beroepsveld, je situeert je t.o.v. aanverwante vakgebieden en je respecteert de deontologische codes. Tijdens de opleiding wordt ook ruim aandacht besteed aan beroepsspecifieke informaticatoepassingen en standaardsoftware. De opleiding is praktijkgericht.
Vastgoedmakelaar voltijdse dagopleiding Opleiding Syntra West.
Na het volgen van deze tweejarige opleiding kan je aankloppen bij het BIV Beroeps Instituut Vastgoedmakelaars om je erkenningsnummer en stage aan te vatten om als zelfstandige te starten of kan je als medewerker in een bestaand kantoor aan de slag gaan.
Vastgoedmakelaar worden? Van diploma tot titularis BIV.
Om die erkenning te krijgen, moet je aan enkele vereisten voldoen en moet je een erkenningstraject doorlopen. Wie als bediende voor een erkend vastgoedmakelaar werkt, heeft zelf geen BIV-erkenning nodig en valt steeds onder de verantwoordelijkheid en het toezicht van een makelaar. Bedienden die ook bestuurder, zaakvoerder of vennoot zijn, worden daarentegen op" onweerlegbare wijze vermoed" de activiteit als zelfstandige uit te oefenen en hebben wél een BIV-erkenning nodig. Als je je aanvraag om vastgoedmakelaar te worden indient, zal je moeten aangeven welke activiteiten je wil gaan doen: bemiddeling verkoop en verhuur, syndicschap beheer en/of rentmeesterschap. Deze keuze is erg belangrijk en op verschillende manieren bepalend voor je stage. Vastgoedmakelaars in spe kunnen we een vastgoedopleiding aan een hogeschool of een ondernemersopleiding Vastgoedmakelaar bij Syntra zeker aanraden. Toch is elk Bachelordiploma van minimum niveau 6 in het Europees kwalificatiekader EQF toegelaten om de stap te wagen. Concreet voor Belgische diplomas: als je geen vakspecifieke opleiding hebt gehad, moet je minstens over een Bachelor beschikken.
Begeleiding van startende makelaars.
AG Insurance begeleidt startende makelaars. Wat mag u van AG Insurance verwachten? Een degelijke opleiding via de AG Insurance School. Kies uit ons ruime aanbod aan opleidingen zodat u voldoet aan de FSMA-vereisten product-technisch managementvaardigheden. Jonge of startende makelaars krijgen een specifiek begeleidingstraject.
Algemeen Hogeschool Gent.
We bieden bijscholingen aan die bijdragen tot de actualisatie van de opleiding. Alleen door levenslang leren zal je de marktevoluties in de sector kunnen blijven volgen! Wie het studeren na 3 jaar nog niet moe is, kan zich nadien nog specialiseren in vastgoedbeheer of geo-ict.

Contacteer ons