Resultaten voor opleiding pedagogiek hbo

opleiding pedagogiek hbo
Pedagogiek Bachelor voltijd NHL Stenden.
Doorstuderen na de opleiding Pedagogiek. Wil jij na de bacheloropleiding een stapje verder met een masteropleiding? NHL Stenden Hogeschool biedt passende vervolgopleidingen: de masteropleiding Social Work, in samenwerking met de Hanzehogeschool de Master Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn en de masteropleiding Pedagogiek.
Pedagogiek Hogeschool van Amsterdam.
Vanaf het eerste jaar loop je stage bij een instelling voor huiswerkbegeleiding, op basisscholen, in de kinderopvang, bij de Weekend Academie of bij BOOT. Aan het eind van het tweede jaar maak je de keuze voor de opleiding Pedagogiek of de lerarenopleiding Pedagogiek.
Hbo-bachelor Pedagogiek Voltijd Windesheim.
Werken met kinderen en jeugdigen? Na de opleiding Social Work kun je net als Inge aan de slag als jeugd en gezinswerker! Geïnteresseerd in pedagogiek, maar ook in ondernemen? Neem dan ook eens een kijkje bij. Pedagogiek en Management PMK.
BRU45.
HBO Pedagogiek.
Hierna wil ik een HBO opleiding doen, namelijk Pedagogiek. Welke school staat het beste aangeschreven voor de opleiding Pedagogiek? Ik ben nu bezig met de pabo. Na de pabo wil ik nog een andere opleiding doen en de opleiding pedagogiek spreekt me erg aan.
Na de opleiding Pedagogiek voltijd Fontys.
De opleiding Pedagogiek kent het profiel Jeugdhulp/ Jeugdzorg, met dit profiel kun je je na afstuderen registreren in het kwaliteitsregister Jeugdzorg. Om aan het werk te gaan in de jeugdzorg/ jeugdhulp binnen een hbo-functie is deze registratie voor veel functies verplicht.
Hbo-opleiding Pedagogiek.
Met laatstgenoemde specialisatie word je opgeleid tot leraar in sociaal-agogische vakken op mbo-spw opleidingen. Het verschil tussen Pedagogiek en een opleiding als Sociaal-Pedagogische Hulpverlening SPH is dat Pedagogiek zich uitsluitend richt op kinderen en opvoeders, terwijl SPH zich ook op andere doelgroepen richt.
Bachelor Pedagogiek voltijd hbo-opleiding Fontys.
Na het tweede jaar van de opleiding Pedagogiek kun je je eigen accenten leggen door middel van je minorkeuze, stage en leereenheden. Met je medestudenten zoek je naar oplossingen voor vragen of problemen uit de praktijk. Je werkt hieraan door middel van projecten, daarnaast volg je hoor en werkcolleges en trainingen.

Contacteer ons