Meer resultaten voor Opleiding nagelstyliste

Opleiding nagelstyliste
Opleiding Nagelstyliste Alina Hoyo Nail Artist Alina Hoyo Nail Artist.
Kijk hier voor meer info over de verschillende pakketten. Klik op een startdatum om de volledige agenda van de opleiding te kennen en om je in te schrijven. Bezig met laden. Opleiding nagelstyliste startdatum 16/04/18. 495, 00 Prijs per persoon.
Opleiding Nagelstyliste Cursus nagelstyling als thuisstudie NHA.
Leer alles over nagelstyling met deze opleiding tot nagelstyliste. In de opleiding Nagelstyling leer je nagels verzorgen, nagels verlengen met acrylnagels, gelnagels zetten en nagels verfraaien. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste wilt worden: de opleiding Nagelstyling is dé ideale eerste stap.
Snelcursus Gelnagels De Schoonheidsschool.
Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Voor de opleiding Gelnagels in 3 weken werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt.
Opleiding Nagelstyling Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Aanbod Lichaamsverzorging Nagelstylist CVO 3 Hofsteden.
Duur van de opleiding. Wil je een totaalopleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je leert volop met acryl en met gel werken, je leert alle methodes om nagels te verlengen en alle mogelijke manieren om kunstnagels met nailart te versieren. Ook de laatste nieuwe methodes en producten komen uitgebreid aan bod! Na het afronden van alle modules ontvang je het certificaat Nagelstylist.
Kunstnagelstyling Syntra AB.
Deze cursus leidt je op tot professioneel kunstnagelstyliste. Dat houdt in dat je basistechnieken van hand en nagelverzorging beheerst voordat je overgaat naar technieken voor kunstnagels. Hier wijdt de cursus nagelstyliste 8 sessies aan. De opleiding bouwt verder op die basis.
Opleiding Gelnagels De Schoonheidsschool.
Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag tijdens je job als Nagelstylist! Om je het gemakkelijk te maken, werd in samenwerking met de docenten een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat je tijdens de opleiding Allround Nagelstyling nodig hebt.
Vind een opleiding VDAB.
Een opleiding gevonden die niet door VDAB georganiseerd wordt? VDAB betaalt je opleiding! Ontdek de voorwaarden. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer.

Contacteer ons