Resultaten voor makelaar opleiding

makelaar opleiding
Vergelijk 20 Makelaar opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Huiszoekenden kunnen een makelaar inschakelen om een woning voor hem/haar te vinden. Zo bemiddelt de makelaar de koop én verkoop van onroerend goed voor de klant. Hoe word je makelaar? Na het afronden van een HBO makelaar opleiding kun je jezelf makelaar noemen.
Vastgoed Odisee.
Tijdens de opleiding krijg je inzicht in je professionele identiteit: wie ben ik, in welke context functioneer ik goed, hoe zien anderen me, welk soort job past bij me en waar krijg ik energie van? Op die manier begeleiden we je naar een job die bij je past zodat je jezelf, je talenten en je groeipunten tijdens de opleiding volledig in kaart kunt brengen.
Opleiding tot vastgoedmakelaar CIBweb.
CIB in beeld. Opleiding tot vastgoedmakelaar. Twee opleidingen geven rechtsstreeks toegang tot het beroep als vastgoedmakelaar.: Bachelor in de vastgoedkunde. toelatingsvoorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs. 2 sessies per week. toelatingsvoorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs. mogelijkheid tot het behalen van bachelor vastgoed.
Vastgoedmakelaar SYNTRA Limburg.
In de opleiding vastgoedmakelaar biedt SYNTRA Limburg de professionele theoretische en praktische onderbouw aan die je nodig hebt voor deze boeiende en gevarieerde job. Op welke locatie wil je deze opleiding volgen? bekijk de extra kosten. Bespaar op je opleiding.
Erkend vastgoedmakelaar Centrum Voor Afstandsonderwijs.
De opleiding tot vastgoedcoach is ideaal voor wie enkel wil werken als bediende in een vastgoedkantoor. Ook voor wie wil doorgroeien naar zelfstandig vastgoedmakelaar is dit de ideale vooropleiding. Ga hier terug naar de opleiding tot vastgoedcoach. SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS.
Vastgoed Hogeschool Gent.
Aan de hand van begeleid project en groepswerk bestudeer je reële onderzoeksvraagstukken. Je maakt kennis met het beroepsveld, je situeert je t.o.v. aanverwante vakgebieden en je respecteert de deontologische codes. Tijdens de opleiding wordt ook ruim aandacht besteed aan beroepsspecifieke informaticatoepassingen en standaardsoftware. De opleiding is praktijkgericht.
Vastgoedmakelaar 3 jarige opleiding Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Wat kent u na het volgen van deze opleiding? Wie deze opleiding met success beëndigt, ontvangt een officieel diploma Ondernemersopleiding" Vastgoedmakelaar" erkend door de Vlaamse gemeenschap en kan hiermee de procedure starten tot erkend zelfstandig vastgoedmakelaar bij het BIV. inschrijven download de fiche.
Vastgoedmakelaar worden? Van diploma tot titularis BIV.
Om die erkenning te krijgen, moet je aan enkele vereisten voldoen en moet je een erkenningstraject doorlopen. Wie als bediende voor een erkend vastgoedmakelaar werkt, heeft zelf geen BIV-erkenning nodig en valt steeds onder de verantwoordelijkheid en het toezicht van een makelaar. Bedienden die ook bestuurder, zaakvoerder of vennoot zijn, worden daarentegen op" onweerlegbare wijze vermoed" de activiteit als zelfstandige uit te oefenen en hebben wél een BIV-erkenning nodig. Als je je aanvraag om vastgoedmakelaar te worden indient, zal je moeten aangeven welke activiteiten je wil gaan doen: bemiddeling verkoop en verhuur, syndicschap beheer en/of rentmeesterschap. Deze keuze is erg belangrijk en op verschillende manieren bepalend voor je stage. Vastgoedmakelaars in spe kunnen we een vastgoedopleiding aan een hogeschool of een ondernemersopleiding Vastgoedmakelaar bij Syntra zeker aanraden. Toch is elk Bachelordiploma van minimum niveau 6 in het Europees kwalificatiekader EQF toegelaten om de stap te wagen. Concreet voor Belgische diplomas: als je geen vakspecifieke opleiding hebt gehad, moet je minstens over een Bachelor beschikken.

Contacteer ons