Zoeken naar opleiding maatschappelijk werk

opleiding maatschappelijk werk
Graduaat maatschappelijk werk Qrios.
Je leert omgaan met diversiteit. Je oriënteert jezelf op het beroep en werkveld van het maatschappelijk werk. We verwachten dat je vanaf het tweede semester van de opleiding praktijkervaringen opdoet in het maatschappelijk werk. Tijdens het eerste semester begeleiden we je in jouw zoektocht naar een praktijkplaats.
Sociaal werk Traject voor volwassenen Odisee.
Sociaal Werk op Facebook. Odisee challenge marathon socialmediaqueensodisee Gent GOGOGO! Aan de slag met je diploma. Als je de opleiding Sociaal werk voor volwassenen succesvol afrondt, ben je Maatschappelijk Assistent en werk je vooral met mensen. Je kunt met je diploma in tal van sectoren terecht.
Maatschappelijk Werker CVO Sociale School Heverlee.
Je luistert, je kadert de hulpvraag en je begeleidt de cliënt op een deskundige manier. Maatschappelijk werk steunt op een groot respect voor de persoon die hulp vraagt. Regelmatig zal je bemiddelen met hulpverleners, voorzieningen, overheidsinstanties, werkgevers. Maatschappelijk werk spreekt al jouw sociale vaardigheden aan.
Maatschappelijk assistent VDAB.
Zoek een job. Zoek een opleiding. Werken en leren. Begeleiding naar werk. Schrijf je in. Pas van school. Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Onderwijs en non-profitsector. Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.:
Maatschappelijk werk VSPW Gent.
Wil je alsnog een diploma Hoger Onderwijs behalen en als maatschappelijk werker aan de slag gaan? Werk je al in de welzijnssector maar wil je meer professionaliteit én een daarop afgestemd diploma? Ben je begaan met mensen die moeilijkheden ondervinden in hun maatschappelijk functioneren? Spreekt het persoonlijk verhaal van mensen je aan? Zoek je graag samen met hen naar antwoorden? Dan is de opleiding Maatschappelijk Werk iets voor jou!
BRU23.
Graduaat Maatschappelijk werk Arteveldehogeschool Gent.
Graduaat HBO5 Maatschappelijk werk. Dit graduaat HBO5 wordt ingericht door VSPW Gent, partner van de Arteveldehogeschool. Je leert alle mensen die moeilijkheden ondervinden in hun maatschappelijk functioneren te begeleiden. De opleiding bereidt je voor op een job binnen een zeer breed werkveld.
Maatschappelijk werk Graduaat HBO5 Thomas More.
Je bent geïnteresseerd in de invloed van maatschappelijke evoluties op het welzijn van mensen? Misschien werk je al in de sociale sector en wil je je verder bekwamen of specialiseren? Dan is deze beroepsgerichte en flexibele opleiding vast iets voor jou, te volgen in Geel en in Antwerpen.

Contacteer ons