Meer resultaten voor opleiding Verpleegkundige

opleiding Verpleegkundige
Opleiding Verpleegkunde AP Hogeschool.
Hiermee krijg je het recht om op je werk afwezig te zijn om de opleiding of bepaalde opleidingsonderdelen te volgen, met behoud van je normale loon. Verkort traject voor vroedvrouwen. Heb je al een diploma Vroedkunde op zak en wil je aan de slag als verpleegkundige?
Verpleegkundige Opleiding-vacatures augustus 2018 Indeed.com.
Bachelor verpleegkunde of diploma verpleegkundige HBO5; Je leidt een team van verpleegkundigen en zorgkundigen. Gesponsord vacature opslaan. Forensisch verpleegkundige Zorgcentra Seksueel Geweld. Universitair Ziekenhuis Gent. In maart 2019 wordt er een opleiding voorzien. De taken van de forensisch verpleegkundige omvatten.
Hbo Verpleegkunde Opleiding tot Verpleegkundige HS Leiden.
Eén student vergat dat we al klaar waren en gaf bij het afscheid aan: Ik kom vanavond nog wel even terug om uw elastieken kousen uit te doen. Na je Opleiding tot Verpleegkundige oefen je een verantwoordelijke functie uit. De verpleegkundige van de toekomst krijgt te maken met begrippen als zorgketens, zelfmanagement, leiderschap en Evidence Based Practice.
Vooropleiding Social Profit voor anderstaligen VOSPA GroepINTRO Samen richting groei.
Na de opleiding durf je meer Nederlands te spreken, weet je goed wat werken als verpleegkundige, verzorgende of zorgkundige is, begrijp je beter hoe mensen met elkaar communiceren en kan je studeren met een gezin makkelijker combineren. Dit alles vergroot je slaagkansen in de opleiding en maakt het solliciteren voor een job in de zorgsector gemakkelijker.
Verpleegkunde Arteveldehogeschool Gent.
U bent hier. Home Opleidingen Bachelor Verpleegkunde. Spreekt een praktijkwetenschappelijke opleiding met zicht op werkzekerheid je aan? Heb je veel zin om professioneel zorg te dragen voor mensen? En zoek je een uitdagende job in een snel evoluerende context? Dan ben je geknipt voor onze vierjarige opleiding Bachelor in de verpleegkunde.
Kaderopleiding hoofdverpleegkundigen VSPW Gent.
van 14 augustus 1987: De" hoofdverpleegkundige van de dienst dient een scholing te hebben gevolgd met betrekking tot het geven van leiding aan een verpleegkundige equipe, aangepast in het K.B. van 13 juli 2006: die bovendien een bijkomende kaderopleiding in de verpleegkunde heeft gevolgd. De cursus werd voorbereid in samenwerking met middenkaders en directies uit verschillende ziekenhuizen en voorzieningen voor ouderen. De cursus richt zich op de bijzondere activiteiten voor wat de functie van hoofdverpleegkundige betreft, zoals beschreven in het K.B. van 13 juli 2006. Opvoeder / begeleider A2 JGZ. Werken in de kinderopvang. Werken in de ouderenzorg. Verzorgende / Zorgkundige. Begeleider-animator in de ouderenzorg. Ervaringsdeskundige in de armoede en sociale uitsluiting. Aanvullende Algemene Vorming. Een korte opleiding.
Vervolgopleiding verpleegkundige AGZ, MG NSPOH. nspoh.
De post-hbo-opleiding verpleegkundige Maatschappij Gezondheid van de NSPOH bereid je voor op 2020 zoals beschreven in de expertisegebieden sociaal verpleegkundige en jeugdverpleegkundige. Volg de hele opleiding of kies voor losse modules en ontmoet collegas en deelnemers uit andere disciplines en van andere organisaties.
HBO5 Verpleegkunde IVV Sint-Vincentius Gent-Eeklo-Oudenaarde Zorgjobs.be.
Je wenst het diploma van Gegradueerde in de Verpleegkunde te behalen? Wij organiseren voor jou: een modulaire opleiding Verpleegkunde binnen het Hoger Beroepsonderwijs, zowel in dagonderwijs als in een ALOV voor hen die werken en studeren wensen te combinere. Campussen HBO verpleegkunde.

Contacteer ons