Resultaten voor opleiding binnenhuisarchitect

opleiding binnenhuisarchitect
Interieurvormgeving/Gent of Brussel LUCA.
De opleiding concentreert zich op het ontwerpen van interieurs, ruimtelijke installaties, scenografiën, meubels en objecten. De student verkent al deze terreinen en krijgt zo de ruimte om zich volgens zijn eigen profiel te oriënteren in het werkveld. Schrijf je nu in.
Interieurarchitectuur studeren.
In de opleiding interieurarchitectuur leer je creatief, met oog voor detail en beleving te ontwerpen en werken. Daarbij is er voortdurend aandacht voor maatschappelijke trends, nieuwe materialen en technologieën, innovatieve programmas voor bestaande gebouwen Je denkt tijdens de opleiding na over nieuwe woonvormen en over het interieur van zowel woningen als winkels en kantoren.
Interieurinrichter SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Op het einde van de opleiding ben je in staat om een project af te leveren en te presenteren, samen met een lastenboek en een digitaal ontwerp. Ook leer je je keuzes te motiveren en jouw project te verkopen. De opleiding werd grondig geëvalueerd.
Opleiding als interieurarchitect Volwassenenonderwijs Antwerpen.
Geplaatst op 28/06/2014 door Bradmin. Een opleiding als interieurarchitect is bijzonder veelzijdig en combineert logisch denken en plannen met creativiteit en originaliteit. Wanneer je een opleiding in voltijds dagonderwijs volgt kan je na 4 jaar het diploma van interieurarchitect in de wacht slepen.
Cursus Binnenhuisarchitectuur Binnenhuisarchitext worden NHA.
Uitklapbare plattegrondtekeningen zijn speciaal bijgevoegd. Ideaal ook wanneer je tijdens de laatste les als een volleerd binnenhuisarchitect een totaalontwerp maakt van je gedroomde interieur. Praktisch en verrassend. Na een korte inleiding over de geschiedenis van het wonen maak je kennis met vele interieurstijlen.
Interieurstylist / Kleuradviseur SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Je kan bijvoorbeeld terecht als medewerker bij een interieurinrichter of stylist of als raadgever in een interieur, decoratie of designwinkel. Als je de opleiding combineert met een opleiding Bedrijfsbeheer, kan je ook als zelfstandige aan de slag. Waar en wanneer?
Cursus Binnenhuisarchitectuur: leer jouw huis restylen NTI.
De cursus Binnenhuisarchitectuur is voor iedereen die als hobby aan de slag wil met interieurontwerpen en alles wil leren over dit proces. Wil jij professioneel aan de slag als interieurdesigner? Dan is de Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur iets voor jou. Ben jij benieuwd naar het lesmateriaal of het niveau van deze opleiding?
Cursus Binnenhuisarchitectuur De nr. 1 thuisstudie van Laudius.be.
Over de opleiding Binnenhuisarchitectuur. Elke ruimte is uniek. De vorm van de ruimte, de lichtinval, de functie en natuurlijk de smaak en persoonlijkheid van de eigenaar spelen een belangrijke rol bij de inrichting. Een binnenhuisarchitect combineert al deze aspecten om de ruimte om te toveren tot een smaakvol en mooi uitziend geheel, dat precies past bij de wensen van de eigenaar.

Contacteer ons