Op zoek naar recherge opleiding?

recherge opleiding
Recherche bij de politie.
View Forum Posts. Je zal een opleiding aan een politieschool moeten volgen als inspecteur maar met je master kan je ook meteen gaan voor commissaris. De kans dat je na de opleiding direct bij een recherche eenheid lokaal of federaal is sowiso klein.
Recherche lokale politie.
Eens geselecteerd zorgt onze organisatie dat elke medewerker zich ten volle kan ontplooien in zijn taak en wordt hen de gelegenheid geboden om naast de basisrechercheopleiding bijkomende opleiding te volgen binnen elkeens interessesfeer. Dit leidt ertoe dat binnen de Lokale Opsporing en Lokaal Onderzoek alle medewerkers vertrouwd zijn met alle gerechtelijke taken die dagdagelijks dienen uitgevoerd te worden.
Criminologie en bij politie?
Maar is die opleiding criminologie dan interessant of zou ik beter gewoon direct beginnen aan de opleiding voor inspecteur? 2: als een opleiding criminologie interessant is, zou ik dan misschien ook rechten kunnen studeren? Met een diploma rechten kan je later toch meer richtingen uit.
Opleiding recherchekundige? Infopolitie: Vraag en Antwoord.
Na die opleiding kan ik dan de opleiding tot recherchekundige niveau 5 gaan doen, MITS er vacatures zijn. Hetzelfde als bij optie twee, maar dan in het geval van geen plaatsen bij de opleiding tot recherchekundige, de opleiding tot hoofdagent volgen en na een paar jaar werkervaring doorstromen naar de recherche niveau 4 of de opleiding tot recherchekundige niveau 5 volgen als er weer plaatsen zijn.
Start jij jouw carrière als Rechercheur Qompas Carrièrestart.
Bij deze opleiding word je opgeleid tot recherchekundige, maar met deze opleiding kun je geen rechercheur worden. Om de opleiding tot gewoon agent te volgen heb je op de middelbare school geen specifiek profiel nodig. Tijdens de opleiding krijg je salaris en worden dingen als sportkleren en het uniform voor je betaald.
Rechercheur: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Om aangenomen te worden als politieagent moet er eerst een HBO of WO opleiding tot politieagent op een HBO school of op de politieacademie worden gevolgd. Ook kan een opleiding voor recherchekundige worden gevolgd. Deze is over het algemeen HBO en vierjarig.
Opleiding lokale recherche Politieforum.be.
Tijdens deze opleiding wordt je maandwedde dat je anders ook al ontvangt gewoon doorbetaald zonder de extra vergoedingen, omdat je tijdens de opleiding geen shiften, weekends en dergelijke meer doet. Der Dritte zijn antwoord staat hier blijkbaar gelijktijdig met dat van mij.

Contacteer ons