Op zoek naar opleiding slager?

opleiding slager
Slager Centrum Voor Avondonderwijs.
De opleiding slager is momenteel enkel beschikbaar in thuisstudie. Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW werkt nog aan de ontwikkeling van deze groepslessen. Bezoek de cursuspagina op het Centrum Voor Afstandsonderwijs en lees alles over de cursus slager of bekijk het overzicht van ingeplande groepslessen.
Opleiding beenhouwer alles over de cursus slager CVO Pro Aalst.
de opleiding Slager. Naast de cursussen zelf, biedt de vakgroep Slager. ook enkele extrascolaire activiteiten aan. Bekijk hier het structuurschema. van deze opleiding. Het CVO Pro beschikt over het stijlvolle didactisch restaurant Terlinden, reeds lang een begrip in Aalst en omgeving.
Voltijdse dagopleiding Slager-spekslager SYNTRA Limburg.
De rest van de week 3 dagen leer je de competenties bij een erkend slager. De kostprijs voor de opleiding is.: Tijdens deze opleiding komen alle facetten van het beroep aan bod. Zo leer je het uitsnijden, uitbenen en winkelklaar maken van varken, rund en kalf.
Slager-spekslager SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Bent u momenteel werkzaam in de voedingsnijverheid? Alimento komt voor 50 % tussen in de opleidingskost van de opleiding slager voor alle bedrijven die ressorteren onder PC 118-220 arbeiders-bedienden voedingsnijverheid Het bedrijf hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Deze cursus is een praktijkgerichte opleiding voor personen vanaf 18 jaar.
Slagerij CVO.
Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet Provincie Antwerpen. Deze website maakt gebruik van cookies. Deze melding sluiten. Op zoek naar werkzekerheid, naar een beroep met toekomst? Met een slagerij certificaat op zak kun je meteen aan de slag!
Opleiding Slager-spekslager Bakkerij en slagerij opleidingen Syntra West.
Tags: slager, slachten, vlees, charcuterie, traiteur, toonbankverkoop, vers_vlees, beenhouwer, mes, atelier, vleesproduct., Syntra West geeft het beroep van slager een nieuw elan. In deze opleiding staan vakmanschap, innovatie, creativiteit, kwaliteit en management centraal. De hele sector smeekt naar gediplomeerde mensen.
Slager kleinhandel VDAB.
Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Welke opleidingen bieden de beste kansen op de arbeidsmarkt? Ontdek het in het VDAB Schoolverlatersrapport 2018! Mijn loopbaan voor partners.
Opleiding ambachtelijke slager.
Met het certificaat van de opleiding Ambachtelijk slager op zak aangevuld met de opleiding Bedrijfsbeheer kunt u zelfstandig ambachtelijk slager worden dit is een gereglementeerd beroep U kunt bij CVO Cervo-Go het attest bedrijfsbeheer behalen in gecombineerd onderwijs in slechts 6 maanden tijd deels in contactonderwijs voor de klas, deels in afstandsonderwijs op de computer thuis.

Contacteer ons