Op zoek naar opleiding leerkracht?

opleiding leerkracht
Leerkracht lager onderwijs VDAB.
Leerkracht lager onderwijs. Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.: Lees de beroepenfiche. Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Welke opleidingen bieden de beste kansen op de arbeidsmarkt?
Specifieke Lerarenopleiding SLO CVO Panta Rhei.
Het voordeel van de SLO te volgen bij CVO Panta Rhei is dat je dit kan combineren met een job, aangezien er ook trajecten mogelijk zijn s avonds en in het weekend. Bovendien wordt de opleiding modulair aangeboden. Specifieke Lerarenopleiding SLO.
Specifieke Lerarenopleiding SLO CVO.
Met het tweejarig traject kies je 2 lesmomenten per week overdag en/of s avonds en behaal je het diploma in minimaal twee academiejaren. Als je al les geeft, kan je de SLO-opleiding volgen in een verkort traject Leraar in opleiding.
Diploma van leraar / lerarenopleiding Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
LIO staat voor leraar in opleiding. Kenmerkend voor dit traject is dat je de lerarenopleiding volgt terwijl je zelf reeds voor de klas staat. Binnen het LIO-traject is de opleiding zo ingericht dat we maximaal gebruik maken van de ervaring die je als leerkracht dagelijks opdoet.
Specifieke Lerarenopleiding SLO Onderwijstalent.
Of bekijk de regels in verband met eerder verworven competenties EVC en eerder verworven kwalificaties EVK op de website van de opleidingsinstelling. Verder is er de mogelijkheid om de specifieke lerarenopleiding te combineren met een job als leerkracht tijdens je opleiding.
Specifieke lerarenopleiding CVO-STEP.
Je leert in deze lerarenopleiding dus niets inhoudelijks bij over het vak of de vakken die je gaat geven. Hier leer je enkel hoe je een goede leerkracht kan zijn. De specifieke lerarenopleiding van CVO STEP is een modulaire opleiding van 60 studiepunten.
Onderwijskiezer.
Beroepeninfo: Bekwaamheidsbewijzen voor het onderwijs. Beroepeninfo: De leraar en zijn opleiding. Beroepeninfo: Lesgeven in Brussel. Beroepeninfo: Word leerkracht in Antwerpen. Leerkracht secundair onderwijs M/V/X. Knelpuntberoep Vlaanderen en Brussel. Wat is, wat doet een Leerkracht secundair onderwijs? Je geeft les in het secundair onderwijs.
Wil je een opleiding volgen tot leraar? Onderwijstalent.
Wil je een opleiding volgen tot leraar? Antwerpen heeft een uitgebreid aanbod aan lerarenopleidingen. Van geïntegreerde tot specifieke lerarenopleiding, de Antwerpse hogescholen, universiteiten en opleidingscentra zetten je op het juiste spoor. Zoek je nog welke opleiding tot leraar het best bij je past?

Contacteer ons