Meer resultaten voor opleiding journalistiek

opleiding journalistiek
Bachelor in de Journalistiek Hogeschool PXL. PXL.
Wij willen flexibele, nieuwsvaardige, betrouwbare en ondernemende journalisten opleiden. Om dat te realiseren, organiseren we een generalistische, praktijkgerichte opleiding waarin we ernaar streven om elk opleidingsonderdeel een journalistiek tintje mee te geven: alles ademt journalistiek. De opleiding brengt het journalistieke zoveel mogelijk binnen in alle opleidingsonderdelen.
Opleiding Journalistiek Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Opleiding Journalistiek AP Hogeschool.
AP zoekt 7.000 alumni Communicatie en Journalistiek. De zoektocht naar 7.000 oud-studenten Communicatie en Journalistiek is gestart! Drie AP-journalisten zijn de nieuwe Clich├ękillers. Drie studenten van de opleiding Journalistiek aan AP hebben de wedstrijd De Clich├ękiller. Studenten Journalistiek helpen bij rampsimulatie.
Journalistiek Professionele bachelor Thomas More.
Voor de studenten van de opleiding Journalistiek en bij uitbreiding de hele Media School die op De Ham is gevestigd is dit ook goed nieuws: zij kunnen rekenen op de expertise en de ervaring van de RTV-journalisten tijdens hun opleiding.
Onderwijskiezer.
Journalistiek Professionele bachelor. Deze praktijkgerichte opleiding leert je stapsgewijs competenties verwerven die noodzakelijk zijn voor het aanvatten van een allround journalistieke job binnen het werkveld van de media zowel geschreven, beeld, radio en onlinejournalistiek, de private sector en de non-profit voorlichtingswereld.
journalistiek Vrije Universiteit Brussel.
JOURNALISTIEK AAN DE VUB. DE SPRINGPLANK NAAR JE TOEKOMST. Deze opleiding is een ticket naar een baan in de journalistiek. Vanuit een groot aantal academische en professionele opleidingen kun je vlot instromen in deze magneetmaster. Onze praktijkvakken worden gegeven door ervaren beroepsjournalisten.
Bachelor Journalistiek Howest.
In" de praktijkgerichte opleiding Journalistiek leerde ik zelfstandig werken." Lees mijn verhaal. In" de praktijkgerichte opleiding Journalistiek leerde ik zelfstandig werken." In de praktijkgerichte opleiding Journalistiek leerde ik zelfstandig werken. Dat komt in mijn huidige job als sportjournalist dagelijks van pas.
Journalistiek Arteveldehogeschool Gent.
NIEUW: sinds dit jaar kan je als Masterstudent deelnemen aan een verkort traject van 1 jaar. Vragen over deze opleiding? Bachelor in de journalistiek. 09 234 71 30. Contacteer via e-mail. Grafische en digitale media. Kom naar de infodag op 5 september.

Contacteer ons