Resultaten voor toerisme opleiding

toerisme opleiding
Vind een opleiding VDAB.
Menu Home Jobs Opleidingen Mijn loopbaan. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. U bent hier. Vind een opleiding. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Bachelor in het Toerisme en recreatiemanagement Hogeschool PXL. PXL.
Doorheen de opleiding krijg je een goede vorming in talen en communicatie Nederlands, Frans, Engels en Duits, in economische onderwerpen, word je een kei in toerisme en word je klaargestoomd voor de diverse, altijd veranderende maar ontzettend boeiende toeristische sector wereldwijd.
Toerisme Vrije Universiteit Brussel.
Deze master biedt naast kennis ook vaardigheden, creativiteit, analyse en communicatiebeheersing op het niveau van leidinggevende functies of onderzoek in het domein van toerisme. De opleiding heeft een sterk interdisciplinair karakter en een internationale dimensie van het studiedomein en het werkveld.
Universiteit Gent: Master of Science in het toerisme.
Het gaat om opdrachten in verband met strategisch management in toerisme, met marketing en marktonderzoek in toerisme, met beheersing van omgevingseffecten door en voor toerisme, met toerismebeleid in overheidsorganisaties gesteund op gespecialiseerde operationele kennis en vaardigheden. De opleiding speelt in op de snelle veranderingen in de sector.
Toeristisch receptionist Antwerpen.
Totaal aantal lestijden: 880. Het geadviseerd traject van de opleiding duurt 2 jaar aan 4 modules per week. De opleiding toeristisch receptionist kan in combinatie met tweedekansonderwijs een diploma opleveren. Informatie over de vestigingsplaatsen van de centra voor Tweedekansonderwijs en het aanbod vind je op www.tweedekansonderwijs.be.
Opleiding tot gids-reisleider toerisme vlaanderen.
Werken bij Toerisme Vlaanderen. U bent hier. Home Kwaliteit Kwaliteit op maat van Gidsenwerking Opleiding tot gids-reisleider. Kwaliteit op maat van. Attracties en musea. Opleiding tot gids-reisleider. Toerisme Vlaanderen beschikt over een netwerk van partners die een ruim opleidingsaanbod voor gidsen en reisleiders voorzien.
Opleiding toerisme vlaanderen.
Opleiding Accent Gastronomy: Omgangstips voor blinde en dove klanten. Op maandag 12 november van 10-16 uur organiseert Hogeschool PXL met het UD Woonlabo de opleiding Accent Gastronomy: Omgangstips voor blinde en dove klanten. Cijfers en statistieken. Toerisme in Cijfers gegevens verblijfstoerisme.
toerisme Hotelschool Hasselt.
Eéndaagse en meerdaagse extra-muros-activiteiten tijdens de opleiding TSO Toerisme 1ste leerjaar 2de graad: 3TT Eénmaal per maand wordt een of ganse dag. Opendeurdag Hotelschool Hasselt afdeling Toerisme wedstrijd Parijs. Tijdens de opendeurdag kon op de infostand van de afdeling Toerisme een 3-daagse Parijs gewonnen worden.

Contacteer ons