Meer resultaten voor opleiding Deeltijd

opleiding Deeltijd
Leraar Gezondheidszorg Welzijn Bachelor deeltijd NHL Stenden.
Hierdoor is de opleiding goed te combineren met jouw werk en privésituatie! Flexibele opleidingen worden aangeboden vanuit de regeling experimenten flexibilisering hoger beroepsonderwijs voor volwassenen. Voor deze geaccrediteerde deeltijd en duale opleidingen zal de komende jaren specifieke aandacht worden gegeven aan het zo flexibel mogelijk aanbieden van de opleiding voor werkenden.
Deeltijd opleiding Studeren Werksite.
Een deeltijd opleiding zorgt er dus voor dat je naast je studie toch inkomsten hebt. Je kunt kiezen uit tientallen deeltijd opleidingen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken, doe dan eerst onze gratis studietest. Zoek een deeltijd opleiding.:
Saxion Parttime School Kom verder. Saxion.
En ook meer duurzaam, met een 2 of 4-jarige opleiding en/of maatwerktrajecten. Investeer in je bedrijf, investeer in je mensen. Want goede mensen maken goede bedrijven! Weten hoe je meer uit jouw mensen en jouw organisatie haalt? Ga naar Charge your business. Deze pagina delen. Saxion Parttime School. Lees meer op de site van de Parttime School. Alles over Saxion. Studeren bij Saxion. Kiezen en kennismaken. Van mbo naar hbo. Van vwo naar hbo. Studeren met functiebeperking. Saxion Informatie Centrum. Inschrijven en collegegeld. Business en Onderzoek. Parttime School voor deeltijd.
Deeltijd en duale opleidingen in het hoger onderwijs.
Home Instellingen Deeltijdopleiding. Overzicht van instellingen voor deeltijd onderwijs en duale opleidingen. Deeltijdopleiding.nl biedt informatie over deeltijdopleidingen en duale opleidingen. Bij deeltijdopleidingen gaat het erom dat je een beperkt aantal uren colleges hebt en daarnaast andere activiteiten kunt uitvoeren. Bij duale opleidingen gaat het erom dat je werk en studie combineert, zodat je via je werk kennis opdoet, die zinvol is voor je opleiding.
Ad Leisure Events Management deeltijd NHL Stenden.
Dan is de Associate degree Leisure Events Management deeltijd iets voor jou. Een opleiding waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat en waarbij je opgedane theoretische kennis direct toepast in jouw eigen werksituatie. Studieprogramma in nauwe samenwerking met de bedrijfstak ontwikkeld.
Deeltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Dan zijn de bacheloropleidingen in deeltijd van Hogeschool Inholland iets voor jou! Inholland verzorgt hoogwaardig en praktijkgericht onderwijs in deeltijd. De bacheloropleidingen duren officieel vier jaar. Heb je al relevante kennis en vaardigheden en kun je dat aantonen, dan is het ook mogelijk te versnellen.
Deeltijd bachelor opleiding Bedrijfskunde Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Commerciële Economie deeltijd. Wil je leren hoe je een nieuw product succesvol op de markt zet of hoe je zorgt dat meer mensen een product kopen? Dan ben je bij de opleiding Commerciële Economie aan het goede adres. Finance Control deeltijd.
Kies voor een erkende Deeltijd hbo opleiding van het NTI.
Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding. Tijdens de hbo deeltijd opleiding krijg je persoonlijke begeleiding door docenten en medestudenten. Via het online forum houd je contact met medestudenten en lever je de gemaakte opdrachten in.

Contacteer ons