Zoeken naar opleiding logopedie

opleiding logopedie
Voltijd bachelor opleiding Logopedie Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
Alle vakgebieden stem, spraak, taal, gehoor en afasie/dysartrie komen aan de orde. In het eerste jaar kun je kijken of logopedie echt iets voor je is, maar de opleiding bekijkt ook of jij geschikt bent voor het beroep. Na het eerste jaar.
Logopedie en audiologie Hogeschool Gent.
Dan is de professionele bachelor logopedie en audiologie aan de Hogeschool Gent misschien wel iets voor jou! Waarom de HoGent? Deze opleiding is competentiegericht en afgestemd op de maatschappelijke tendenzen binnen het werkveld van de logopedist/audioloog. Deze bacheloropleiding stimuleert de zelfstandigheid van de student, maar biedt ook verschillende manieren van begeleiding aan om de student te coachen in zijn/haar studieloopbaan.
Logopedie en audiologie Arteveldehogeschool Gent.
Zin om een deel van je opleiding in het buitenland te volgen? Ontdek hier de verschillende mogelijkheden. Wat na je opleiding? De opleiding maakt van jou een startklare professional, maar je kan ook verder studeren. Ligging en bereikbaarheid. Logopedie en audiologie.
Onderwijskiezer.
Logopedie en audiologie: Logopedie Professionele bachelor. De studieopbouw van deze afstudeerrichting vertoont grote gelijkenis met deze van de afstudeerrichting Audiologie. Aan alle hogescholen kan je het diploma van logopedie audiologie behalen in 4 jaar. De opleiding omvat in hoofdzaak 4 vakkengroepen.:
Hbo-opleiding Logopedie.
Logopedie is geen zorgvak, maar een doevak. Welke hbo-opleidingen lijken erop? Er zijn geen hbo-opleidingen die echt lijken op de hbo-opleiding Logopedie. Als je een opleiding overweegt waarin je te maken krijgt met grofweg dezelfde doelgroep als bij Logopedie, dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor.:
logopedie en audiologie VIVES.
VIVES en University of Central Florida ontwikkelen aangepaste speelgoedwagentjes voor kinderen met beperking. Interesse in logopedie en audiologie bij VIVES? Schrijf nu in of neem contact op voor meer info. Studeren in Brugge? Mail Hilde Roeyers op email protected Inschrijven Download brochure. Zoek je opleiding.
Opleiding logopedie audiologie Vakgroep Inwendige Ziekten Universiteit Gent.
Opleiding logopedie audiologie. Opleiding logopedie audiologie. 1ste bachelor logo audio. Beginselen van menselijke anatomie, weefselleer en celleer: titularis: prof. Beginselen van psychologie: titularis: prof. 2de bachelor logo. Ontwikkelingspsychologie en genetische psychologie: titularis: prof. Neuropsychologie: titularis: prof. Anatomie van het central zenuwstelsel: titularis: prof.
Logopedie en Audiologie Professionele bachelor Thomas More.
Logopedie en Audiologie. Overzicht van de trajecten tot de professionele bachelor Logopedie en Audiologie. Heb je een hart voor mensen en interesse in een zorgberoep? Heeft de wereld van spraak, taal, leer, slik, gehoor en evenwichtsproblemen een bijzondere aantrekkingskracht op jou?

Contacteer ons