Resultaten voor opleiding pedagogiek hbo

opleiding pedagogiek hbo
Thuisstudie.nl Opleiding Pedagogiek.
Op zoek naar een opleiding Pedagogiek? Thuisstudie.nl helpt je graag verder. Bekijk en vergelijk onderstaande thuisstudies en opleidingen van de belangrijkste aanbieders van afstandsonderwijs. En schrijf je vandaag nog in voor de Pedagogiek-opleiding van jouw keuze. NTI Thuisstudies Pedagogiek. Naam Type Duur Prijs. HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders. MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang. HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening SPH.
Pedagogiek Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
De hbo-opleiding Pedagogiek wordt door Inholland op de volgende locatie in de volgende vormen verzorgd. Klik op een van de vormen voor een detailoverzicht van de opleiding.: Lees meer over de voltijdopleiding. Bekijk het volledige aanbod van hbo-opleidingen. Schrijf je in. Open Avond 6 juni. Hulp nodig bij je studiekeuze? Studeren bij Inholland. Online inschrijven hbo.
Bachelor Pedagogiek voltijd hbo-opleiding Fontys.
Na het tweede jaar van de opleiding Pedagogiek kun je je eigen accenten leggen door middel van je minorkeuze, stage en leereenheden. Met je medestudenten zoek je naar oplossingen voor vragen of problemen uit de praktijk. Je werkt hieraan door middel van projecten, daarnaast volg je hoor en werkcolleges en trainingen.
HBO Pedagogiek volg jij flexibel bij Hogeschool NTI!
Wat leer je tijdens HBO Pedagogiek? Tijdens HBO Pedagogiek leg je een stevige basis op pedagogisch vakgebied. Hierdoor kun je na de opleiding direct aan de slag als pedagoog. Tijdens de Pedagogiek opleiding volg je onder andere de volgende vakken.:
Hbo-opleiding Pedagogiek.
Met laatstgenoemde specialisatie word je opgeleid tot leraar in sociaal-agogische vakken op mbo-spw opleidingen. Het verschil tussen Pedagogiek en een opleiding als Sociaal-Pedagogische Hulpverlening SPH is dat Pedagogiek zich uitsluitend richt op kinderen en opvoeders, terwijl SPH zich ook op andere doelgroepen richt.
Deeltijdopleiding Pedagogiek HBO.
Na de opleiding Pedagogiek kun je werk vinden in de jeugdzorg of op een school. Op deze pagina worden de volgende bacheloropleidingen in hbo deeltijd en/ of duaal besproken: Opleidingskunde, Pedagogiek en Pedagogisch Management Kinderopvang. Hoe kan je worden toegelaten tot Pedagogiek?
BRU45.
Pedagogiek Hogeschool van Amsterdam.
Vanaf het eerste jaar loop je stage bij een instelling voor huiswerkbegeleiding, op basisscholen, in de kinderopvang, bij de Weekend Academie of bij BOOT. Aan het eind van het tweede jaar maak je de keuze voor de opleiding Pedagogiek of de lerarenopleiding Pedagogiek.

Contacteer ons