Zoeken naar opleiding journalistiek

opleiding journalistiek
journalistiek Vrije Universiteit Brussel.
De praktijkvakken worden gedoceerd door ervaren journalisten onder wie Wilfried Mostinckx, Liesbeth Van Impe, Stefan Blommaert, Eric Goens. De stage aan het eind van de opleiding is de ideale springplank naar de wereld van de professionele journalistiek. Voorbereidingsprogramma Schakelprogramma Master.
Journalistiek Vakgroep Communicatiewetenschappen Universiteit Gent.
De afstudeerrichting Journalistiek en Maatschappij is een wetenschappelijke en marktgerichte opleiding. Het volledige domein van de massacommunicatie komt in de loop van de opleiding aan bod: zowel de klassieke massamedia pers, radio, televisie, film als de nieuwe communicatietechnologie├źn. Dat alles wordt benaderd vanuit verschillende invalshoeken: sociologisch, psychologisch, historisch, juridisch, cultureel en politiek en markteconomisch.
Bachelor Journalistiek Howest.
bij Sporza VRT als reportagemaker en journalist en Howest als lector. Ik" koos voor Journalistiek aan Howest omdat het een heel praktijkgerichte opleiding is." Lees mijn verhaal. Ik" koos voor Journalistiek aan Howest omdat het een heel praktijkgerichte opleiding is."
Journalistiek Professionele bachelor Thomas More.
Voor de studenten van de opleiding Journalistiek en bij uitbreiding de hele Media School die op De Ham is gevestigd is dit ook goed nieuws: zij kunnen rekenen op de expertise en de ervaring van de RTV-journalisten tijdens hun opleiding.
Journalistiek Hogeschool PXL. PXL.
De opleiding journalistiek volgt systematisch haar kengetallen op en houdt rekening met de tevredenheid van studenten en personeel. Consulteer het overzicht van de meest recente kengetallen van de opleiding. De opleiding wordt regelmatig onderworpen aan een externe opleidingsbeoordeling waarin een onafhankelijke externe commissie de kwaliteit van de opleiding beoordeelt.
Journalistiek Arteveldehogeschool Gent.
NIEUW: sinds dit jaar kan je als Masterstudent deelnemen aan een verkort traject van 1 jaar. Vragen over deze opleiding? Bachelor in de journalistiek. 09 234 71 30. Contacteer via e-mail. Grafische en digitale media. Kom naar de infodag op 30 juni.

Contacteer ons