Meer resultaten voor opleiding slager

opleiding slager
Opleiding ambachtelijke slager.
Met het certificaat van de opleiding Ambachtelijk slager op zak aangevuld met de opleiding Bedrijfsbeheer kunt u zelfstandig ambachtelijk slager worden dit is een gereglementeerd beroep U kunt bij CVO Cervo-Go het attest bedrijfsbeheer behalen in gecombineerd onderwijs in slechts 6 maanden tijd deels in contactonderwijs voor de klas, deels in afstandsonderwijs op de computer thuis.
Opleiding beenhouwer alles over de cursus slager CVO Pro Aalst.
Uitsnijder-uitbener, slager, spekslager: deze beroepen liggen met onze opleiding beenhouwer in jouw bereik. Schrijf je vandaag nog in voor de opleiding aan CVO PRO! Schrijf je nu in. Meer informatie over de cursus. Bekijk het uurrooster. voor de opleiding Slager.
Slager-spekslager SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Bent u momenteel werkzaam in de voedingsnijverheid? Alimento komt voor 50 % tussen in de opleidingskost van de opleiding slager voor alle bedrijven die ressorteren onder PC 118-220 arbeiders-bedienden voedingsnijverheid Het bedrijf hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Deze cursus is een praktijkgerichte opleiding voor personen vanaf 18 jaar.
Slagerij CVO.
Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet Provincie Antwerpen. Deze website maakt gebruik van cookies. Deze melding sluiten. Op zoek naar werkzekerheid, naar een beroep met toekomst? Met een slagerij certificaat op zak kun je meteen aan de slag!
Slager-spekslager SYNTRA Limburg.
Wil je later ondernemer worden in de vleesbusiness? Met een opleiding slager ben je snel op weg naar het waarmaken van jouw droomberoep. Op welke locatie wil je deze opleiding volgen? eventueel extra kosten. Bespaar op je opleiding. Heb je vragen over deze opleiding?
Slager kleinhandel VDAB.
Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Een opleiding gevonden die niet door VDAB georganiseerd wordt? VDAB betaalt je opleiding! Ontdek de voorwaarden. Mijn loopbaan voor partners.
Slager-spekslager Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Syntra West geeft het beroep van slager een nieuw elan. In deze opleiding staan vakmanschap, innovatie, creativiteit, kwaliteit en management centraal. De hele sector smeekt naar gediplomeerde mensen. Zowel de zelfstandige slager, de slagerijafdelingen in warenhuizen en de vleessector beroepen zich op geschoold personeel.
Voltijdse dagopleiding slager-spekslager SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Tijdens een verkennend gesprek gaan jullie samen na of het beroep en deze vorm van leren iets voor jou zijn. Wat na de opleiding. Als slager spekslager zorg je ervoor dat gezinnen, restauranthouders en traiteurs in optimale omstandigheden vers vlees en aanverwante producten bereidingen, verkoopsklare gerechten, vleesproducten aangereikt worden.

Contacteer ons