Zoeken naar volwassen opleiding

volwassen opleiding
Volwassenenonderwijs in Antwerpen en Vlaams-Brabant Syntra AB.
Leertijd Haal je secundair diploma terwijl je aan het werk bent, met één dag per week les. Open aanbod Ontdek onze dag en avondcursussen voor vakmensen in heel diverse domeinen, inclusief verplichte bijscholingen. Bedrijfstrainingen Organiseer een opleiding voor mensen in jouw onderneming.
VIVO Volwassenenonderwijs.
Als je opleiding langer duurt kan je uitzonderlijk wel een premie krijgen voor de volledige duur van de opleiding wanneer je een opleiding volgt tot een knelpuntberoep of een opleiding volgt aan een centrum voor volwassenenonderwijs. Meer info vind je op de website werk.be van de Vlaamse Overheid. Soms kan je als student financiële hulp krijgen van de overheid. Ook volwassen studenten bijvoorbeeld alleenstaande ouder met kinderen ten laste kunnen in aanmerking komen.
Onderwijs en Vorming in Brussel.
Op de website van Schakels naar werk vindt u het volledige Nederlandstalig aanbod aan beroepsopleidingen TKO, HBO, inschakelings en werkervaringsprojecten en begeleiding naar werk in het Brussels gewest. De website onderwijs.vlaanderen.be/cursisten helpt u bij het vinden van een gepaste opleiding, vorming of cursus.
homepage SYNTRA.
PACT is de naam voor alle duale ondernemersopleidingen binnen het SYNTRA-netwerk. Infomomenten: 29/08 en 08/09. 29 mei Voltijdse dagopleidingen. Heb je nog vragen over een opleiding? Zit je nog met twijfels over welke opleiding je moet kiezen? lees alle blogberichten.
Studeren in het volwassenenonderwijs Vlaanderen.be.
U hebt naast het volwassenenonderwijs nog andere mogelijkheden om als volwassene te studeren.: Wie een opleiding wil volgen aan een hogeschool of universiteit, maar overdag moet werken, kan in veel gevallen werk en studie combineren als werkstudent via flexibele leertrajecten.
Opleidingen voor volwassenen Centrum Voor Avondonderwijs.
Zoek je jouw opleiding liever op thema? Kijk dan snel naar onze thematische opdeling. Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro.
Encora Encora.
Meer dan 90 opleidingen en cursussen. Encora is het grootste centrum voor volwassenenonderwijs in de regio Antwerpen. We bieden meer dan 90 opleidingen aan zowel in dag als in avondonderwijs. Diploma secundair onderwijs. Nederlands voor anderstaligen NT2. Onze opleidingen van A tot Z.
Onderwijskiezer.
Groepsleren: Je volgt in groep een gemeenschappelijk georganiseerde opleiding. Open leren: Je neemt zelf de leerstof door op eigen tempo zelfstudie in een VDAB-Competentiecentrum met eventuele ondersteuning door een VDAB-coach. Webleren: Leren via het internet waarbij de VDAB-coach je via e-mail opvolgt.

Contacteer ons