Meer resultaten voor communicatie opleiding

communicatie opleiding
FCBO Car Bus Opleiding Vzw Communicatie: omgaan met moeilijke klanten.
Plaats van de opleiding. Tijdstip van de opleiding. Betaald educatief verlof. Communicatie: omgaan met moeilijke klanten. De chauffeurs op een praktijkgerichte manier informatie verschaffen en ervaringen laten uitwisselen. De deelnemers door middel van rollenspelen beter leren communiceren en omgaan met hun eigen stress.
Geweldige communicatie.
Geweldige communicatie is nieuw in het MEDIV aanbod. Deze opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die op een heldere manier wilt leren communiceren en in interactie zijn, zowel in privé als zakelijke context. Kalender Geweldige communicatie. Opleiding of cursus Datum/data Locatie Prijs per persoon Inschrijven.
Opleiding Verbindend communiceren Tweetakt.
Je verandert niet alleen je communicatie, maar ook je basishouding, door bewuster te gaan kijken naar je vooroordelen, gevoelens en noden. Na de opleiding kan je op een objectieve, niet oordelende manier kijken en waarnemen naar wat er rondom je gebeurt.
Schriftelijke communicatie.
Deze training maakt u wakker en helpt u om uw schriftelijke vaardigheden te verbeteren. Deelnemers zijn zich na de opleiding duidelijk bewust van het belang en de impact van hun schrijfproducten en vaardigheden. Niet alleen extern, maar ook intern verdient schriftelijke communicatie de nodig aandacht om het beoogde effect op de lezer te garanderen.
Strategische Communicatie voor de Publieke en Social Profit Sector AMS.
Module 2: Financieel Management. Module 3: Strategische Communicatie. Module 4: HRM. Aan het persoonlijk leiderschapstraject kan je enkel deelnemen als je je inschrijft voor het volledige traject postgraduaat. De module is als volgt opgebouwd.: Omgevingsanalyse als basisvoorwaarde voor communicatiemanagement. Strategisch denken en adviseren. Deze opleiding richt zicht tot leidinggevenden, stafmedewerkers en specialisten uit de publieke en socialprofit sector die hun managementexpertise willen vergroten, zich verder willen ontwikkelen en een bredere kijk op de organisatie willen krijgen.
Onderwijskiezer.
Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur. VKS Beroepskwalificatie niveau 5: Communicatie deskundige.
Voltijdse dagopleiding marketing en communicatie officer SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Combineer werken en leren met een leercontract bij SYNTRA. Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. Voltijdse dagopleiding marketing en communicatie officer. In deze opleiding krijg je een arsenaal aan communicatie en marketingskills aangereikt die je helpen een succesvolle campagne te lanceren.
Opleiding Train the trainer: open communicatie op de werkvloer Stad Gent.
Begeleiding en opleiding. Opleiding Train the trainer: open communicatie op de werkvloer. Listen to this page. Opleiding Train the trainer: open communicatie op de werkvloer. Dit project is een vervolgtraject op jobcoaching. Het train the trainer'-programma' is een aanrader voor alle leidinggevenden in uw bedrijf.

Contacteer ons