Zoeken naar toerisme opleiding

toerisme opleiding
Mbo toerisme Toerisme opleidingen Toerisme Stewardess Hostess.
U bevindt zich hier. Mbo toerisme opleiding. De erkende mbo en hbo-opleidingen toerisme van Tio bereiden je voor op een carrière in de toerisme. Toerisme is wereldwijd de grootste branche en omdat steeds meer mensen bereid zijn om hun geld te besteden aan reizen, is de markt groeiend.
Vacatures Toerisme Oostende.
Jaarlijks werkt Toerisme Oostende samen met verschillende onderwijsinstellingen om stages te ondersteunen. De werking van Toerisme Oostende is opgesplitst in verschillende diensten, die een eigen focus hebben. Interesse om deel uit te maken van ons team? Je staat in voor toeristisch onthaal, hotelreservaties, ticketverkoop en administratieve taken in ons kantoor op het Monacoplein. Mail naar info at toerisme-oostende.be gericht aan Annemie Vanden Broecke. Organiseren is je ding en je studeert een event-gerichte opleiding?
TOERISME PIVA.
Je reis door PIVA begint met een basisvorming in talen, toeristische bestemmingen, kunst en cultuur en toegepaste economie. Tijdens praktische oefeningen en stages in binnen en buitenland word je getraind in communicatieve vaardigheden en reisorganisatie. Verder verruim je je blik op de wereld door uitwisselingsprojecten met China en door samenwerkingen met verschillende Europese scholen.
Opleiding gids en onthaal Toerisme Vrije tijd Gemeente Overijse.
Verkeer en mobiliteit. Plek voor blok. Opvang jongeren in schoolperiode. College van burgemeester en schepenen. Inspraak en openbaarheid. Over de gemeente. Startpagina Vrije tijd Toerisme Opleiding gids en onthaal. Opleiding Toeristisch Onthaalambassadeur Overijse. Begijnhof 17 T 02 687 60 40.
Tourism Management Bachelor voltijd NHL Stenden.
Duurzaam toerisme staat centraal tijdens de opleiding. Je leert alles over de invloed van toerisme op verschillende culturen, het milieu en de economische belangen die hierbij een rol spelen. Met andere woorden: hoe stel je commerciële dienstverlening in dienst van de ontwikkeling van bestemmingen?
Onderwijsaanbod: Opleidingen volwassenenonderwijs in het studiegebied toerisme. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Directies en administraties. Opleidingen volwassenenonderwijs in het studiegebied toerisme. Host/hostess op een toeristische bestemming. Adressen van scholen en centra. Websites voor of over onderwijs. Wetgeving en omzendbrieven: Edulex. Over Onderwijs en Vorming. Onderwijs.vlaanderen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid.
Toerisme en Cultuur.
8 opleidingen en cursussen gevonden in Toerisme en Cultuur Snel naar: HBO-programma's' 1 Korte HBO-programma's' 1 Post-HBO 1 Beroepsopleidingen 1 Cursussen 4. Verdiep je in 3 maanden in de organisatie en het beleid van de Europese unie. Je volgt vakken uit de officiële HBO Bachelor European studies. Vanaf 19500, p/m. Kort HBO-programma European cultures. Ben jij geïnteresseerd in Europese culturen? Volg dan het korte HBO-programma European cultures. Vraag de gratis studiegids aan! Vanaf 19000, p/m. Post HBO Kunstgeschiedenis. Ben jij geïnteresseerd in Kunstgeschiedenis? Dan is Post HBO Kunstgeschiedenis van NTI iets voor jou! Vraag de gratis studiegids aan. Vanaf 19500, p/m. Start je eigen evenementenbureau. Na Evenementen opleiding kun jij direct je eigen bedrijf starten.
CVO HIK Zoek een Opleiding.
Ik zoek een opleiding. Even Geduld, Opleidingstructuur wordt opgebouwd. hier komt uitleg over die onderwijsType. Even Geduld, StudieGebied wordt opgebouwd. Specifiek voor Centrum. Specifiek voor Vestiging. Programmatie weldra ter beschikking. Eerste bijeenkomst: om. LT Didactisch Materiaal.: Meer info op VDAB.be.

Contacteer ons