Resultaten voor opleiding therapeut

opleiding therapeut
Jaaropleiding Partnerrelatietherapie School4Power.
Werkt als opleider en supervisor in De school voor Relatietherapie en als therapeut in zijn eigen praktijk. Erkend als supervisor door BVRGS en NVRG, en als contextueel therapeut, leertherapeut en supervisor door de VCW. May Michielsen: Master in de klinische psychologie, opleiding Relatietherapie en Gestalttherapie, Specialisatie in de contextuele therapie.
Opleiding Ergopraktijk.
Interesse in ons cursusaanbod voor ergotherapeuten? Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief" voor Ergotherapeuten. Hierin krijg je niet enkel leuke tips trics, maar word je als eerste op de hoogte gedracht als er een nieuwe opleiding op de website staat.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je hebt meteen alles in huis om van je thuisstudie Energetisch Therapeut een succes te maken. Praktijkervaring en stage. Wil je jouw kennis uit de opleiding Energetisch Therapeut snel in de praktijk omzetten? Volg dan een stage bij een energetisch consulent, yogaclub of een healer.
Opleiding VVGT.
Zoek een therapeut op naam, specialisatie of vooropleiding. Info voor therapeuten. Uw profiel aanpassen. Toegang Tijdschrift Gedragstherapie. Hieronder vind je een lijst van opleidingen die wij als VVGT ondersteunen. Vind je je opleiding hierin niet terug, dan betekent dit dat we deze opleiding niet erkennen.
postgraduaat psychotherapie in de interactionele vormgeving VIVES.
Is deze opleiding officieel erkend? De therapieopleiding bestaat uit 120 studiepunten 4 jaar en voldoet volledig aan de ECP-norm. Afgestudeerde therapeuten in de Interactionele Vormgeving komen hierdoor rechtstreeks in aanmerking voor hun European Certificate for Psychotherapy. De opleiding is erkend voor betaald educatief verlof, KMO-portefeuille en opleidingscheques.
Kalender opleidingen fasciatherapie Fasciatherapie, helend en vormend voor lichaam en geest.
nl fr en. Hieronder vindt u een overzicht van de kalender mbt de opleiding fasciatherapie. De respectievelijke inschrijvingsformulieren voor deze opleidingen vindt u op onze downloadpagina. Gelieve ingevuld en manueel ondertekend terug te sturen naar info@fascia.be. Op zoek naar een therapeut?
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent Centrum GEA.
Ik" kies bewust voor een open opleiding: een opleiding waarbij de cursisten geen specifieke vooropleiding moeten gevolgd hebben binnen een welbepaald kader, systeem of een specifieke strekking." De opleiding bevat een selectie van de meest werkzame principes en technieken uit de grote Gea opleidingenNLP en Psychodynamica.
Opleiding tot perfectionismecoach het Ontwikkelingsinstituut inspireren groeien verbinden.
We willen deelnemers opleiden die echt de bedoeling hebben voltijds of voor een gedeelte van hun tijd te gaan werken met mensen met perfectionisme. Mogelijke vooropleidingen: coach, therapeut, arts, master-practitioner NLP. Als je twijfelt of je voldoende ervaring hebt om met succes deze opleiding af te ronden, vraag dan een skypegesprek aan via marcel@hetontwikkelingsinstituut.be.

Contacteer ons