Zoeken naar opleiding visagie

opleiding visagie
Opleiding Make-up artist SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Je wil alles weten van visagie? De wereld van schoonheid is jouw biotoop? De opleiding tot Make-up artist/Allround grimeur wordt modulair aangeboden. Een make-up artist kan binnen de theater en televisiewereld karakters grimeren of kan de make-up verzorgen van artiesten, modellen en klanten.
opleidingen Syntra Brussel.
Word professionele make-up artist in de wereld van theater en toneel. Opleiding van 0 sessies. Word Make-up Artist. Opleiding van 0 sessies. Allround make-upartiest voltijds. Is de wereld van make-up en fantasie iets voor jou? Ontdek dan snel de Allround Make-upartiest!
Opleiding Beauty Gezondheid Beauty, Sport Gezondheid opleidingen Syntra Brussel.
In deze opleiding leer je alles over kruiden, hun toepassingen en ze zelf verwerken tot producten. Opleiding van 1 jaar. Heb je een passie voor dieren? Wij leiden je op tot een professionele hondentrimmer met een grondige kennis van de verschillende vachten, rassen en hondengedrag.
Make-up.
Je krijgt ook uitleg over communicatievaardigheden en deontologie bij het ontvangen van een klant. Geen voorkennis vereist. Gedurende 1 semester kom je 1x per week naar de les. Na het beëindigen van de opleiding make-up kan je starten met de opleiding visagie.
MUD.
We besteden graag tijd aan de eerste kennismaking. Er is tenslotte slechts één iemand die kan beslissen welke de juiste keuze is en dat ben jij. We nodigen jou graag uit op onze school voor een eerste ontmoeting met de opleidingsverantwoordelijke of docente.
Opleiding Visagie level 1 Level Up Beauty Academy.
Als beginner start je met de opleiding visagie level 1. Na voltooiing van deze cursus kun je besluiten om verder te gaan met de gevorderde visagie level 2. Je kan er ook voor kiezen om je onmiddellijk in te schrijven voor de opleiding Allround Visagie en krijg ook een cursus hairstyling erbij.
Cursus Visagie Wellness Academie.
Algauw ruilde ze de schilderpenselen om voor make-up penselen en ze besloot een opleiding visagie te volgen. Maar ook het onderwijs trok haar aandacht en ze ging aan de slag als kleuterjuf. Naast haar werkzaamheden in het onderwijs, bleef ze met visagie bezig.
Vind een opleiding VDAB.
Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Droom je ervan om in het buitenland te werken? We helpen je op weg.

Contacteer ons