Zoeken naar scrum opleiding

scrum opleiding
Boek snel resultaten met Scrum VDAB.
Zoek een job. Zoek een opleiding. Leren op de werkvloer. Begeleiding naar werk. Schrijf je in. Pas van school. Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Nieuws over online leren. Boek snel resultaten met Scrum. Blogpost Archief: Dit artikel bevat mogelijk verouderde informatie. Intensieve samenwerking, gezonde teamspirit, heldere communicatie en de voldoening van een gezamenlijke prestatie: daar draait het om bij Scrum. De term Scrum komt uit de rugbysport.
SCRUM opleidingen volgen in Belgiƫ, Nederland en Luxemburg.
Voor wie is het interessant een SCRUM opleiding te volgen? De SCRUM methode richt zich voornamelijk tot ontwikkelaars, business analisten, projectmanagers, architecten en designers, maar daarnaast richt deze methode zich ook tot iedere persoon, die meer wil weten betreffende de projectontwikkelingmethode Agile.
OpleidingsdetailsCevora.
Er is geen specifieke voorkennis vereist. Deze opleiding kan ook als basis dienen voor de opleiding Agile Product Owner Scrum voor business 268N. Achtergrond van Scrum Lean, Agile en situering van de methode. Waarden en principes achter Scrum. Het Scrum proces rollen, vergaderingen, documenten.,
Agile en Scrum Projectmanagement-training.be.
Je leert in deze eendaagse opleiding hoe je een Agile-project kunt uitvoeren. We werken daarbij met de belangrijkste verschillende Agile methodes, zodat je niet vast zit aan een bepaalde school of stroming. Zo wordt er gekeken naar het traditionele watervalmodel, Extreme Programming XP, SCRUM, DSDM en andere methoden.
Agile Scrum Master opleiding: examen en certificering QRP.
Home / Opleidingen / SCRUM / Certified Scrum Master. Certified Scrum Master admin 2018-01-29T1455260000.: Agile Scrum Master opleiding: examen en certificering. De Scrum Master helpt project teams correct Scrum te gebruiken, om zo de kans te verhogen van het algemeen project succes.
Opleiding SCRUM in de praktijk Informatica opleidingen Syntra West.
Deze opleiding is eveneens geschikt voor programmeerteams die minder dan 2 jaar deze Aglie methode toepassen, met als doel na te gaan als de SCRUM methode op een correcte en de meest doelmatige manier in de praktijk wordt toegepast binnen het team.
161 Scrum trainingen Springest.
group Maximaal 10 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 10 2 dagen star 88, 42 ervaringen Opleiderscore: star 90, Scrum Company heeft een gemiddelde beoordeling van 90, uit 146 ervaringen. Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: 3 in Kwaliteit Projectmanagement.
Certified ScrumMaster Nederlandstalige training SCRUMNB Wolters Kluwer.
De certificatie en 1 jaar lidmaatschap bij de Scrum Alliance zijn in de prijs van deze opleiding inbegrepen. De Certified ScrumMaster training is voor alle niveaus en rollen en iedereen die bij een Scrum project betrokken is, zoals IT-managers, business analisten, designers, testers, developers, productmanagers en projectmanagers.

Contacteer ons