Resultaten voor opleiding Deeltijd

opleiding Deeltijd
Vroedkunde Professionele bachelor Thomas More.
Als vroedvrouw begeleid je koppels bij een van de mooiste momenten in hun leven. De opleiding Vroedkunde kan je volgen op Campus Lier en op Campus Turnhout. Scroll naar beneden voor meer info. Infoavond op woensdag 5/9 bevestig hier je komst!
MBO Utrecht Wat kies jij?
Open Dag en meelopen. Open Dag en meelopen. Over MBO Utrecht. Kom naar de laatste Open Dag op dinsdag 19 februari. Geef je op en ontvang het programma. De start van je opleiding. Kom ons ontdekken. Bekijk ons volledige aanbod.
Opleidingen.
De Master Public Management MPM is dé tweejarige parttime opleiding voor aankomende managers, leidinggevenden en bestuurders in de publieke sector. MBA Public Management. De MBA Public Management biedt u een multidisciplinaire, analytische en creatieve benadering van thema's' waarmee managers en leidinggevenden in de publieke en non-profit sector te maken hebben.
Deeltijdopleidingen, modulen en cursussen Saxion Parttime School. Display content menu. Display portlet menu. Display content menu. Display portlet menu.
De tweejarige opleiding Master Advanced Nursing Practice MANP is een officieel erkende opleiding tot verpleegkundig specialist. De verpleegkundig specialist. 2 jaren Enschede. Tweedegraadslerarenopleiding Engels Overzicht Studie-inhoud Toelating Kosten Studieadvies op maat Aanmelden Heb jij al een onderwijsopleiding afgerond en wil je graag docent Engels worden in het voortgezet onderwijs? De tweedegraadslerarenopleiding Engels deeltijd van Saxion biedt je deze mogelijkheid!
Altrecht specialist in geestelijke gezondheidszorg.
Niemand praat graag over psychische klachten. Maar door er niet over te praten houden we samen het stigma in stand. Mensen met een psychische kwetsbaarheid krijgen vaak te maken met uitsluiting, vooroordelen en onbegrip in werk, opleiding en in contact met vrienden en familie.
PABO Deeltijd.
Bekijk alle resultaten. Voor de opleiding. Tijdens de opleiding. Na de opleiding. Home Opleidingen Bachelors PABO Deeltijd. Deeltijd 2 jaar. Bachelor of Education. Lees meer over. Voor de opleiding. Meld je aan voor deze opleiding Open Dag 5 november 2016.
Opleidingen aanbod CHE.
Maar onder de noemer. acteren in jouw beroepspraktijk. Creatief innoveren met theater Vertel het me en ik zal het vergeten, laat het me zien en ik zal het onthouden, laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
Kom hbo Verpleegkunde deeltijd studeren bij de christelijke Hogeschool Viaa in Zwolle.
Home Opleidingen Verpleegkunde deeltijd. Wil je jouw kennis vergroten en je verder verdiepen in de zorg? Kies dan voor de deeltijdopleiding Verpleegkunde, waarbij je naast je werk kunt doorgroeien tot hbo-verpleegkundige. Tijdens de opleiding leer je meer over zorg bij zowel fysieke als mentale problemen.

Contacteer ons