Meer resultaten voor schoonheidsspecialiste opleiding

schoonheidsspecialiste opleiding
Schoonheidsspecialist.
Dan helpt deze opleiding jouw droom waarmaken. Na een opleiding van 6 semesters 3 jaar kan je het certificaat van schoonheidsspecialiste behalen. Heb je enkel interesse voor één of enkele van de modules dan kan dit ook. Voor wie is deze opleiding?
Schoonheidsspecialiste voltijdse dagopleiding Syntra AB.
Er wordt tijdens de opleiding schoonheidsspecialiste 2 stageperiodes voorzien van 40 uren, waar alle taken van een schoonheidsspecialiste kunnen geoefend worden. Je loopt je stage bij 2 verschillende werkgevers. In een laatste opleidingsluik krijg je ook een aantal sessies die je wegwijs moeten maken in de ondernemerswereld.
Opleiding schoonheidsspecialiste alles over de opleiding CVO Pro Aalst.
Cursus kleding maken. Selecteer een pagina. Deze volwaardige opleiding tot schoonheidsspecialiste in een modulair systeem biedt de mogelijkheid om zelf je studieritme te bepalen: in hoeveel tijd je de opleiding wilt afwerken. Schrijf je in. Meer informatie over de cursus schoonheidsspecialiste.
Opleiding Schoonheidsspecialiste Wellness Academie.
Schoonheidsspecialiste: een veelzijdige job in een leuke branche. Deze opleiding schoonheidsspecialiste is een complete opleiding die je opleidt tot een duizendpoot in cosmetische en ontspannende behandelingen. Je doel als schoonheidsspecialiste is tweeledig; je helpt mensen om hun natuurlijke schoonheid te bevorderen en je biedt tegelijkertijd een moment van ontspanning.
Vind een opleiding VDAB.
Een opleiding gevonden die niet door VDAB georganiseerd wordt? VDAB betaalt je opleiding! Ontdek de voorwaarden. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer.
Bio-esthetiek Arteveldehogeschool Gent.
Na je opleiding. Met je diploma kan je solliciteren als leraar bio-esthetiek of als commercieel of technisch-commercieel afgevaardigde bij firmas gespecialiseerd in cosmetische producten. Je kan ook tewerkgesteld worden als schoonheidsspecialiste of gerante in een schoonheidsinstituut, beautyfarm of parfumeriezaak. Ten slotte krijg je de mogelijkheid om als zelfstandig zaakvoerder een schoonheidsinstituut op te starten, op voorwaarde dat je het attest bedrijfsbeheer behaalt.
Onderwijskiezer.
Eens het diploma op zak, kan je je eigen salon opstarten of werken bij een andere schoonheidsspecialiste, parfumeriezaak, beautyfarm of bij cosmetische bedrijven of welnesscentra. Deze voltijdse dagopleiding is een professionele en praktijkgerichte opleiding voor dynamische personen met feeling voor verzorging, schoonheid en een gezonde ondernemingsgeest.
Schoonheidsspecialist salonbeheerder CVO-STEP.
De studierichting schoonheidsspecialist leidt op tot een schoonheidsspecialiste die de basistechnieken en speciale behandelingstechnieken van zowel de handverzorging en nagelstyling, gelaatsverzorging en make-up, lichaamsverzorging en voetverzorging beheerst. Na het beëindigen van de opleiding kan de schoonheidsspecialiste kan je nog de extra modules van Salonbeheer volgen zodat je je als zelfstandige kan vestigen of tewerkgesteld worden in schoonheidsinstituten.

Contacteer ons