Resultaten voor Opleiding verzorgende

Opleiding verzorgende
Goed opgeleid in zorg via ons Opleidingscentrum.
Een verzorgende werkt in de thuiszorg. Als zorgkundige volgde je een extra module zorgkundige na je opleiding tot polyvalent verzorgende. Een zorgkundige kan werken in de thuiszorg én in een woonzorgcentrum of ziekenhuis. Zorgopleiding polyvalent verzorgende: wat kan ik verwachten?
Opleiding verzorgende / zorgkundige Gezinszorg Villers vzw.
De opleiding is erkend en gesubsidieerd door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap departement Welzijn en door de VDAB erkende beroepsopleiding en wordt financieel ondersteund door het Europees Sociaal Fonds. Hoeveel kost de opleiding? De opleiding verzorgende / zorgkundige is gratis.
Verzorgende en zorgkundige VDAB.
Dan word je gegarandeerd een goede verzorgende en zorgkundige! verzorgende en zorgkundige hoe kan VDAB me helpen. Hoe kan VDAB me helpen om verzorgende en zorgkundige te worden? Je kan een opleiding volgen bij scholen waarmee VDAB een samenwerkingsovereenkomst heeft en bij de centra van diensten voor gezinszorg.
Verzorgende Zorgkundige Opleidingen Zorg welzijn cvo MIRAS.
Volg dan een opleiding tot verzorgende zorgkundige. Als verzorgende kan je tewerkgesteld worden in de thuiszorg. Je biedt hulp aan gezinnen en ouderen die de gewone huishoudelijke en verzorgende taken niet of nog slechts gedeeltelijk kunnen opnemen. Het gaat hier om verzorgende taken, huishoudelijke taken en psychosociale ondersteuning.
Zorgkundige Encora.
De opleidingen Logistiek assistent, Verzorgende en Zorgkundige liggen in elkaars verlengde. Als je geen vooropleiding of werkervaring hebt, start je steeds met de opleiding Logistiek assistent. Indien je dat wenst kan je nadien nog doorstromen naar de opleiding Verzorgende of Zorgkundige.
Opleiding Familiehulp.
Met dit getuigschrift kan je aan de slag in de thuiszorg of de residentiële zorg. De opleiding verzorgende duurt 11 maanden. Ze bestaat uit een combinatie van theorie en stages, met bijhorende individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Inhoud van de opleiding.
Opleiding verzorgende Opleiding als thuisstudie NHA.
In de opleiding verzorgende wordt in verschillende modules aandacht besteed aan zowel de jongere als de oudere zorgvrager. Waar relevant wordt een onderscheid gemaakt tussen kraamzorg, kinderzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg en residentiële zorg. Participatie aan de arbeidswereld PAW. In de eerste module wordt de Plaats" van de verzorgende" behandeld.
Verzorgende en zorgkundige VDAB.
U bent hier. Onderwijs en non-profitsector. Verzorgende en zorgkundige. Verzorgende en zorgkundige. Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.: Lees de beroepenfiche. Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700.

Contacteer ons