Op zoek naar opleiding maatschappelijk werk?

opleiding maatschappelijk werk
Opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Hogeschool Utrecht.
Opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. De opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening MWD verzorgt een landelijk erkende, vierjarige agogische hbo-opleiding die in voltijd en deeltijd deeltijd alleen in Amersfoort kan worden gevolgd. Het is één van de opleidingen die behoren bij het Instituut voor Social Work van Hogeschool Utrecht.
Maatschappelijk werker www.werkmetmensen.be.
Omdat je in heel wat verschillende organisaties kan werken als maatschappelijk werker, kunnen de werktijden ook erg variëren. Voor wie werk je? Je werkt met jongeren en volwassenen van alle leeftijden. Problemen komen zowel bij jonge gezinnen als bij alleenstaande bejaarden voor. Veeleer theoretische opleiding.
Sociaal werk Hogeschool PXL. PXL.
Als maatschappelijk assistent werk je morgen immers voor en met mensen in de meest uiteenlopende situaties en maatschappelijke structuren. Wij verwachten van onze studenten dan ook een bewuste sociale ingesteldheid, een maatschappelijk engagement en een oprechte interesse in de sociale thema's' van vandaag. Troeven van de opleiding.
Maatschappelijk werk CVO TNA Antwerpen.
Je kan hier bij de FAQ meer info over vinden. De opleiding Maatschappelijk werk omvat in totaal 1280 lestijden. De modules worden georganiseerd in een driejarig dagtraject. Bovenop het standaardtraject dien je drie keuzemodules te volgen waarvan één uit de submodules Ca, Cb en Cc.
Sociaal werk Traject voor volwassenen Odisee.
Aan de slag met je diploma. Als je de opleiding Sociaal werk voor volwassenen succesvol afrondt, ben je Maatschappelijk Assistent en werk je vooral met mensen. Je kunt met je diploma in tal van sectoren terecht. A little help? Vraag individuele begeleiding voor een goede studieplanning.
HBO5 Maatschappelijk werk Opleidingen HBO5 Graduaat cvo MIRAS.
Wil je een stevige theoretische achtergrond met betrekking tot het maatschappelijk werk, maar wil je ook voldoende tijd kunnen doorbrengen op de werkvloer? Dan is de opleiding HBO5 Maatschappelijk werk iets voor jou! We richten ons met de graduaatsopleiding maatschappelijk werk tot twee doelgroepen, met name volwassenen en jongeren.:
Maatschappelijk werk VSPW Gent.
Wil je alsnog een diploma Hoger Onderwijs behalen en als maatschappelijk werker aan de slag gaan? Werk je al in de welzijnssector maar wil je meer professionaliteit én een daarop afgestemd diploma? Ben je begaan met mensen die moeilijkheden ondervinden in hun maatschappelijk functioneren? Spreekt het persoonlijk verhaal van mensen je aan? Zoek je graag samen met hen naar antwoorden? Dan is de opleiding Maatschappelijk Werk iets voor jou!
Graduaat Maatschappelijk werk Arteveldehogeschool Gent.
Graduaat HBO5 Maatschappelijk werk. Dit graduaat HBO5 wordt ingericht door VSPW Gent, partner van de Arteveldehogeschool. Je leert alle mensen die moeilijkheden ondervinden in hun maatschappelijk functioneren te begeleiden. De opleiding bereidt je voor op een job binnen een zeer breed werkveld.

Contacteer ons