Op zoek naar opleiding kraamzorg?

opleiding kraamzorg
Kraamzorg CVO TSM.
Kraamzorg: psychosociale aspecten. Duur: 16 weken à rato van een halve lesdag per week en observatieopdrachten op de werkplek. Lesdag donderdag: start in september 2018. Voor Begeleiders in de kinderopvang bestaat deze opleiding uit vier modules.: Kraamzorg: verzorgende aspecten. Kraamzorg: psychosociale aspecten.
Kraamzorg Turnhout.
Je overlegt met je trajectbegeleider hoe dit traject eruit zal zien. Je volgt les in Turnhout in campus HIVSET of campus KB. Je hebt geen les tijdens schoolvakanties. Als je slaagt voor de opleiding, krijg je een erkend studiebewijs Kraamzorg.
Kraamzorg CVO De Oranjerie.
Dan start je droom met het volgen van deze opleiding. Inhoud van de opleiding.: Baby en moeder verzorgen. Emotionele ondersteuning bieden, want moeder worden is een grote verandering. Zorgen voor begeleiding en advies bij de borstvoeding. Samenwerken met andere hulpverleners en partners in de zorg tijdens de perinatale periode. Een gezonde maaltijd opstellen en bereiden, aangepast aan de noden van ieder lid van het gezin. Andere kinderen van het gezin opvangen en begeleiden. Zorgen voor de dagelijkse netheid orde en netheid in het in het huishouden, kledij en linnen. Verzorgenden en zorgkundigen met een certificaat/diploma volgen 120 lestijden.: De module verzorgende aspecten in de kraamzorg 40 lestijden.
Welkom bij CVO Brussel Kraamzorg behaal je diploma via het tweedekansonderwijs.
Hulp bieden bij de voeding van de baby: borst en flesvoeding begeleiden en ondersteunen. Als je deze opleiding volgt, krijg je een erkend diploma waarmee je aan de vereisten voldoet om moeder en kind als professional te ondersteunen in de kraamzorg.
Opleiding Familiehulp.
Ze bestaat uit een combinatie van theorie en stages, met bijhorende individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Inhoud van de opleiding. Woon en leefklimaat: koken, was en strijk, onderhoud, verstellen, huishoudvoering. Verzorging: gezondheidsleer, dieetleer, kraamzorg. Participatie aan de arbeidswereld: sociale wegwijzer, plichtenleer, zorg met aandacht, recht.
Cursus Kraamzorg: basiskennis van kraamzorg NTI.
Tijdens deze beroepsopleiding Kraamzorg leer je de juiste zorg bieden tijdens en na de bevalling. Welke zorg hebben pasgeborenen en moeders nodig? En welke controles vinden plaats na de bevalling? Schrijf je vandaag nog in voor de interessante opleiding Kraamzorg!
Kraamzorg Encora.
Dagelijkse was en strijk. Dagelijks onderhoud van de woning. De opleiding bestaat uit volgende modules. Voor zorgkundigen/verzorgenden: 120 lestijden. Kraamzorg: verzorgende aspecten 60lt. Kraamzorg: psychosociale aspecten 60lt. Voor begeleiders in de kinderopvang: 180 lestijden. Kraamzorg: verzorgende aspecten 60lt. Kraamzorg: psychosociale aspecten 60lt.
Kraamzorg TKO VOLT CVO VOLT.
Volg je het traject kraamzorg en slaag je voor alle modules, dan behaal je een attest. Hoe lang duurt deze opleiding? Om het attest kraamzorg te behalen, heb je 1 semester nodig. Wanneer worden de lessen georganiseerd? De lessen van de opleiding kraamzorg worden overdag georganiseerd op vrijdag.

Contacteer ons