Meer resultaten voor opleiding programmeren

opleiding programmeren
Cursus programmeren PHP.
Inloggen Cursus PHP. PHP is een taal waarin je websites kan programmeren en zo je website dynamisch kan maken. Het geeft je de mogelijkheid om berekeningen te maken, formulieren te sturen, e-mail toepassingen te maken. We zullen ons eigen gastenboek, bezoekersteller en mailformulier leren programmeren.
Korte HBO-opleiding Programmeren in C LOI.
Inhoud van de opleiding HBO Programmeren in C. Je krijgt met deze opleiding kennis van en inzicht in de verschillende aspecten van programmeren in C. Na afloop van de opleiding weet je feilloos je weg te vinden in de ontwikkeltool Visual Studio.
HBO5 Informatica programmeren dag CVO TSM.
De opleiding is modulair en omvat in totaal 16 modules: 11 A-modules basiskennis en 5 B-modules, specifiek voor de afstudeerrichting programmeren. Na het eerste jaar kies je voor de route Programmeren B-modules of de route Netwerkbeheer C-modules. Je kan de volledige opleidingen in 15, jaar afronden, zie modeltraject.
Programmeren Cadopleiding.nl.
VBA / Visual Basic programmeren in Inventor. U wilt een cursus of training op locatie? Wilt u graag een cursus of training verzorgd hebben op uw eigen locatie? Dat kan ook! Wij zijn namelijk niet locatiegebonden en wanneer nodig nemen wij zelf de pc's' mee. Voor informatie belt u 0800 235 22 34. Volg ons op social media.: Wij zijn gecertificeerd partner van.: Cadopleiding.nl is onderdeel van Cadix. CAD Opleiding 2016.
Informatica CVO Panta Rhei.
De opleiding Informatica organiseert twee afstudeergebieden: Programmeren en Netwerkbeheer. Via de optie Programmeren word je opgeleid tot het niveau van junior programmeur. Je kent de meest actuele programmeertechnieken en frameworks. Je hebt een basiskennis van analysetechnieken en je kan volop nieuwe technologie├źn aanleren of de gekende technologie├źn in de praktijk omzetten.
Basiskennis programmeren Dirksen Opleidingen.
Als je nog geen enkele programmeerervaring hebt, maar wel wilt leren programmeren, dan is de cursus Basiskennis programmeren voor jou de sleutel tot succes. Deze cursus vormt een goede opstap om verder te gaan met de cursus Taal C. Maar ook als je een andere taal wilt leren is deze cursus een uitstekende basis.
JL Gestion brussel Opleiding Programmeren NET.
Wie we zijn. Bevestig uw keuze! Berichtuitwisseling, Exchange, Postfix. Internet, programmeren en applications. Opleiding Programmeren NET. Berichtuitwisseling, Exchange, Postfix. Internet, programmeren en applications. Netwerk en Cisco. Netwerk en Voice on IP. Netwerk, security en supervising. Oracle, MySQL, PostgreSQL, SQL server.
CVO Antwerpen: HBO5 Informatica.
Vanaf 1 september 2019 zal deze opleiding georganiseerd worden door de AP Hogeschool en krijgt deze een plaats naast de andere hogeschoolopleidingen. Nieuwe studenten kunnen instappen in de nieuwe graduaatsopleidingen Digitale Systemen en Netwerken of Programmeren in de AP Hogeschool.

Contacteer ons