Resultaten voor opleiding journalistiek

opleiding journalistiek
Vergelijk 40 Opleidingen Journalistiek Springest.
group Maximaal 15 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 15 9 maanden Post-HBO Opleiderscore: star 80, Hogeschool Utrecht Centrum voor Communicatie Journalistiek CCJ heeft een gemiddelde beoordeling van 80, uit 102 ervaringen. Leer hoe je een pakkende tekst schrijft die door iedereen wordt gelezen in deze opleiding journalistiek.
Opleiding tot journalist.
Wanneer je een gerichte opleiding wilt volgen tot journalist, bestaan de volgende mogelijkheden.: De hbo-opleiding journalistiek School voor Journalistiek, deze opleiding is met name geschikt voor het beroep van journalist. De hbo-opleiding Communicatie. Een brede opleiding waarmee je een stevige basis krijgt op het gebied van communicatie.
Cursus Journalistiek Post-HBO Volg een cursus of opleiding bij Eduvision!
De praktijk staat centraal en u rondt de opleiding af met een eindopdracht. Na afloop kunt u direct als professionel zelfstandig journalist aan de slag! Cursus Journalistiek Post-HBO: Inleiding. Journalistiek is een veelzijdig en uitdagend vak waar geen dag hetzelfde is.
Welke Opleiding Journalistiek / Communicatie? Schrijven Online.
Echter is Zwolle onlangs in het nieuws geweest omdat de opleiding sjoemelde met de diploma's' en ook InHolland staat niet hoog aangeschreven. CHE is al acht jaar op rij de beste opleiding voor journalistiek, maar zij bieden alleen een voltijd studie aan.
HBO Journalistiek NCOI Opleidingen en Trainingen.
De module Journalistieke vaardigheden wordt afgerond met een praktijkopdracht. Indien u beide onderdelen afsluit met een voldoende, ontvangt u het NCOI-diploma HBO Journalistiek. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 1 jaar.
Nieuwe opleiding journalistiek NRC.
De Fontys Hogeschool voor Journalistiek start samen met de vereniging Journalismfund.eu en de Vereniging van Onderzoeksjournalisten per 29 september een post-academische opleiding journalistiek. De opleiding, genaamd Internationale Research Journalistiek, is in Utrecht te volgen. Er is plek voor 25 studenten.
Thomas More heeft beste opleiding journalistiek Mechelen Gazet van Antwerpen.
28/01/2014 om 1717: door Rombouts Dominick. Thomas More heeft beste opleiding journalistiek. Mechelen De opleiding journalistiek van de hogeschool Thomas More in Mechelen heeft van de visitatiecommissie het beste rapport gekregen. Vorig jaar hebben de bacheloropleidingen journalistiek van zes Vlaamse hogescholen het bezoek gekregen van een visitatiecommissie.
Vergelijk 5 Opleidingen Journalistiek Springest.
Cursus Journalistiek Post-HBO. dinsdag 12 april 2016 in Antwerpen en 17 andere data. Journalistiek is een veelzijdig en uitdagend vak waar geen dag hetzelfde is. Tijdens de Cursus Journalistiek Post-HBO gaat u aan de slag me. 2.999 Deze prijs is volledig.

Contacteer ons