Meer resultaten voor Opleiding Kok

Opleiding Kok
Kok CVO-STEP.
Vereiste voorkennis om: met deze opleiding te starten moet je het certificaat van hulpkok kunnen voorleggen. De Kok bespreekt en stelt de spijskaart/menu op in overleg met directie of opdrachtgever, zorgt voor een evenwichtige samenstelling van gerechten en voor een afwisselend assortiment, bepaalt recept en bereidingswijze en houdt rekening met seizoensaanbod en prijs van voedingswaren.
Koksopleiding opleiding kok kelner CVO Pro Aalst.
Cursus gezond koken. Cursus Start to Cook. Kookcursus verfijnd huishoudelijk koken. Cursus kleding maken. Nederlands voor anderstaligen. In de pers. Droom je ervan kok, kelner of wijnkenner te worden? Dankzij de opleiding kok/kelner liggen deze zaken binnen handbereik. Schrijf je vandaag nog in!
Eénjarige opleiding tot kok en kelner Fan van horeca.
Verantwoordelijke brasserie taverne bistro. Eénjarige opleiding tot kok en kelner. Home Opleidingen Volwassenenonderwijs Eénjarige opleiding tot kok en kelner. Je komt voltijds naar school en na een jaar intensieve praktijkopleiding keuken en restaurant ben je klaar de sprong naar de horecasector te maken!
Kok VDAB.
Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Welke opleidingen bieden de beste kansen op de arbeidsmarkt? Ontdek het in het VDAB Schoolverlatersrapport 2018! Mijn loopbaan voor partners.
Kok CVO.
Wat na je opleiding? Je kan als kok aan de slag in een grootkeuken, een restaurant, een traiteurszaak of een feestzaal. Samen met het getuigschrift over de basiskennis van bedrijfsbeheer, kan je met dit certificaat als zelfstandig restaurantuitbater aan de slag.
Volwassenenonderwijs Spermalie.
Ik volgde de eenjarige opleiding kok en kelner en ontdekte de wereld van de gastronomie. Ik kreeg de kans om van mijn passie mijn beroep te maken. Ik ben nu kok en ga elke dag fluitend naar mijn werk. Cédric Borgonjon leerling 4HO.
opleiding kok SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Bram Bonamie winnaar Beste Hobbykok van Vlaanderen geeft een kookworkshop op het infomoment in campus Sint-Niklaas 28/8/2013 en Oudenaarde 29/8/2013. Dit bericht gaat over: workshop koken, opleiding kok, infodagen syntra midden-vlaanderen, bram bonamie workshop. uw opleiding onze zaak. Met de steun van.
Volwassenenonderwijs Fan van horeca.
Eénjarige opleiding tot kok of kelner. Verantwoordelijke brasserie taverne bistro. Home Opleidingen Volwassenenonderwijs. Heb je een of meerdere modules in het volwasse nenonderwijs gevolgd? Vraag je premie aan! Via het volwassenonderwijs kan je een erkend diploma, getuigschrift of certificaat behalen.

Contacteer ons