Zoeken naar opleiding kapster

opleiding kapster
Kapper Salonverantwoordelijke CVO-STEP.
Na het succesvol beƫindigen van de verschillende eenheden kapper ontvangt de cursist een certificaat kapper 1280 lestijden. Na het succesvol beƫindigen van de verschillende modules kapper salonverantwoordelijke ontvangt de cursist een certificaat kapper salonverantwoordelijke 1440 lestijden. De opleiding kapper en kapper-salonverantwoordelijke in combinatie met aanvullende algemene vorming leidt tot een diploma secundair onderwijs.
Kapper.
Per onderdeel kan je een attest behalen, en alle attesten samen geven je een wettig erkend certificaat van deze afdeling. Met het certificaat Kapper kan je aan de slag als zelfstandig kapper in je eigen kapsalon. Structuur van de opleiding met modeltraject.
Hair Freak Academy Kapper/kapster in 15 maanden!
Altijd al gedroomd om kapper of kapster te worden, maar nooit de kans gehad? Wij bieden al onze cursisten een intensief opleidings-programma aan in onze academies te Hasselt en Leuven. Onze academies zijn toegankelijk voor de startende kapper zonder ervaring of voor de bijscholing van de ervaren all-round kapper. Naast de praktijkopleiding, bieden wij een uitgebreid pakket van de theoretische kennis. Je leert beter en sneller als je het vak ook begrijpt. De opleidingen kunnen individueel maar ook salontrainingen of trainingen van grote groepen zijn mogelijk. Hair Freak Academy is ontstaan door kappersgroep Visa Versa, een familiebedrijf uit 3 generaties, en bestaat al 80 jaar. De 3 de generatie is nog steeds actief in het bedrijf. Door de enorme groei van Visa Versa was er nood aan gestructureerde en goede opleiding.
Opleiding kapper.
als verkoopster werken in dienstverband in zaken en winkels die cosmetica en verzorgingsproducten voor het haar verkopen. Diploma secundair onderwijs opleiding kapper. Indien u de opleiding KAPPER met de opleiding Algemene Vorming combineert, behaalt u het DIPLOMA SECUNDAIR ONDERWIJS via het Tweedekansonderwijs bij cvo Cervo-Go.
Kapper CVO De Oranjerie.
Indien blijkt dat je de Nederlandse taal onvoldoende beheerst om deze opleiding met kans op slagen af te ronden, zal je steeds het advies krijgen om eerst een opleiding Nederlands voor anderstaligen te volgen alvorens te starten. informatiebrochure kapper schooljaar 2018-2019.
Object moved.
Kapper SYNTRA Limburg.
De opleiding Kapper is een praktijkgerichte opleiding onder leiding van ervaren vakspecialisten die dagelijks met beide benen in de praktijk staan en daardoor steeds op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Indien je geen vooropleiding hebt, start je in het inleidend jaar kapper.
Kapper voltijdse dagopleiding Syntra AB.
Bedrijfstrainingen Organiseer een opleiding voor mensen in jouw onderneming. Wij doen je een voorstel. Voltijdse dagopleiding Volg na je secundair een vakopleiding met geldig diploma voor de arbeidsmarkt. Beroepsopleidingen Erkende opleidingen met overheidsattest die je kan combineren met een activiteit overdag.

Contacteer ons