Meer resultaten voor opleiding kapper avondschool

opleiding kapper avondschool
Kappersopleidingen CVKO Centrum Voor Kappersonderwijs.
In deze opleiding word je volledig ondergedompeld in de wereld van de Herenkapper-Barbier. Ook ideaal voor wie al Dameskapper is en zijn diensten wil uitbreiden naar heren. 14 lessen van 3 uren in ongeveer 3 maanden 1195 euro. Opleiding Allround Kapper.
Kappersopleiding alles over de cursus CVO Pro Aalst.
Hulpkapper, kapper: beroepen die met deze opleiding in je bereik liggen. Het modulaire sys-teem biedt de mogelijkheid om zelf je studieritme te bepalen. Je kiest de modules die je interesseren en je bepaalt zelf in hoeveel tijd je de kappersopleiding wilt afwerken.
Kapper SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Je neemt het kappersberoep ernstig en vindt creativiteit en sociaal contact zeer belangrijk? Dan is onze erkende kapperscursus de perfecte opleiding voor jou! Wij leiden je op tot een kwaliteitsvolle kapper die de meest recente technieken beheerst en gebeten is door de modernste knowhow.
Kapper Syntra AB.
Je moet goed kunnen omgaan met verschillende types van mensen. Een gezonde dosis creativiteit, een zelfstandige houding, een gestructureerde manier van werken en aandacht voor hygiëne zijn onontbeerlijk als je het beroep van kapper wil uitvoeren. Over de opleiding kapper.
Kapper Salonverantwoordelijke CVO-STEP.
Na het succesvol beëindigen van de verschillende eenheden kapper ontvangt de cursist een certificaat kapper 1280 lestijden. Na het succesvol beëindigen van de verschillende modules kapper salonverantwoordelijke ontvangt de cursist een certificaat kapper salonverantwoordelijke 1440 lestijden. De opleiding kapper en kapper-salonverantwoordelijke in combinatie met aanvullende algemene vorming leidt tot een diploma secundair onderwijs.
Kapper: avondonderwijs in 4 jaar Encora.
Over de opleiding. Heb je altijd al gedroomd van een loopbaan als kapper? Dan is dit de geknipte opleiding voor jou! Tijdens de praktijkopleiding tot kapper verwerf je in verschillende modules een grondige theoretische kennis van huid, haar, materialen en producten.
Opleiding Kapper SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Met dit als uitgangspunt en wat motivatie, eigen je jezelf een mooie toekomst toe. De opleiding Kapper is een praktijkgerichte opleiding onder leiding van ervaren vakspecialisten die dagelijks met beide benen in de praktijk staan en daardoor steeds op de hoogte zijn van de nieuwste trends.
Opleiding kapper Schoonheidsschool.
Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Voor de opleiding Kapper werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt.

Contacteer ons