Op zoek naar opleiding logopedie?

opleiding logopedie
HBO Opleiding voor Logopedie.
Titel na opleiding: Bachelor of Science. Ook in deeltijd of duaal: aanbod nihil. Deeltijdopleidingen HBO Opleiding voor Logopedie.: HBO Fysiotherapie deeltijd. HBO Opleiding voor Logopedie deeltijd. Als je kiest voor de hbo Opleiding voor Logopedie, dan heb je misschien recht op studiefinanciering.
Voltijd bachelor opleiding Logopedie Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
Alle vakgebieden stem, spraak, taal, gehoor en afasie/dysartrie komen aan de orde. In het eerste jaar kun je kijken of logopedie echt iets voor je is, maar de opleiding bekijkt ook of jij geschikt bent voor het beroep. Na het eerste jaar.
Onderwijskiezer.
Logopedie en audiologie: Logopedie Professionele bachelor. De studieopbouw van deze afstudeerrichting vertoont grote gelijkenis met deze van de afstudeerrichting Audiologie. Aan alle hogescholen kan je het diploma van logopedie audiologie behalen in 4 jaar. De opleiding omvat in hoofdzaak 4 vakkengroepen.:
Opleidingen Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Bezoek één van onze infodagen, openlesdagen. Neem een voorsprong: volg één van onze instapopleidingen. Studeren specifieke noden. Een aantal bachelor-opleidingen kan je in een verkort of langer flextraject traject volgen. Zoek je opleiding en check de info over flexibel studeren.
Logopedie hbo-opleiding.
gemiddelde van 7 kunnen het universitair traject van de opleiding Logopedie volgen. Binnen dit traject, een samenwerking van Zuyd met de Universiteit Maastricht, kun je een vierjarig programma volgen waarbinnen je je registratie als logopedist en een universitaire master kunt halen.
Hbo-bachelor Logopedie Voltijd Windesheim.
Als logopedist help je persoonlijke communicatie te verbeteren, door je in de behandeling te richten op taal, stem en de techniek van het spreken, maar ook op horen, houding, ademhaling en slikken. Wat word ik met de opleiding Logopedie? Hulp bij je studiekeuze.
Logopedie voltijd Eindhoven Fontys.
Opleiding B Opleiding voor Logopedie. Zo pak je het aan. 48 maanden Graad titel. Bachelor of Science. Studenten over deze opleiding. Dit moet je lezen! Ervaar de opleiding: kom proefstuderen. Tijdens het proefstuderen studeer je samen met een groepje medescholieren een dag bij de opleiding.
Logopedie voltijd Nijmegen HAN.nl.
Verder hoor je de ervaringen van Simone, 2e jaars studente, die naast de opleiding Logopedie ook de Master Taal Spraak Pathologie aan de Universiteit volgt. Tot slot spreken we Christian en Maren, 2 Duitstalige studenten van de Euregionale variant Logopedie.

Contacteer ons