Meer resultaten voor opleiding Verpleegkundige

opleiding Verpleegkundige
Verpleegkunde Arteveldehogeschool Gent.
Spreekt een praktijkwetenschappelijke opleiding met zicht op werkzekerheid je aan? Heb je veel zin om professioneel zorg te dragen voor mensen? En zoek je een uitdagende job in een snel evoluerende context? Dan ben je geknipt voor onze vierjarige opleiding Bachelor in de verpleegkunde.
BRU45.
Het opleidingstraject HBO Verpleegkunde Genk.
Je gaat 4 weken naar een instelling in de geestelijke gezondheidszorg en 4 weken naar een voorziening voor ouderenzorg of thuiszorg. Met MODULE 5 die 36 weken duurt, beƫindig je de opleiding. Je gaat je verder verdiepen in de rol en werkzaamheden van de verpleegkundige.
Verpleegkunde studeren UZ Leuven.
Ben je nog geen verpleegkundige maar wil je het worden? Bezoek dan de site van de Hogeschool Verpleegkunde en Vroedkunde. Heb je twijfels of verpleegkunde iets voor jou is? Dan is een inleefmoment een ideale manier om het werkveld van dichtbij te bekijken.
PIVH Verpleegkunde.
Ons restaurant biedt plaats voor meer dan 200 personen en is tijdens de middagpauze toegankelijk voor iedereen. De stage is een belangrijk onderdeel in de opleiding tot verpleegkundige. Stages worden georganiseerd volgens het bloksysteem: een lesperiode wordt gevolgd door een stageperiode.
Verpleegkunde Hogeschool Gent.
De opleiding verpleegkunde op zichzelf wordt gekenmerkt door een enorme diversiteit en afwisseling. In het werkveld is het niet anders, de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Je kan zelfstandig verpleegkundige worden, operatieverpleegkundige, verpleegkundige op spoed, verpleegkundige in een bedrijf, handelsvertegenwoordiger in de medische of farmacologische sector, werken met personen met functiebeperkingen, kinderen, ouderen, delinquenten in de gevangenis, psychiatrische ziekenhuizen, opvangcentra voor vluchtelingen, medisch onderzoek, wetenschappelijk medewerker, het onderwijs.
Verpleegkundige ikgaervoor.be.
Via HBO5 word je gegradueerde verpleegkundige 3 j. Via de hogeschool word je bachelor in de verpleegkunde. Deze opleiding duurt 4 jaar sinds het academiejaar 2016-2017. Via een verkort traject kun je als gegradueerde verpleegkundige nadien eventueel ook nog bachelor worden.
Bachelor Verpleegkunde Howest.
Naast een stevige dosis theorie, die een verpleegkundige moet toelaten om zelfstandig de verantwoordelijkheid over patiƫnten op zich te nemen, word je tijdens de opleiding ook frequent ondergedompeld in de praktijk, door middel van skills labs, klinisch redeneren, simulatie en stage.

Contacteer ons