Op zoek naar opleiding kraamzorg?

opleiding kraamzorg
Opleiding kraamzorg alles over de cursus CVO Pro Aalst.
Dan ben je bij ons aan het juiste adres met een opleiding Kraamzorg! Schrijf je nu in! Schrijf je nu in. Meer informatie over de cursus. Bekijk het uurrooster. voor de opleiding Kraamzorg. Een goede opleiding Kraamzorg. begint bij CVO PRO.
Kraamzorg TKO VOLT CVO VOLT.
Volg je het traject kraamzorg en slaag je voor alle modules, dan behaal je een attest. Hoe lang duurt deze opleiding? Om het attest kraamzorg te behalen, heb je 1 semester nodig. Wanneer worden de lessen georganiseerd? De lessen van de opleiding kraamzorg worden overdag georganiseerd op vrijdag.
Kraamzorg voor zorgkundigen Qrios.
De juiste zorg bieden voor, tijdens en na de bevalling leer je in de korte specialisatie Kraamzorg. 15, per lesuur exclusief handboeken en/of lesmateriaal. Vrijstelling inschrijvingsgeld mogelijk. Deze opleiding komt in aanmerking voor opleidingscheques. Deze opleiding geeft recht op betaald educatief verlof.
Kraamzorg CVO TSM.
Kraamzorg: psychosociale aspecten. Duur: 16 weken à rato van een halve lesdag per week en observatieopdrachten op de werkplek. Lesdag donderdag: start in september 2018. Voor Begeleiders in de kinderopvang bestaat deze opleiding uit vier modules.: Kraamzorg: verzorgende aspecten. Kraamzorg: psychosociale aspecten.
Vind een opleiding VDAB.
Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Welke opleidingen bieden de beste kansen op de arbeidsmarkt? Ontdek het in het VDAB Schoolverlatersrapport 2018!
De mbo-opleiding Kraamzorg op niveau 3 volg je bij NTI!
Goed om te weten: vaak kun je ook stage lopen op je huidige werkplek, als je werk maar aansluit op de kraamzorg opleiding. Alle informatie over jouw stage krijg je tijdens een interessante praktijkdag die deel uitmaakt van de opleiding Verzorgende IG Kraamzorg.
Kraamzorg Turnhout.
Je overlegt met je trajectbegeleider hoe dit traject eruit zal zien. Je volgt les in Turnhout in campus HIVSET of campus KB. Je hebt geen les tijdens schoolvakanties. Als je slaagt voor de opleiding, krijg je een erkend studiebewijs Kraamzorg.
Opleidingen Kraamzorg op MBO-niveau Scheidegger Opleidingen.
Schrijf je dan in voor de MBO Verzorgende IG niveau 3, specialisatie Kraamzorg. Met deze erkende kraamzorg opleiding MBO word jij optimaal voorbereid op een loopbaan als kraamhulp. De opleiding voldoet aan de eisen voor het door Calibris/VVT erkende diploma Kraamverzorgende.

Contacteer ons