Zoeken naar opleiding journalistiek

opleiding journalistiek
Journalistiek Vakgroep Communicatiewetenschappen Universiteit Gent.
De afstudeerrichting Journalistiek en Maatschappij is een wetenschappelijke en marktgerichte opleiding. Het volledige domein van de massacommunicatie komt in de loop van de opleiding aan bod: zowel de klassieke massamedia pers, radio, televisie, film als de nieuwe communicatietechnologie├źn. Dat alles wordt benaderd vanuit verschillende invalshoeken: sociologisch, psychologisch, historisch, juridisch, cultureel en politiek en markteconomisch.
Beste opleidingen journalistiek: ga voor de spiegel staan.
Maar worden die toekomstige journalisten wel op het juiste pad gestuurd tijdens hun opleiding? Niet altijd, zo blijkt uit verschillende interviews met de mediabazen en alle opleidingshoofden van de bacheloropleidingen journalistiek in Vlaanderen. Laat me meteen met de deur in huis vallen: zijn de opleidingen journalistiek in Vlaanderen slecht?
Journalistieke opleidingen VVJ.
Thomas More Antwerpen Master of Arts in Journalistiek. Thomas More Mechelen Bachelor journalistiek. Thomas More Mechelen Journalistieke trainingen. Thomas More Mechelen: internationale researchjournalistiek. Universiteit Antwerpen UA. Vrije Universiteit Brussel vakgroep Toegepaste Taalkunde Master of Arts in de Journalistiek. Vrije Universiteit Brussel VUB.
Journalistiek Hogeschool PXL. PXL.
Wij willen flexibele, nieuwsvaardige, betrouwbare en ondernemende journalisten opleiden. Om dat te realiseren, organiseren we een generalistische, praktijkgerichte opleiding waarin we ernaar streven om elk opleidingsonderdeel een journalistiek tintje mee te geven: alles ademt journalistiek. De opleiding brengt het journalistieke zoveel mogelijk binnen in alle opleidingsonderdelen.
Onderwijskiezer.
De opleiding tot master in journalistiek leert je competenties nodig om te funtioneren als journalist voor de gedrukte media, de audiovisuele pers en multimediaredacties. Journalisten moeten in de eerste plaats over een brede kijk op de realiteit, de maatschappij en de wereld beschikken.
Journalistiek en media Mediastudies Universiteit van Amsterdam.
Afgestudeerden van het masterprogramma Journalistiek en media hebben daarnaast geleerd om te werken in een snel veranderend medialandschap, waarin de klassieke media moeten concurreren de social media, waar de gebruikers het voor het zeggen hebben. Journalistiek en media aan de UvA. Journalistiek en media is een duaal masterprogramma: een academische opleiding gecombineerd met een intensieve praktijkperiode van drie maanden.
Journalistiek.
Home / Opleiding / Journalistiek. De opleiding journalist is momenteel enkel beschikbaar in thuisstudie. Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW werkt nog aan de ontwikkeling van deze groepslessen. Bezoek de cursuspagina op het Centrum Voor Afstandsonderwijs en lees alles over de cursus journalist of bekijk het overzicht van ingeplande groepslessen.
Journalistiek Professionele bachelor Thomas More.
Voor de studenten van de opleiding Journalistiek en bij uitbreiding de hele Media School die op De Ham is gevestigd is dit ook goed nieuws: zij kunnen rekenen op de expertise en de ervaring van de RTV-journalisten tijdens hun opleiding.

Contacteer ons