Op zoek naar opleiding slager?

opleiding slager
Slager Centrum Voor Avondonderwijs.
De opleiding slager is momenteel enkel beschikbaar in thuisstudie. Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW werkt nog aan de ontwikkeling van deze groepslessen. Bezoek de cursuspagina op het Centrum Voor Afstandsonderwijs en lees alles over de cursus slager of bekijk het overzicht van ingeplande groepslessen.
Opleiding beenhouwer alles over de cursus slager CVO Pro Aalst.
Uitsnijder-uitbener, slager, spekslager: deze beroepen liggen met onze opleiding beenhouwer in jouw bereik. Schrijf je vandaag nog in voor de opleiding aan CVO PRO! Schrijf je in. Meer informatie over de opleiding beenhouwer. Het CVO Pro beschikt over het stijlvolle didactisch restaurant Terlinden, reeds lang een begrip in Aalst en omgeving.
Slagerij CVO.
Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet Provincie Antwerpen. Deze website maakt gebruik van cookies. Deze melding sluiten. Op zoek naar werkzekerheid, naar een beroep met toekomst? Met een slagerij certificaat op zak kun je meteen aan de slag!
Slager-spekslager SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Bent u momenteel werkzaam in de voedingsnijverheid? Alimento komt voor 50 % tussen in de opleidingskost van de opleiding slager voor alle bedrijven die ressorteren onder PC 118-220 arbeiders-bedienden voedingsnijverheid Het bedrijf hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Deze cursus is een praktijkgerichte opleiding voor personen vanaf 18 jaar.
Opleiding Slager-spekslager SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Met een opleiding slager ben je snel op weg naar het waarmaken van jouw droomberoep. De opleiding slager-spekslager voldoet aan de vestigingsreglementering. Het doel van de opleiding is gedegen en gemotiveerde slagers op te leiden zodat ze voldoen aan de hoge eisen die momenteel aan de vleessector gesteld worden.
Opleiding Slager-spekslager Bakkerij en slagerij opleidingen Syntra West.
Deze opleiding kan in aanmerking komen voor opleidingscheques. Tags: slager, slachten, vlees, charcuterie, traiteur, toonbankverkoop, vers_vlees, beenhouwer, mes, atelier, vleesproduct., Syntra West geeft het beroep van slager een nieuw elan. In deze opleiding staan vakmanschap, innovatie, creativiteit, kwaliteit en management centraal.
Slager kleinhandel VDAB.
U bent hier. Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.: Lees de beroepenfiche. Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Wil je snel werk vinden?
Opleiding ambachtelijke slager.
Deze opleiding is een diplomagerichte opleiding, dat wil zeggen dat u wanneer u naast het certificaat Ambachtelijke slager nog het certificaat haalt voor Aanvullende Algemene vorming u recht hebt op het diploma secundair onderwijs tweedekansonderwijs. De opleiding Ambachtelijke slager komt in aanmerking voor de beroepskennis.

Contacteer ons