Meer resultaten voor schoonheidsspecialiste opleiding

schoonheidsspecialiste opleiding
Volwassenenonderwijs op het CVO ISBO Dag en Avondschool in Zelzate en Oost-Vlaanderen.
De opleiding Schoonheidsspecialiste volg je bij NTI!
Dan is de opleiding Schoonheidsspecialiste van NTI iets voor jou! Met het officieel erkende diploma Schoonheidsspecialiste ga jij je droom achterna. Na het behalen van de examens van de opleiding Schoonheidsspecialiste kun je jezelf laten registeren bij de brancheorganisatie ANBOS.
Aanbod Lichaamsverzorging Schoonheidsspecialist CVO 3 Hofsteden.
Duur van de opleiding. Bezorg je ook graag iemand een mooi, verzorgd uiterlijk en een moment van relaxatie? Dan is de opleiding Schoonheidsspecialist zeker iets voor jou. De volledige opleiding bestaat uit vijf deelgebieden: Handverzorging, Voetverzorging, Make-up, Gelaatsverzorging en Lichaamsverzorging.
Bluesage nagelstudio wellness opleiding schoonheidsspecialist.
Mail ons Bel ons Inloggen. Meest recente berichten. Nu 20 extra Massage-kaarten 2019 beschikbaar. Nieuw: Make-up Bellapierre vanaf nu verkrijgbaar bij Blue Sage workshop. Christel in Res magazine. Welke BV kwam in 2009 langs bij Blue Sage voor een opleiding gelaatsverzorging?
OVER ONS Skin Academy.
Of u nu beginner of gevorderde bent, Skin Academy brengt u de opleidingen die perfect aansluiten bij wat u nodig heeft. Op het einde van elke opleiding wordt uw niveau getoetst en ontvangt u na slagen, een diploma voor het behaalde niveau.
Wellnessschool Sintlutgardis Mol.
Hoe ziet onze opleiding tot schoonheidsspecialist eruit? Schoonheidsspecialiste ben je na het volgen van Bio-Esthetiek in de 2de graad en schoonheidsverzorging in de 3de graad. Het is een opleiding op TSO-niveau. Je hebt ook de mogelijkheid om je te specialiseren in het 7de jaar Esthetische lichaamsverzorging.
Gelaatsverzorging Crescendo CVO.
Na deze opleiding kan je starten als zelfstandige of kan je aan de slag binnen een team in een schoonheidsinstituut, wellnesscomplex of medisch-sociale instellingen zoals een ziekenhuis of een zorgcentrum. Omdat deze opleiding zo veel mogelijk praktisch wordt opgevat is deze ook voor hen die beroepshalve niet als gelaatsverzorger aan de slag gaan uitermate toegankelijk en leerrijk.
Jolange Opleidingen: Schoonheidsspecialist Beauty.
Ben je op zoek naar een theoretische/praktijkgericht opleiding Schoonheidsspecialiste met een erkend branche diploma? Jolange Opleidingen in Rotterdam is de grootse aanbieder van de Benelux. Schoonheidsspecialist Opleiding Camouflage. Opleiding camouflage bij beautyschool Jolange-opleidingen in Rotterdam is één van de specialisaties van de voortgezette opleiding VO schoonheidsspecialiste.

Contacteer ons