Resultaten voor informatica opleiding

informatica opleiding
Informatica Hogeschool Gent.
Na het succesvol beëindigen van je opleiding behaal je het officieel en Europees erkend Diploma van gegradueerde informatica, optie programmeren/optie netwerkbeheer. Dendermonde, Lokeren CVO Panta Rhei, Gent. Als gegradueerde informatica heb je een ruime keuze aan IT-jobs, zowel in KMOs als in een grote firma.
Toegepaste informatica Hogeschool Gent.
Deze opleiding kan je ook op de campus Aalst volgen. Klik op de knop hieronder voor meer info over deze bruisende stadscampus. Toegepaste informatica: een boeiende uitdaging. Heb je interesse om een spamfilter, webbrowser of webapplicatie te programmeren? Zin om een pc samen te stellen, een firewall of netwerk op te zetten?
Opleiding Toegepaste Informatica AP Hogeschool.
Toegepaste informatici winnen hackaton. Twee studenten van de opleiding Toegepaste Informatica zijn afgelopen weekend aan de haal. AP-studenten tweede op IBM-Hackathon. Studenten van het laatste jaar Toegepaste Informatica hebben met succes deelgenomen aan d. Elektronica-ICT en Toegepaste Informatica op Smart City'-bootcamp' in Alkmaar.
HBO5 Informatica avondopleiding Odisee.
In de opleiding Informatica doe je een grondige kennis op van de meest recente informatica technologieën en verbeter je je vaardigheden op het gebied van hard en software. Na je opleiding ben je in staat software te ontwikkelen en computernetwerken en servers te beheren.
Maak de switch naar IT en vind snel werk! VDAB.
Stuur een mail naar leslie.blevi@vdab.be en vermeld hierin de naam van de opleiding professionele bachelor toegepaste informatica, jouw voornaam, familienaam en adres. Na de infosessie volgt er een screening, gesprek en test. Griet was werkzoekend en binnenkort behaalt ze het diploma bachelor in de toegepaste informatica met Switch2IT.
Informatica SYNTRA Midden-Vlaanderen.
In deze opleiding leer je zelf een eenvoudige website te bouwen dankzij een mix van gratis softwares SiteBuilder, IrfanView, PDF, Word, Excel, PowerPoint, e-mail marketing software, Google, spraaktechnologie. Geboeid door informatica en droom je van een carrière in de IT?
Informatica Graduaat HBO5 Thomas More.
Je wil aan de slag in een ICT-bedrijf of je wil je verder specialiseren in een specifiek interessegebied? Onze beroepsgerichte en flexibele HBO5-opleiding Informatica kan je volgen op drie verschillende locaties. Kies hieronder de campus die het beste bij jou past.
Informatica CVO Panta Rhei.
De nadruk ligt op de overdraagbaarheid van technieken waardoor je ook minder vertrouwde problemen zelfstandig kan oplossen. In de opleiding Informatica binnen de modules datacommunicatie en netwerken, datacommunicatie, internettechnologie en systeem en netwerkbeheer word je voorbereid op het behalen van certificaten van de Cisco Academy.

Contacteer ons