Meer resultaten voor stewardess opleiding

stewardess opleiding
IATA trainings Navorming Thomas More.
IATA Foundation Course. De IATA-cursus is een onontbeerlijke opleiding voor elkeen die wil kunnen meepraten over de luchtvaartsector, zowel voor reisagenten die willen verkopen als voor onderhandelaars met luchtvaartmaatschappijen. De cursus gaat trouwens veel verder dan de luchtvaart alleen, en behandelt alle aspecten van de toeristische sector.
Voorwaarden Brussels Airlines.
Als je op het einde van deze cursus geslaagd bent, verwelkomen wij je graag in het Cabin Services departement als lid van onze crew. Toelatingsvoorwaarden Passenger Services Agent. Je verwelkomt en checkt passagiers in op Brussels Airport op een professionele manier.
Stewardess worden? Bekijk welke opleiding je nodig hebt.
Word dan stewardess met behulp van de mbo-opleiding Stewardess Receptioniste Hostess, een wereldstudie voor jou! De mbo4-opleiding Stewardess Receptioniste Hostess is de beste keuze als je steward of stewardess wilt worden. Maar, ook als je eraan denkt om grondstewardess, hostess, reisleider, receptioniste of entertainer te worden is deze opleiding de beste optie voor jou.
Leeuwenborgh Luchtvaartdienstverlener.
Dan past de opleiding tot luchtvaartdienstverlener bij jou! Als gastvrouw of heer ben je het visitekaartje van je luchtvaartmaatschappij. Als steward, stewardess en purser in het vliegtuig ben je medeverantwoordelijk voor een veilige omgeving aan boord en zorg je dat het de passagiers aan niets ontbreekt.
Toerisme SYNTRA Limburg.
Wil je je graag verder professionaliseren in de groensector? Dan kan je bij Syntra Limburg verschillende groene opleidingen volgen die je zowel theoretische kennis als praktijkervaring opleveren. Bloemen, planten, kruiden en tuinen hebben na de opleiding geen geheimen meer voor jou.
Opleiding Stewardess/Grondstewardess kort Hospitality-college.com.
Stewardess/Grondstewardess, Reisleidster en Hostess kort SRH. Je hebt maar 1 wens voor je toekomst en dat is Stewardess of Grondstewardess worden? Je hebt minimaal een mbo niveau 3 of 4 op zak? Je wilt kort studeren en zo snel mogelijk aan de slag? Dan volg je de opleiding Stewardess/Grondstewardess bij het Stewardess College.
Onderwijskiezer.
Aan dit beroep zijn geen opleidingen gekoppeld. Dit komt ofwel omdat er in het reguliere onderwijs geen specifieke opleiding voor bestaat, ofwel omdat dit beroep na tal van opleidingen kan uitgeoefend worden. Zoek of er een opleiding is op de website van VDAB.
KVC Westerlo Wil je zelf steward worden?
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je zo kandidaat stellen voor de functie van steward. Nadat je als kandidaat-steward de selectieprocedure met een positieve evaluatie afgesloten hebt, kan je een opleiding volgen binnen de club. Die opleiding bestaat uit.:

Contacteer ons