Zoeken naar schoonheidsspecialiste opleiding

schoonheidsspecialiste opleiding
Opleiding Schoonheidsspecialiste Wellness Academie.
Deze opleiding schoonheidsspecialiste is een complete opleiding die je opleidt tot een duizendpoot in cosmetische en ontspannende behandelingen. Je doel als schoonheidsspecialiste is tweeledig; je helpt mensen om hun natuurlijke schoonheid te bevorderen en je biedt tegelijkertijd een moment van ontspanning.
Schoonheidsspecialist salonbeheerder CVO-STEP.
De studierichting schoonheidsspecialist leidt op tot een schoonheidsspecialiste die de basistechnieken en speciale behandelingstechnieken van zowel de handverzorging en nagelstyling, gelaatsverzorging en make-up, lichaamsverzorging en voetverzorging beheerst. Na het beƫindigen van de opleiding kan de schoonheidsspecialiste kan je nog de extra modules van Salonbeheer volgen zodat je je als zelfstandige kan vestigen of tewerkgesteld worden in schoonheidsinstituten.
Schoonheidsspecialiste TKO CTT.
Om toegelaten te worden aan deze opleiding moet je de voltijdse leerplicht vervolledigd hebben. Dat wil zeggen dat je minstens 16 jaar moet zijn bij inschrijving of 15 jaar en de eerste 2 leerjaren van het voltijds secundair onderwijs moet gevolgd hebben. te downloaden documenten. Uurrooster Schoonheidsspecialist Genk 2017-2018. Terug naar boven. U bent hier: Schoonheidsspecialiste TKO.
Schoonheidsspecialist opleidingen.
Het certificaat Schoonheidsspecialist bestaat uit verschillende modules voor de verschillende toepassingsgebieden: Handverzorging, Gelaatsverzorging, Make-up, Massage/Lichaamsverzorging en Voetverzorging. opleiding voor ieder van ons. Basis Make-up en manicure 6 lessen. Van maandag 29 april 2019 t.e.m. maandag 3 juni 2019. Heeft plaats op.:
Vind een opleiding VDAB.
Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Welke opleidingen bieden de beste kansen op de arbeidsmarkt? Ontdek het in het VDAB Schoolverlatersrapport 2018!
Onderwijskiezer.
Eens het diploma op zak, kan je je eigen salon opstarten of werken bij een andere schoonheidsspecialiste, parfumeriezaak, beautyfarm of bij cosmetische bedrijven of welnesscentra. Deze voltijdse dagopleiding is een professionele en praktijkgerichte opleiding voor dynamische personen met feeling voor verzorging, schoonheid en een gezonde ondernemingsgeest.
Schoonheidsspecialist CVO De Oranjerie.
Dan is onze opleiding tot schoonheidsspecialist zeker iets voor jou! n het bijgevoegde pdf-bestand vind je alle informatie over de opleiding schoonheidsspecialist voor het schooljaar 2018-2019. Kan je het bestand niet openen, download dan eerst Adobe Reader op je computer.
Bio-esthetiek Arteveldehogeschool Gent.
Na je opleiding. Met je diploma kan je solliciteren als leraar bio-esthetiek of als commercieel of technisch-commercieel afgevaardigde bij firmas gespecialiseerd in cosmetische producten. Je kan ook tewerkgesteld worden als schoonheidsspecialiste of gerante in een schoonheidsinstituut, beautyfarm of parfumeriezaak. Ten slotte krijg je de mogelijkheid om als zelfstandig zaakvoerder een schoonheidsinstituut op te starten, op voorwaarde dat je het attest bedrijfsbeheer behaalt.

Contacteer ons