Zoeken naar opleiding maatschappelijk werk

opleiding maatschappelijk werk
BRU23.
Onderwijskiezer.
De opleiding duurt gemiddeld 7 semesters, maar dit verschilt per CVO. Als je de opleiding met succes afrondt, behaal je het diploma van Gegradueerde Maatschappelijk werk. Met een graduaatsdiploma van het HBO kan je meestal via een verkort traject doorstromen naar een inhoudelijk verwante professionele bachelor.
HBO5 Maatschappelijk werk Opleidingen HBO5 Graduaat cvo MIRAS.
Wil je een stevige theoretische achtergrond met betrekking tot het maatschappelijk werk, maar wil je ook voldoende tijd kunnen doorbrengen op de werkvloer? Dan is de opleiding HBO5 Maatschappelijk werk iets voor jou! We richten ons met de graduaatsopleiding maatschappelijk werk tot twee doelgroepen, met name volwassenen en jongeren.:
Maatschappelijk werk VSPW Gent.
Wil je alsnog een diploma Hoger Onderwijs behalen en als maatschappelijk werker aan de slag gaan? Werk je al in de welzijnssector maar wil je meer professionaliteit én een daarop afgestemd diploma? Ben je begaan met mensen die moeilijkheden ondervinden in hun maatschappelijk functioneren? Spreekt het persoonlijk verhaal van mensen je aan? Zoek je graag samen met hen naar antwoorden? Dan is de opleiding Maatschappelijk Werk iets voor jou!
Maatschappelijk assistent VDAB.
Zoek op deze site. Zoek op deze site. Zoek een job. Zoek een opleiding. Leren op de werkvloer. Begeleiding naar werk. Schrijf je in. Pas van school. Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Onderwijs en non-profitsector.
Maatschappelijk werk HBO5 Antwerpen.
Na de opleiding. Na het volgen van deze HBO5-opleiding ga je aan de slag op de arbeidsmarkt of kies je voor het vervolgtraject van graduaat maatschappelijk werk naar bachelor sociaal werk aan de AP Hogeschool. Info vervolgtraject AP Hogeschool graduaten Maatschappelijk werk en Sociaal-cultureel werk.
Maatschappelijk werk CVO TNA Antwerpen.
De opleiding Maatschappelijk werk omvat in totaal 1280 lestijden. De modules worden georganiseerd in een driejarig dagtraject. Bovenop het standaardtraject dien je drie keuzemodules te volgen waarvan één uit de submodules Ca, Cb en Cc. Je kan deze keuzemodules volgen tijdens het standaardtraject of je traject met 1 semester verlengen.
Maatschappelijk werk Graduaat HBO5 Thomas More.
Je bent geïnteresseerd in de invloed van maatschappelijke evoluties op het welzijn van mensen? Misschien werk je al in de sociale sector en wil je je verder bekwamen of specialiseren? Dan is deze beroepsgerichte en flexibele opleiding vast iets voor jou, te volgen in Geel en in Antwerpen.

Contacteer ons