Meer resultaten voor opleiding therapeut

opleiding therapeut
4 jarige Opleiding Relatie en Gezinstherapie: Rapunzel.
Zelfs al zou ik niet meer werken als therapeut, dan nog zou ik geen spijt hebben van de opleiding in Rapunzel. Opleiding op mensenmaat met ook voor theorie, praktijk en eigen ontwikkeling. Ervaren opleiders die de weg met je gaan.
Balans VSPW Gent.
Balans, als centrum voor agogische vorming en opleiding, laat zich ook lezen via haar tijdschrift voor agogisch werk. Steeds meer organisaties vragen vorming en opleiding die nauw aansluit bij de directe behoeften van hun medewerkers: als antwoord biedt Balans modules op de werkplek aan.
Erkende opleidingen worden verzorgd door deze centra BVRGS Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling.
Naam van de opleiding.: Opleiding contextuele hulpverlening en therapie. Opleiding tot Relatietherapeut. Het LIST geeft geen opleidingen meer tot Relatie en Gezinstherapeut sinds 2004. Opleiding Systeem Psychotherapie Haacht. Opleiding Systeem Psychotherapie geeft geen opleidingen meer tot Relatie en Gezinstherapeut sinds 2008.
Psychotherapie AIHP.
Psychotherapie opleiding 4 jaar modaliteit: Integratief Humanistisch Experiëntieel. Onze 4-jarige opleiding tot Integratief Humanistisch Experiëntieel Psychotherapeut was de eerste in Vlaanderen. De AIHP vzw organiseert immers al 37 jaar een professionele opleiding Psychotherapie, die heden, geaccrediteerd is door de belangrijkste ziekenfondsen bv.
Welke opleiding heeft een manueel therapeut gevolgd? MATHERA.BE.
Welke opleiding heeft een manueel therapeut gevolgd? Manueel therapeuten hebben een universitaire Master na Master of een post-graduaat van de KU Leuven, UC Louvain, UGent, U Luik en VU Brussel. Elke erkende manueel therapeut heeft bijgevolg een diploma of certificaat van een IFOMPT-erkende opleiding.
Opleiding therapeut in Antwerpen activate.me.
We vonden 26 opleiding therapeut resultaten in Antwerpen binnen een straal van 10 km. Wil je meer opleiding therapeut resultaten in Antwerpen bekomen, pas dan het aantal kilometers aan bij afstand. We hopen dat je uit alle opleiding therapeut mogelijkheden een gepaste keuze kan maken.
FMS Postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie: kinderen en jongeren 4 jaar, ism KU Leuven.
In deze integratieve opleiding stromen het gedachtegoed uit de Emotion Focused therapie, gestalt en cliëntgerichte therapie samen met onmisbare noties uit het systeemdenken. Vooral de narratieve stroming komt ruim aan bod. Creatieve en speelse technieken worden verbonden met het ervaringsproces. Uiteraard krijgt de ontwikkelingspsychologie de plaats die haar toekomt. Inhoudelijk doorlopen we de visie op psychotherapie en de therapeutische grondhoudingen. Er wordt een aanzet gegeven om zelf te leren focussen en het eigen gewaarzijn awareness als therapeut te vergroten en dat van de cliënt te helpen ontwikkelen.
Hogeschool PXL. PXL.
De opleiding vertrekt vanuit een holistische benadering van de mens, een pluralistisch waardenpatroon en een interculturele maatschappelijke context zowel van de cliënt, de collegas als de therapeut. De opleiding wenst studenten op te leiden die complementair, ondersteunend en versterkend kunnen werken binnen gelijk welk psychotherapeutisch kader gebaseerd op een integratief therapeutisch model.

Contacteer ons