Meer resultaten voor opleiding logopedie

opleiding logopedie
Logopedie Wikipedia.
De hoogte van deze vergoeding wordt ieder jaar vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. In Suriname wordt logopedie vergoed door de verzekeraar. In Vlaanderen bestaat een logopedistenopleiding op het niveau professionele" bachelor" Een driejarige opleiding aan een hogeschool dus, waar praktijk en stage vooral in het laatste jaar een belangrijke plaats innemen.
Logopedie en audiologie Hogeschool Gent.
Dan is de professionele bachelor logopedie en audiologie aan de Hogeschool Gent misschien wel iets voor jou! Waarom de HoGent? Deze opleiding is competentiegericht en afgestemd op de maatschappelijke tendenzen binnen het werkveld van de logopedist/audioloog. Deze bacheloropleiding stimuleert de zelfstandigheid van de student, maar biedt ook verschillende manieren van begeleiding aan om de student te coachen in zijn/haar studieloopbaan.
logopedie en audiologie VIVES.
VIVES campus Brugge viert 60 jaar logopedie en 20 jaar audiologie. Interesse in logopedie en audiologie bij VIVES? Schrijf nu in of neem contact op voor meer info. Studeren in Brugge? Mail Hilde Roeyers op email protected Inschrijven Download brochure. Zoek je opleiding.
Onderwijskiezer.
Logopedie en audiologie: Logopedie Professionele bachelor. De studieopbouw van deze afstudeerrichting vertoont grote gelijkenis met deze van de afstudeerrichting Audiologie. Aan alle hogescholen kan je het diploma van logopedie audiologie behalen in 4 jaar. De opleiding omvat in hoofdzaak 4 vakkengroepen.:
Opleidingen Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Bezoek één van onze infodagen, openlesdagen. Neem een voorsprong: volg één van onze instapopleidingen. Studeren specifieke noden. Een aantal bachelor-opleidingen kan je in een verkort of langer flextraject traject volgen. Zoek je opleiding en check de info over flexibel studeren.
Logopedie en audiologie Arteveldehogeschool Gent.
Zin om een deel van je opleiding in het buitenland te volgen? Ontdek hier de verschillende mogelijkheden. Wat na je opleiding? De opleiding maakt van jou een startklare professional, maar je kan ook verder studeren. Ligging en bereikbaarheid. Logopedie en audiologie.
Universiteit Gent: Bachelor of Science in de logopedische en audiologische wetenschappen logopedie.
De aanvraag om de masteropleiding van 60 studiepunten uit te breiden naar 120 studiepunten is door de overheid goedgekeurd. De master van 120 studiepunten zal starten in het academiejaar 2018-19. 1ste jaar Bachelor logopedie en audiologie. Basisbegrippen logopedie 1. Basisbegrippen audiologie 1.
Logopedie en Audiologie Professionele bachelor Thomas More.
Logopedie en Audiologie. Overzicht van de trajecten tot de professionele bachelor Logopedie en Audiologie. Heb je een hart voor mensen en interesse in een zorgberoep? Heeft de wereld van spraak, taal, leer, slik, gehoor en evenwichtsproblemen een bijzondere aantrekkingskracht op jou?

Contacteer ons