Op zoek naar volwassen opleiding?

volwassen opleiding
CVO Antwerpen: home.
tot 14.00 u. Vanaf 1 september 2019 kantelt deze opleiding in bij AP Hogeschool. Dit wil zeggen dat je vanaf dan je traject verder afwerkt op de hogeschool. Op 31 mei om 13.00 u. tot 14.00 u. xml version1.0" encodingutf-8?
Home CVO COOVI Volwassenenonderwijs.
Likeuren en destillaten. HBO 5 Erasmus. Schrijf nu in Opleiding op maat. Maak werk van je opleiding Lees meer. De weg naar een diploma Lees meer. CVO COOVI als partner Lees meer. Ontdek het diverse aanbod van CVO COOVI-opleidingen. Restaurant en keuken.
Sociaal werk Traject voor volwassenen Odisee.
Liever een voltijds traject Sociaal werk? De Bachelor Sociaal werk voor volwassenen BSV is een professionele opleiding en biedt je een unieke combinatie van opleiding en werk. Het modeltraject beslaat vijf jaar. Als je de opleiding afwerkt in vier jaar, combineer je het eerste en het tweede jaar.
Crescendo CVO Centrum voor volwassenenonderwijs.
Missie en visie. vers van de pers. Wie is wie? Kom op donderdag 23 augustus 2018 jouw favoriete opleiding ontdekken in één van onze vestigingen in jouw buurt! Opleidingen in de focus. Mode en interieur. Hoger onderwijs Hoger beroepsonderwijs HBO5.
Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
Cursisten NT2 op uitstap naar de Taalmarkt. De leerkrachten NT2 van Volwassenonderwijs Kisp te Geraardsbergen namen hun cursisten NT2 op donderdag 4 oktober 2018 mee naar de Spiraal te Geraardsbergen. Daar vond eerst een zeer interessante lezing van Jamila Channouf plaats.
homepage SYNTRA.
Echt een super ervaring! Syntra Antwerpen Vlaams-Brabant. Sommige medecursisten waren al jarenlang bezig met bier, maar aan het einde van de opleiding zat iedereen toch ongeveer op hetzelfde niveau. Dat is zonder twijfel de verdienste van de zeer ervaren docenten.
CVO Pro volwassenenonderwijs Aalst.
Ontdek onze opleiding bierkenner. In de eerste module volg je de geschiedenis van het bier, herken je de biersoorten, ontrafel je het brouwproces en ontcijfer je. 24 september 2018 Op bezoek bij Kapsalon MC. In de opleiding Kapper gaan de cursisten niet enkel op school aan de slag met hun schaar, krulborstels en haardrogers, maar nemen ze soms ook.
Volwassenenonderwijs Fan van horeca.
Werknemers in de horecasector PC302 die zich inschrijven voor een module of een opleidingstraject in het studiegebied Voeding, kunnen hiervoor een premie aanvragen bij Horeca Vorming Vlaanderen. Ook Syntra organiseert tal van opleidingen. Voor wie een eigen zaak wilt starten maar niet voldoende ervaring in het horecaberoep heeft, raden wij de opleiding restauranthouder aan.

Contacteer ons