Op zoek naar opleiding leerkracht?

opleiding leerkracht
Onderwijs: secundair onderwijs Hogeschool Gent.
Een leerkracht secundair onderwijs wordt opgeleid voor twee onderwijsvakken. Bekijk hieronder de 94 mogelijke vakkencombinaties. Info over de onderwijsvakken. Combinatietabel van de onderwijsvakken. Opleidingstabellen algemene vakken. Opleidingstabellen werkplekleren lichamelijke opvoeding, bewegingsrecreatie. Als je biologie of fysica kiest, krijg je in het eerste jaar Natuurwetenschappen waardoor je voldoet aan de kwalificaties om ook dit onderwijsvak te geven. Een extra troef dus! Wil je lesgeven in het secundair onderwijs? Behaalde je een bachelor of masterdiploma én een specifieke lerarenopleiding na 2007? Schrijf je in voor één onderwijsvak. Mail naar fmw@hogent.be voor meer informatie. Unieke lerarenopleiding met werkplekleren. Klik hier om de 9 redenen waarom jij aan de HoGent een enthousiaste en krachtige leraar wordt! De rest van je opleiding.
Lerarenopleiding UCLL.
We verwachten van onze studenten niet alleen dat ze te midden van een klas kunnen staan, ze worden ook aangespoord om ondernemend te zijn en hun talenten maximaal in te zetten in de klas, op de school en in de maatschappij.
Specifieke lerarenopleiding Crescendo CVO.
Als je een voldoende grote lesopdracht hebt, kom je mogelijk in aanmerking voor een LIO-baan leraar in opleiding. Dit betekent dat je als beginnende leraar een deel van je opleiding volgt in de vorm van werkplekleren op de school waar je tewerkgesteld bent.
Specifieke Lerarenopleiding SLO CVO Panta Rhei.
Het voordeel van de SLO te volgen bij CVO Panta Rhei is dat je dit kan combineren met een job, aangezien er ook trajecten mogelijk zijn s avonds en in het weekend. Bovendien wordt de opleiding modulair aangeboden. Specifieke Lerarenopleiding SLO.
Specifieke Lerarenopleiding hét cvo Oudenaarde Kruishoutem Ronse Waregem.
De inservicetraining of LIO-baan is er voor leerkrachten die nog geen diploma van leraar hebben maar wèl een job in het onderwijs. We noemen dit de LIO-baan leerkracht in opleiding. Als LIO kan je de opleidings en preservicepraktijk integreren in je onderwijspraktijk.
BRU45.
Specifieke lerarenopleiding CVO-STEP.
Je leert in deze lerarenopleiding dus niets inhoudelijks bij over het vak of de vakken die je gaat geven. Hier leer je enkel hoe je een goede leerkracht kan zijn. De specifieke lerarenopleiding van CVO STEP is een modulaire opleiding van 60 studiepunten.
BRU45.

Contacteer ons