Resultaten voor Opleiding verzorgende

Opleiding verzorgende
Opleiding verzorgende Opleiding als thuisstudie NHA.
Start je loopbaan in de zorg met de opleiding Verzorgende. Overweeg je een carrière in de zorgsector en wil je ontdekken welke richting het best bij je past? Of werk je al in de zorg, maar wil je eerder opgedane kennis opfrissen en uitbreiden? De cursus Verzorgende legt een brede en stevige basis.
Goed opgeleid in zorg via ons Opleidingscentrum.
Bijvoorbeeld: koken, wassen, strijken, boodschappen doen, administratie En belangrijk: je geeft psychosociale ondersteuning. Een verzorgende werkt in de thuiszorg. Als zorgkundige volgde je een extra module zorgkundige na je opleiding tot polyvalent verzorgende. Een zorgkundige kan werken in de thuiszorg én in een woonzorgcentrum of ziekenhuis.
Verzorgende en zorgkundige VDAB.
Dan word je gegarandeerd een goede verzorgende en zorgkundige! verzorgende en zorgkundige hoe kan VDAB me helpen. Hoe kan VDAB me helpen om verzorgende en zorgkundige te worden? Je kan een opleiding volgen bij scholen waarmee VDAB een samenwerkingsovereenkomst heeft en bij de centra van diensten voor gezinszorg.
Verzorgende / Zorgkundige VSPW Gent.
Volgende start van de opleiding: september 2018. De opleiding Verzorgende / Zorgkundige is bedoeld voor volwassenen die graag willen werken met zorgbehoevende ouderen en gezinnen in de thuis en residentiële zorg. Deze opleiding is deeltijds: je hebt per week één lesdag en één praktijk/stagedag, daardoor is de opleiding ook haalbaar als je deeltijds werkt.
Verzorgende Zorgkundige Opleidingen Zorg welzijn cvo MIRAS.
Wil je helpen bij de dagelijkse verzorging van patiënten die hulp nodig hebben? Volg dan een opleiding tot verzorgende zorgkundige. Als verzorgende kan je tewerkgesteld worden in de thuiszorg. Je biedt hulp aan gezinnen en ouderen die de gewone huishoudelijke en verzorgende taken niet of nog slechts gedeeltelijk kunnen opnemen.
Opleiding Familiehulp.
Met dit getuigschrift kan je aan de slag in de thuiszorg of de residentiële zorg. De opleiding verzorgende duurt 11 maanden. Ze bestaat uit een combinatie van theorie en stages, met bijhorende individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Inhoud van de opleiding.
Verzorgende hét cvo Oudenaarde Kruishoutem Ronse Waregem.
Verzorgenden helpen gezinnen en/of ouderen die de gewone huishoudelijke en verzorgende taken niet of slechts deels zelf kunnen uitvoeren. Het gaat hier om verzorgende taken, huishoudelijke taken en psychosociale ondersteuning. De opleiding is voornamelijk gericht op de thuiszorg. De opleiding verzorgende loopt over 4 semesters.
Verzorgende en zorgkundige VDAB.
U bent hier. Onderwijs en non-profitsector. Verzorgende en zorgkundige. Verzorgende en zorgkundige. Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.: Lees de beroepenfiche. Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700.

Contacteer ons