Zoeken naar toerisme opleiding

toerisme opleiding
toerisme en recreatiemanagement VIVES.
VIVES-studenten toerisme en recreatiemanagement winnen Vlaamse award van BAAV Busworld. Interesse in toerisme en recreatiemanagement bij VIVES? Schrijf nu in of neem contact op voor meer info. Studeren in Brugge? Mail Inge Serruys op email protected Inschrijven Download brochure. Zoek je opleiding.
Toerisme opleidingen in de kijker SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Toerisme Limburg vzw zorgt voor de actuele invulling voor het programma van Toeristisch gids. Mensen die graag in het buitenland zitten en zich geroepen voelen om reizigers te beleiden met een autocard kunnen terecht in de opleiding reisleider Europa. Reisleiders kennen de bezochte buitenlandse streken op hun duimpje: historiek, curiosa, landschap, keuken, bevolking, e.d.
Onderwijskiezer.
Je hoeft geen specifieke basis te hebben om te beginnen aan onze opleiding. Het programma bevat geen wiskunde of andere wetenschappen en wat betreft de informatica en bij de talen Spaans en Duits starten we volledig vanaf nul. Toerisme en recreatiemanagement Professionele bachelor.
Toerisme en recreatiemanagement Hogeschool PXL. PXL.
Doorheen de opleiding krijg je een goede vorming in talen en communicatie Nederlands, Frans, Engels en Duits, in economische onderwerpen, word je een kei in toerisme en word je klaargestoomd voor de diverse, altijd veranderende maar ontzettend boeiende toeristische sector wereldwijd.
Toerisme en Recreatiemanagement Professionele bachelor Thomas More.
Daarnaast leg je zelf de accenten tijdens je opleiding: een maxi of mini-talenpakket, een extra stage, vakken uit andere opleidingen, een academiejaar in het Frans in Brussel we bieden je de mogelijkheid om zelf een opleiding op maat samen te stellen. Als klap op de vuurpijl kan je in de tweede fase kiezen om je gedurende twee halve dagen per week te specialiseren in één van onze vier keuzetrajecten: Travel, Hospitality, Cultuur en vrije tijd of Toerisme en ondernemen.

Contacteer ons