Op zoek naar communicatie opleiding?

communicatie opleiding
Communicatieve vaardigheden Opleiding Communicatie IFBD.
Opleiding op maat. Liefst 90% van onze communicatie verloopt non-verbaal. Met andere woorden: in een goed gesprek en zeker in een minder vlot. geven we heel wat prijs via lichaamshouding, stem, intonatie, oogcontact en mimiek. Gelukkig kunt u die overige 10% van uw communicatieve vaardigheden wél onder handen nemen.
Voltijdse dagopleiding marketing en communicatie officer SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Kriebelt het bij het horen van termen zoals leads, targets, virale campagnes? Droom je van een boeiende carrière in de marketing, sales of communicatie? Ga de uitdaging aan en haal het beste uit jezelf tijdens één van onze praktijkgerichte opleiding.
Communicatiemanagement Arteveldehogeschool Gent.
Heb jij een uitgesproken belangstelling voor de communicatie van bedrijven, overheden of andere organisaties? Benieuwd hoe je online scoort via het web en sociale media? Dan schuilt in jou wellicht een communicatieprofessional! Download de brochure 2018-2019. Of bestel jouw exemplaar per post. Iets voor jou? Een communicatieprofessional drukt zich zowel online als op papier trefzeker uit, maar heeft vooral veel goesting om ervoor te gaan. Ontdek wat we van jou verwachten. Niet voor niets kregen we tijdens de visitatie het beste rapport van alle Vlaamse opleidingen Communicatiemanagement. Zo verloopt je opleiding.
Vind een opleiding VDAB.
Zoek op deze site. Zoek op deze site. Zoek een job. Zoek een opleiding. Leren op de werkvloer. Begeleiding naar werk. Schrijf je in. Pas van school. Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Vind een opleiding.
opleidingen Syntra West.
Interactief en webbased! Opleiding van 6 sessies. Marketing en communicatie Optie Social media. Marketing en communicatie, een onafscheidelijk duo! Opleiding van 0 sessies. Uw Sociale Media Strategie in één dag: succesvol actief op sociale media met een plan! Efficiënt en rendabel werken met social media.
Communicatie op de werkvloer SYNTRA Bedrijfstrainingen.
Communicatie op de werkvloer. Een goede communicatie is cruciaal voor een goede samenwerking met collega's, klanten en leidinggevenden. Belangrijk daarbij is dat je kan omgaan met het geven en krijgen van feedback. In deze opleiding leren we je technieken aan om een samenwerking te onderhouden en te verbeteren.
Communicatievaardigheden Communicatietraining cursus. expertacademy-logo-black.
2 okt 2018 Elewijt NL. Deze opleiding op maat van uw organisatie? Communicatie lijkt zo makkelijk maar dat is het helemaal niet. In deze training worden we ons bewust van de belangrijkste communicatievaardigheden die we elke dag nodig hebben in onze job.
Opleidingen communicatie Wolters Kluwer.
Doeltreffend schrijven voor het web. 13 juni 2018, Leuven. Ontdek alle opleidingen communicatie. Kies de opleiding die best bij u past.: Toolbox interne communicatie: optimaliseer je interne communicatie met online tools en applicaties! Meten van interne communicatie. Public Affairs en Lobbying.

Contacteer ons