Zoeken naar informatica opleiding

informatica opleiding
Vind een opleiding VDAB.
Een opleiding gevonden die niet door VDAB georganiseerd wordt? VDAB betaalt je opleiding! Ontdek de voorwaarden. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer.
Informatica Opleidingen Diploma van gegradueerde / HBO5 Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
Dan is deze opleiding beslist iets voor jou! Met het diploma van Gegradueerde in de Informatica op zak heb je een ruime keuze aan IT-jobs. Bedrijven krijgen immers duizenden vacatures voor geschoolde informatici moeilijk ingevuld en blijven zoeken naar analist-programmeurs, systeem en netwerkbeheerders, webmasters, helpdeskpersoneel Werk en toekomst verzekerd!
Informatica avondopleiding HBO5 Odisee.
Terug naar overzicht. In de opleiding Informatica doe je een grondige kennis op van de meest recente informatica technologieën en verbeter je je vaardigheden op het gebied van hard en software. Na je opleiding ben je in staat software te ontwikkelen en computernetwerken en servers te beheren.
CVO Antwerpen: HBO5 Informatica.
Omdat je als netwerkbeheerder vaak bij teamwerk betrokken bent, contacten moet onderhouden met opdrachtgevers, leveranciers en gebruikers, zijn communicatieve vaardigheden belangrijk. Bekijk de verschillende modules binnen de opleiding HBO5 Informatica. Je kan ze zowel in contactonderwijs als in afstandsonderwijs via ons OpenCVO afleggen.
Informatica Graduaat HBO5 Thomas More.
Je wil aan de slag in een ICT-bedrijf of je wil je verder specialiseren in een specifiek interessegebied? Onze beroepsgerichte en flexibele HBO5-opleiding Informatica kan je volgen op drie verschillende locaties. Kies hieronder de campus die het beste bij jou past.
Informatica Syntra AB.
Willen meerdere personen dezelfde opleiding volgen? Dan kom je al snel voordeliger uit met een maatopleiding. Debbie Van Gossum is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Antwerpen Turnhout. Je kan haar bereiken via 0495 871383, 03 4519900 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be. Kim Priem is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Mechelen Leuven. Je kan haar bereiken via 0499 276763, 03 4519900 of kim.priem@syntra-bizz.be. Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in jouw sector Informatica" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox. Schrijf je in. Syntra AB is lid van. Bekijk alle opleidingen. Of op jouw locatie. Bekijk alle opleidingen.
Informatica SYNTRA Midden-Vlaanderen.
500 praktijkgerichte, professionele opleidingen. Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Geboeid door informatica en droom je van een carrière in de IT? Of wil je je knowhow van bepaalde programma's' aanscherpen? Ontdek nu ons ruim opleidingsaanbod! Geboeid door informatica en droom je van een carrière in de IT?
Informatica HI PCVO Limburg HBO5.
De optie Netwerkbeheer kan tevens als een 2-jarige, gecombineerde dag en avondopleiding gevolgd worden. Cursisten van het OKOT-traject volgen de gecombineerde dag en avondvariant. Aansluitend op deze opleiding kan je aan een hogeschool een vervolgtraject volgen naar professionele bachelor in Toegepaste informatica.

Contacteer ons