Meer resultaten voor opleiding leerkracht

opleiding leerkracht
Leraar Secundair Onderwijs Professionele bachelor Thomas More.
Overzicht van de trajecten tot de opleiding professionele bachelor Leraar Secundair Onderwijs. Heb jij een passie voor twee vakken uit het secundair onderwijs: wetenschap, wiskunde, taal, techniek, economie, godsdienst, geschiedenis? En wil je die kennis delen met jongeren van 12 tot 18 jaar? Dan ben je geknipt als leerkracht secundair onderwijs!
Leerkracht lager onderwijs VDAB.
Leerkracht lager onderwijs. Leerkracht lager onderwijs. Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.: Lees de beroepenfiche. Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Een opleiding gevonden die niet door VDAB georganiseerd wordt? VDAB betaalt je opleiding!
Lerarenopleiding UCLL.
We leiden leraren op om in de klas hun mannetje te kunnen staan, maar sporen hen ook aan om ondernemend te zijn en hun talenten maximaal in te zetten in de klas, op de school en in de maatschappij. Hieronder vind je een overzicht van onze bacheloropleidingen, banaba's, postgraudaten en navormingen.
Diploma van leraar / lerarenopleiding Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
LIO staat voor leraar in opleiding. Kenmerkend voor dit traject is dat je de lerarenopleiding volgt terwijl je zelf reeds voor de klas staat. Binnen het LIO-traject is de opleiding zo ingericht dat we maximaal gebruik maken van de ervaring die je als leerkracht dagelijks opdoet.
Specifieke Lerarenopleiding SLO Onderwijstalent.
Of bekijk de regels in verband met eerder verworven competenties EVC en eerder verworven kwalificaties EVK op de website van de opleidingsinstelling. Verder is er de mogelijkheid om de specifieke lerarenopleiding te combineren met een job als leerkracht tijdens je opleiding.
Specifieke lerarenopleiding CVO-STEP.
Je leert in deze lerarenopleiding dus niets inhoudelijks bij over het vak of de vakken die je gaat geven. Hier leer je enkel hoe je een goede leerkracht kan zijn. De specifieke lerarenopleiding van CVO STEP is een modulaire opleiding van 60 studiepunten.
Onderwijskiezer.
Beroepeninfo: Bekwaamheidsbewijzen voor het onderwijs. Beroepeninfo: De leraar en zijn opleiding. Beroepeninfo: Lesgeven in Brussel. Beroepeninfo: Word leerkracht in Antwerpen. Leerkracht secundair onderwijs M/V/X. Knelpuntberoep Vlaanderen en Brussel. Wat is, wat doet een Leerkracht secundair onderwijs? Je geeft les in het secundair onderwijs.
Wil je een opleiding volgen tot leraar? Onderwijstalent.
Wil je een opleiding volgen tot leraar? Antwerpen heeft een uitgebreid aanbod aan lerarenopleidingen. Van geïntegreerde tot specifieke lerarenopleiding, de Antwerpse hogescholen, universiteiten en opleidingscentra zetten je op het juiste spoor. Zoek je nog welke opleiding tot leraar het best bij je past?

Contacteer ons