Meer resultaten voor opleiding Deeltijd

opleiding Deeltijd
Deeltijd studeren in het hbo.
Relevant werk en hoe kom je eraan? Welke titel mag ik voeren na mijn opleiding? 21e eeuwse vaardigheden. U bent hier: Home Opleiding Studeren in het hbo Varianten: voltijd, deeltijd en duaal Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijd studeren in het hbo.
Deeltijd MBO HBO opleidingen en trainingen Schoevers.
Daarom bieden wij volwaardig programmas waarin je kunt studeren in deeltijd. Deze programma's' variëren van een korte en praktische secretaresse opleiding of training tot een complete opleiding Office Management die leidt tot een vakdiploma of landelijk erkend MBO of HBO-diploma.
Deeltijd HBO opleidingen Avans Deeltijd.
Laat het met deze opleiding bewaarheid worden. Ben je geïnteresseerd in en betrokken bij mensen en hoe ze functioneren en hoe je ze kunt ondersteunen? Zit dienstbaarheid en hulpvaardigheid in je genen en wil je meer verantwoordelijkheid en verdieping in je vakgebied. Met HBO-Rechten deeltijd aan de Juridische Hogeschool word je een resultaatgericht jurist.
Deeltijdopleidingen studieinformatie.
Stap 5: Is die opleiding wel echt deeltijd? Sommige deeltijdopleidingen verwachten van je dat je 40 uur per week aan je studie besteedt. Dat is vreemd, zeker geen deeltijd. Maar het onderwijs kan ook op andere manieren niet echt deeltijd zijn.
Vroedkunde Professionele bachelor Thomas More.
Als vroedvrouw begeleid je koppels bij een van de mooiste momenten in hun leven. De opleiding Vroedkunde kan je volgen op Campus Lier en op Campus Turnhout. Scroll naar beneden voor meer info. Infoavond op woensdag 5/9 bevestig hier je komst!
Kies voor een erkende Deeltijd opleiding van het NTI.
NTI biedt naast de volledige MBO, en HBO-deeltijd opleidingen ook diverse beroepsopleidingen en cursussen aan als deeltijdstudie. Bekijk hier het volledige aanbod deeltijd cursussen. Wil jij een deeltijd opleiding volgen, maar weet je nog niet welke opleiding het beste bij jou past?
Hbo bacheloropleidingen deeltijd avondopleiding.
De invulling van het les en praktijkrooster stage verschilt per opleiding. Bekijk alle deeltijd bachelors. Wil je een hbo-bachelor in deeltijd gaan volgen dan ben je in principe toelaatbaar tot de opleiding als je beschikt over één van de volgende diplomas.:
Deeltijd Management HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Eén ding is zeker: met de deeltijd managementopleidingen van Avans Deeltijd kom je verder in je loopbaan. Bekijk hieronder onder andere de deeltijd opleiding Human Resource Management en de deeltijd opleiding Bestuurskunde. Bedrijfskunde Associate degree. Management, Economie en Recht zijn de bestanddelen van deze opleiding Bedrijfskunde deeltijd.

Contacteer ons