Op zoek naar toerisme opleiding?

toerisme opleiding
Toerisme Vrije Universiteit Brussel.
Deze master biedt naast kennis ook vaardigheden, creativiteit, analyse en communicatiebeheersing op het niveau van leidinggevende functies of onderzoek in het domein van toerisme. De opleiding heeft een sterk interdisciplinair karakter en een internationale dimensie van het studiedomein en het werkveld.
Opleiding Toeristisch receptionistbij IN TKO.
Dan is deze opleiding écht iets voor jou. In combinatie met de opleiding AAV leidt deze opleiding naar een diploma secundair onderwijs. Inschrijvingsgeld: Je betaalt max. 150, per lesuur met een limiet van 300 per semester. Verminderingen van inschrijvingsgeld Waar wordt deze opleiding gegeven?
Opleiding tot gids-reisleider toerisme vlaanderen.
Werken bij Toerisme Vlaanderen. U bent hier. Home Kwaliteit Kwaliteit op maat van Gidsenwerking Opleiding tot gids-reisleider. Kwaliteit op maat van. Attracties en musea. Opleiding tot gids-reisleider. Toerisme Vlaanderen beschikt over een netwerk van partners die een ruim opleidingsaanbod voor gidsen en reisleiders voorzien.
Toerisme en recreatie Syntra AB.
Na het behalen van het getuigschrift Beroepskennis reisleider Europa' van Syntra Vlaanderen, ontvang je eveneens een beroepskaart van Toerisme Vlaanderen en een reisleiderskaart van de FBAA. Bijkomend word je ook opgenomen in de online reisleiderspool van de FBAA op www.reisleiders.be. Naar de opleiding.
Toerisme TSO Spermalie.
Verzekeringen afsluiten, een auto huren, klachten opvangen, reserveringen maken, een vlucht omboeken het maakt allemaal deel uit van deze veelomvattende opleiding. Na vier jaar toerisme heb je alvast je ticket naar een zonnige toekomst op zak: hoger onderwijs, een 7de jaar Se-n-Se of onmiddellijk aan de slag.
toerisme Hotelschool Hasselt.
Eéndaagse en meerdaagse extra-muros-activiteiten tijdens de opleiding TSO Toerisme 1ste leerjaar 2de graad: 3TT Eénmaal per maand wordt een of ganse dag. Opendeurdag Hotelschool Hasselt afdeling Toerisme wedstrijd Parijs. Tijdens de opendeurdag kon op de infostand van de afdeling Toerisme een 3-daagse Parijs gewonnen worden.
Toerisme Recreatie ROC van Flevoland.
Ben je dienstverlenend en heb je iets met kunst, cultuur en amusement? Kies dan voor een van onze internationale leisure en vrijetijdsopleidingen. Moreno Front Office. Ik heb een talenknobbel en dat is handig bij een opleiding in de Toerisme Recreatie.
Toerisme en organisatie 1-jarige se-n-se opleiding studeren in de provincie Antwerpen.
Je droomt van een job in de toeristische sector maar je wil wel in je vertrouwde landje blijven. Iets voor jou? Voel jij je aangesproken, dan ben je beslist.: Geïnteresseerd in andere culturen en vreemde talen. Sociaalvaardig en communicatief ingesteld. Hoe zit de opleiding in elkaar?

Contacteer ons