Zoeken naar opleiding pedagogiek hbo

opleiding pedagogiek hbo
Deeltijdopleiding Pedagogiek HBO.
Variant: Deeltijd en Duaal. Duur opleiding: 4 jaar. Opleidingen HBO Pedagogiek voltijd.: HBO Pedagogiek voltijd. HBO Opleidingskunde voltijd. HBO Pedagogisch Management Kinderopvang voltijd. Masteropleidingen na HBO Pedagogiek.: Master HBO Speciaal onderwijs. Master HBO Leren en Innoveren. Master HBO Pedagogiek Onderwijs.
Pedagogiek Hogeschool van Amsterdam.
Vanaf het eerste jaar loop je stage bij een instelling voor huiswerkbegeleiding, op basisscholen, in de kinderopvang, bij de Weekend Academie of bij BOOT. Aan het eind van het tweede jaar maak je de keuze voor de opleiding Pedagogiek of de lerarenopleiding Pedagogiek.
Bachelor Pedagogiek voltijd hbo-opleiding Fontys.
Na het tweede jaar van de opleiding Pedagogiek kun je je eigen accenten leggen door middel van je minorkeuze, stage en leereenheden. Met je medestudenten zoek je naar oplossingen voor vragen of problemen uit de praktijk. Je werkt hieraan door middel van projecten, daarnaast volg je hoor en werkcolleges en trainingen.
HBO Pedagogiek volg jij flexibel bij Hogeschool NTI!
Wat leer je tijdens HBO Pedagogiek? Tijdens HBO Pedagogiek leg je een stevige basis op pedagogisch vakgebied. Hierdoor kun je na de opleiding direct aan de slag als pedagoog. Tijdens de Pedagogiek opleiding volg je onder andere de volgende vakken.:
BRU45.
Voltijd bachelor opleiding Pedagogiek Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Sinds september 2016: bachelor Social Work. De opleiding Pedagogiek is per studiejaar 2016-2017 opgegaan in de nieuwe bacheloropleiding Social Work. Aanmelden voor de opleiding Pedagogiek is niet meer mogelijk. Je kunt je aanmelden voor de nieuwe hbo opleiding Social Work.
HBO-programma Inleiding in de pedagogiek Flexibel bij NTI.
Hoe rond ik de opleiding af? Het hbo-programma Inleiding in de pedagogiek sluit je af met een examen. Je kunt vanuit dit programma verder studeren naar de HBO Bachelor HBO Bachelor Pedagogiek. Je dient dan wel te voldoen aan de toelatingseisen van de HBO Bachelor.
Hbo-opleiding Pedagogiek.
Met laatstgenoemde specialisatie word je opgeleid tot leraar in sociaal-agogische vakken op mbo-spw opleidingen. Het verschil tussen Pedagogiek en een opleiding als Sociaal-Pedagogische Hulpverlening SPH is dat Pedagogiek zich uitsluitend richt op kinderen en opvoeders, terwijl SPH zich ook op andere doelgroepen richt.

Contacteer ons