Zoeken naar opleiding kraamzorg

opleiding kraamzorg
Kraamzorg Turnhout.
Je overlegt met je trajectbegeleider hoe dit traject eruit zal zien. Je volgt les in Turnhout in campus HIVSET of campus KB. Je hebt geen les tijdens schoolvakanties. Als je slaagt voor de opleiding, krijg je een erkend studiebewijs Kraamzorg.
Cursus Kraamzorg: basiskennis van kraamzorg NTI.
Leer de basis van kraamzorg in 3 maanden. Wil je binnen korte tijd alles weten over bevallingen, pasgeborenen en hun moeders? Dan is deze korte opleiding Kraamzorg ideaal voor jou. Tijdens deze beroepsopleiding Kraamzorg leer je de juiste zorg bieden tijdens en na de bevalling.
Opleiding kraamzorg alles over de cursus CVO Pro Aalst.
Wil jij kersverse ouders graag met raad en daad bijstaan in deze prachtige, maar intense periode? Dan ben je bij ons aan het juiste adres met een opleiding Kraamzorg! Schrijf je nu in! Schrijf je in. Meer informatie over de cursus Kraamzorg.
Kraamzorg VSPW Gent.
U bent hier: Home Opleidingen Kraamzorg. Ben jij al verzorgende of zorgkundige of begeleider in de kinderopvang, en wil je graag werken in de thuiszorg om daar pas bevallen moeders en hun gezin ondersteunen? Dan is deze opleiding iets voor jou!
Kraamzorg CVO De Oranjerie.
Dan start je droom met het volgen van deze opleiding. Inhoud van de opleiding.: Baby en moeder verzorgen. Emotionele ondersteuning bieden, want moeder worden is een grote verandering. Zorgen voor begeleiding en advies bij de borstvoeding. Samenwerken met andere hulpverleners en partners in de zorg tijdens de perinatale periode. Een gezonde maaltijd opstellen en bereiden, aangepast aan de noden van ieder lid van het gezin. Andere kinderen van het gezin opvangen en begeleiden. Zorgen voor de dagelijkse netheid orde en netheid in het in het huishouden, kledij en linnen. Verzorgenden en zorgkundigen met een certificaat/diploma volgen 120 lestijden.: De module verzorgende aspecten in de kraamzorg 40 lestijden.
Kraamzorg TKO VOLT CVO VOLT.
Volg je het traject kraamzorg en slaag je voor alle modules, dan behaal je een attest. Hoe lang duurt deze opleiding? Om het attest kraamzorg te behalen, heb je 1 semester nodig. Wanneer worden de lessen georganiseerd? De lessen van de opleiding kraamzorg worden overdag georganiseerd op vrijdag.
Kraamzorg CVO TNA Antwerpen.
De opleiding Kraamzorg voor verzorgenden en zorgkundigen omvat 120 lestijden en bestaat uit 2 modules: verzorgende aspecten en psychosociale aspecten. Naas het contactonderwijs omvatten deze module ook 40 uren werkplekleren bovenop de vaste lesmomenten: het aanleren en toepassen van competenties in werksituaties van de kraamhulp en het verruimen van je kennis en inzichten.
Kraamzorg CTT.
Kraamzorg: verzorgende aspecten 60lt. Kraamzorg: psychosociale aspecten 60lt. Organisatie van de huishoudelijke taken 40lt. Kraamzorg: koken in de praktijk 20lt. GEWENSTE VOORKENNIS / TOELATINGSVOORWAARDEN. Je kan deze uitbreidingsmodules volgen na de opleiding van zorgkundige, verzorgende en/of begeleider in de kinderopvang.

Contacteer ons