Resultaten voor opleiding journalistiek

opleiding journalistiek
Onderwijskiezer.
Journalistiek Professionele bachelor. Deze praktijkgerichte opleiding leert je stapsgewijs competenties verwerven die noodzakelijk zijn voor het aanvatten van een allround journalistieke job binnen het werkveld van de media zowel geschreven, beeld, radio en onlinejournalistiek, de private sector en de non-profit voorlichtingswereld.
Vind een opleiding VDAB.
Menu Home Jobs Opleidingen Mijn loopbaan. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. U bent hier. Vind een opleiding. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Journalistieke opleidingen VVJ.
Thomas More Antwerpen Master of Arts in Journalistiek. Thomas More Mechelen Bachelor journalistiek. Thomas More Mechelen Journalistieke trainingen. Thomas More Mechelen: internationale researchjournalistiek. Universiteit Antwerpen UA. Vrije Universiteit Brussel vakgroep Toegepaste Taalkunde Master of Arts in de Journalistiek. Vrije Universiteit Brussel VUB.
Journalistiek Centrum Voor Avondonderwijs.
De opleiding journalist is momenteel enkel beschikbaar in thuisstudie. Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW werkt nog aan de ontwikkeling van deze groepslessen. Bezoek de cursuspagina op het Centrum Voor Afstandsonderwijs en lees alles over de cursus journalist of bekijk het overzicht van ingeplande groepslessen.
Cursus Mediaschool.
Wil je jouw kennis uit de opleiding Journalistiek in de praktijk omzetten? Volg dan een stage bij bijvoorbeeld een magazine of krantenredactie. Je doet concrete werkervaring op, gebruikt de leerstof echt in de praktijk, en bouwt je netwerk verder uit.
Vergelijk 46 Opleidingen Journalistiek Springest.
2 vragen over Journalistiek. Ik zoek een verdiepende opleiding om beter te worden in mijn baan als adviseur kwaliteit dienstverlening Gesteld door Nadine Westenbrink. Is er een opleiding waarmee ik vanuit de journalistiek kan gaan werken in de communicatiebranche? Anoniem 3 reacties.
Journalistiek Vakgroep Communicatiewetenschappen Universiteit Gent.
De afstudeerrichting Journalistiek en Maatschappij is een wetenschappelijke en marktgerichte opleiding. Het volledige domein van de massacommunicatie komt in de loop van de opleiding aan bod: zowel de klassieke massamedia pers, radio, televisie, film als de nieuwe communicatietechnologie├źn. Dat alles wordt benaderd vanuit verschillende invalshoeken: sociologisch, psychologisch, historisch, juridisch, cultureel en politiek en markteconomisch.
Opleiding Journalistiek Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Meer en meer zijn er ook journalisten aan de slag op de vele nationale en internationale nieuwssites op het internet. De opleiding journalistiek is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug.: Je toekomstmogelijkheden in de journalistiek.

Contacteer ons