Zoeken naar Opleiding Kok

Opleiding Kok
Opleiding volgen op 53 jaar? Na 34 jaar als kok werd Filip Legiest expeditiebediende via VDAB Made in West-Vlaanderen.
Ik bezocht verschillende opleidingsinstanties en scholen, en telkens kwam ik ongeveer op hetzelfde uit: ik wou in de expeditie aan de slag. Ook al in de keuken had Filip interesse in de logistiek: Als kok sprak ik leveranciers aan en vroeg ik hen naar de weg die bepaalde producten aflegden voor ze bij mij in de keuken terechtkwamen. Hoe komt een uitheemse vissoort of groente zo vers bij ons? Dat boeide me zeer. Uiteindelijk ben ik na mijn vergelijkend onderzoek bij VDAB terechtgekomen in de opleiding assistent import en export.
Opleiding Kok Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Na je diploma. De opleiding Kok is een tweejarige opleiding. Als gediplomeerd kok kan je aan het werk in de horeca: bij een restaurant, eetcafé, cateringbedrijf of hotel. Studie in cijfers. Meer over deze opleiding. De opleiding Kok is een tweejarige opleiding.
Kok ROC van Amsterdam.
Vind je het leuk om je fantasie te gebruiken in de keuken? Meld je dan aan voor de opleiding Kok. Als professioneel kok heb je veel kennis over allerlei gerechten en technieken. Je kunt goed met mensen omgaan en onder tijdsdruk werken.
Kok ROC Mondriaan. Hamburger. Close icon. Fill 5. Close icon.
Zoek Niveau 2 BBL BOL 1-2 jaar. Jij helpt met het uitwerken van bestaande recepten en bereidt gerechten volgens recept en planning Home Alle opleidingen Kok. Wil je deze opleiding doen? Meld je aan. Kunnen wij je nog verder helpen? Wat leer je bij Kok.
Kok CVO-STEP.
Vereiste voorkennis om: met deze opleiding te starten moet je het certificaat van hulpkok kunnen voorleggen. De Kok bespreekt en stelt de spijskaart/menu op in overleg met directie of opdrachtgever, zorgt voor een evenwichtige samenstelling van gerechten en voor een afwisselend assortiment, bepaalt recept en bereidingswijze en houdt rekening met seizoensaanbod en prijs van voedingswaren.
Opleiding tot kok mjPublishing.
Dit boek maakt deel uit van een nieuwe reeks geschreven op maat van de leerplannen en leertrajecten van het volwassenonderwijs maar kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere horeca-opleidingen. Opleiding tot kok sluit onmiddellijk aan bij de opleidingsmodule Hulpkok en Kok gebundeld in één uitgave.
Kok Alle opleidingen Arcus College.
Hou je van eten en koken? Als kok kun je van je hobby je werk maken! Je kunt als kok gaan werken in de keuken van bijvoorbeeld een restaurant, hotel, bistro, eetcafé, etc. Wanneer je de opleiding kok hebt afgerond, kun je in verschillende keukens werken.
Opleiding kok.
Indien u de opleiding KOK met de opleiding Algemene Vorming combineert, behaalt u het DIPLOMA SECUNDAIR ONDERWIJS via het TWEEDEKANSONDERWIJS bij cvo Cervo-Go diploma secundair onderwijs erkend door het Departement Onderwijs en Vorming. Kijk verder op deze website voor meer info.

Contacteer ons