Meer resultaten voor opleiding kapster

opleiding kapster
Aanbod Lichaamsverzorging Kapper CVO 3 Hofsteden.
Indien je graag meer informatie wenst over onze klantendienst haartooi kan je contact opnemen met daisy.demuynck@cvo3hofsteden.org. Deze opleiding start zowel in september als in januari. Als je op de hoogte wenst gebracht te worden als er een nieuw aanbod is, vul dan dit formulier in.
Kapper.
Structuur van de opleiding met modeltraject. Klik op opleidingsstructuur en nieuw modeltraject voor een duidelijk overzicht van de opbouw en de onderdelen. Deze opleiding als stap naar een volwaardig diploma secundair onderwijs. Deze opleiding als stap naar een volwaardig diploma secundair onderwijs.
Kappersopleiding alles over de cursus CVO Pro Aalst.
Hulpkapper, kapper: beroepen die met deze opleiding in je bereik liggen. Het modulaire sys-teem biedt de mogelijkheid om zelf je studieritme te bepalen. Je kiest de modules die je interesseren en je bepaalt zelf in hoeveel tijd je de kappersopleiding wilt afwerken.
Kapper Salonverantwoordelijke CVO-STEP.
Na het succesvol beƫindigen van de verschillende eenheden kapper ontvangt de cursist een certificaat kapper 1280 lestijden. Na het succesvol beƫindigen van de verschillende modules kapper salonverantwoordelijke ontvangt de cursist een certificaat kapper salonverantwoordelijke 1440 lestijden. De opleiding kapper en kapper-salonverantwoordelijke in combinatie met aanvullende algemene vorming leidt tot een diploma secundair onderwijs.
Opleiding Kapper avond Beauty opleidingen Syntra Brussel.
Het getuigschrift wordt enke toegekend aan deelnemers die regematig de lessen bijwonen, slagen voor de examens van de verschillende vakken en slagen voor de praktijkproef. Indien je de opleiding combineert met de opleiding Basiskennis Bedrijfsbeheer, dan ontvang je een diploma.
Kapper CVO De Oranjerie.
Indien blijkt dat je de Nederlandse taal onvoldoende beheerst om deze opleiding met kans op slagen af te ronden, zal je steeds het advies krijgen om eerst een opleiding Nederlands voor anderstaligen te volgen alvorens te starten. informatiebrochure kapper schooljaar 2018-2019.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Courses in English. Alle opleidingen A-Z. Download een gratis proefhoofdstuk. Wie zijn we. Behaal je diploma. Hoe werkt het? Cadeaubon Geef een mooie toekomst! Freelance Native Turkish Speaking Tutors. Vacature Callagent m/v. Centrum Voor Afstandsonderwijs TV. Centrum Voor Afstandsonderwijs Instagram.
Opleiding Kapster Kappersopleiding Beauty Lifestyle Academy.
Kom op 2, 16 of 23 september naar onze opendeurdagen en geniet van ongeziene Kortingen en massas Cadeaus! Onze opleiding kapster / kapper is zeer praktijkgericht. Je krijgt les in een echt kapsalon, waar het modernste materiaal tot jouw beschikking staat.

Contacteer ons