Op zoek naar informatica opleiding?

informatica opleiding
Informatica SYNTRA Midden-Vlaanderen.
In deze opleiding leer je zelf een eenvoudige website te bouwen dankzij een mix van gratis softwares SiteBuilder, IrfanView, PDF, Word, Excel, PowerPoint, e-mail marketing software, Google, spraaktechnologie. Geboeid door informatica en droom je van een carrière in de IT?
Informatica Opleidingen Diploma van gegradueerde / HBO5 Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
Dan is deze opleiding beslist iets voor jou! Met het diploma van Gegradueerde in de Informatica op zak heb je een ruime keuze aan IT-jobs. Bedrijven krijgen immers duizenden vacatures voor geschoolde informatici moeilijk ingevuld en blijven zoeken naar analist-programmeurs, systeem en netwerkbeheerders, webmasters, helpdeskpersoneel Werk en toekomst verzekerd!
Toegepaste informatica Hogeschool Gent.
Deze opleiding kan je ook op de campus Aalst volgen. Klik op de knop hieronder voor meer info over deze bruisende stadscampus. Toegepaste informatica: een boeiende uitdaging. Heb je interesse om een spamfilter, webbrowser of webapplicatie te programmeren? Zin om een pc samen te stellen, een firewall of netwerk op te zetten?
Informatica avondopleiding HBO5 Odisee.
In de opleiding Informatica doe je een grondige kennis op van de meest recente informatica technologieën en verbeter je je vaardigheden op het gebied van hard en software. Na je opleiding ben je in staat software te ontwikkelen en computernetwerken en servers te beheren.
Informatica Graduaat HBO5 Thomas More.
Je wil aan de slag in een ICT-bedrijf of je wil je verder specialiseren in een specifiek interessegebied? Onze beroepsgerichte en flexibele HBO5-opleiding Informatica kan je volgen op drie verschillende locaties. Kies hieronder de campus die het beste bij jou past.
Informatica CVO Panta Rhei.
De nadruk ligt op de overdraagbaarheid van technieken waardoor je ook minder vertrouwde problemen zelfstandig kan oplossen. In de opleiding Informatica binnen de modules datacommunicatie en netwerken, datacommunicatie, internettechnologie en systeem en netwerkbeheer word je voorbereid op het behalen van certificaten van de Cisco Academy.
Informatica HI PCVO Limburg HBO5.
De optie Netwerkbeheer kan tevens als een 2-jarige, gecombineerde dag en avondopleiding gevolgd worden. Cursisten van het OKOT-traject volgen de gecombineerde dag en avondvariant. Aansluitend op deze opleiding kan je aan een hogeschool een vervolgtraject volgen naar professionele bachelor in Toegepaste informatica.
Informatica Hogeschool Gent.
Na het succesvol beëindigen van je opleiding behaal je het officieel en Europees erkend Diploma van gegradueerde informatica, optie programmeren/optie netwerkbeheer. Dendermonde, Lokeren CVO Panta Rhei, Gent. Als gegradueerde informatica heb je een ruime keuze aan IT-jobs, zowel in KMOs als in een grote firma.

Contacteer ons