Op zoek naar informatica opleiding?

informatica opleiding
Informatica avondopleiding HBO5 Odisee.
Terug naar overzicht. In de opleiding Informatica doe je een grondige kennis op van de meest recente informatica technologieën en verbeter je je vaardigheden op het gebied van hard en software. Na je opleiding ben je in staat software te ontwikkelen en computernetwerken en servers te beheren.
Informatica Graduaat HBO5 Thomas More.
Je wil aan de slag in een ICT-bedrijf of je wil je verder specialiseren in een specifiek interessegebied? Onze beroepsgerichte en flexibele HBO5-opleiding Informatica kan je volgen op drie verschillende locaties. Kies hieronder de campus die het beste bij jou past.
Toegepaste informatica Hogeschool Gent.
Vragen over vrijstellingen of je traject? Neem dan contact op met de studietrajectbegeleider van jouw opleiding. Zeker van je studiekeuze? Dan ben je klaar voor de volgende stap: de inschrijving! Toekomst en carrière. Toegepaste informatica: een boeiende uitdaging. Heb je interesse om een spamfilter, webbrowser of webapplicatie te programmeren?
Informatica SYNTRA Midden-Vlaanderen.
500 praktijkgerichte, professionele opleidingen. Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Geboeid door informatica en droom je van een carrière in de IT? Of wil je je knowhow van bepaalde programma's' aanscherpen? Ontdek nu ons ruim opleidingsaanbod! Geboeid door informatica en droom je van een carrière in de IT?
Informatica CVO Panta Rhei.
In de opleiding Informatica binnen de modules datacommunicatie en netwerken, datacommunicatie, internettechnologie en systeem en netwerkbeheer word je voorbereid op het behalen van certificaten van de Cisco Academy. Het Cisco Networking Academy CCNA Routing en Switching curriculum is ontwikkeld voor toekomstige IT-ers die hun kennis over Cisco Routing en Switching op een praktijkgerichte manier wensen in te oefenen.
Informatica Open Universiteit Gent Universiteit Gent.
U kunt ook voor de masteropleiding Business Process Management and IT kiezen, een interdisciplinaire opleiding van de faculteiten Informatica en Managementwetenschappen. Studenten Open Universiteit die hun bachelor bijna afgerond hebben, dienen een advies gesprek aan te vragen alvorens aan hun master te beginnen.
Bachelor informatica Profiel Universiteit Antwerpen.
Dan is de opleiding informatica de ideale opleiding om je een cruciale rol te laten spelen in de moderne informatiemaatschappij. Informatica is de wetenschap die zich bezig houdt met het beheren en verwerken van gegevens tot informatie met behulp van computers en netwerken.
CVO Antwerpen: HBO5 Informatica.
Omdat je als netwerkbeheerder vaak bij teamwerk betrokken bent, contacten moet onderhouden met opdrachtgevers, leveranciers en gebruikers, zijn communicatieve vaardigheden belangrijk. Bekijk de verschillende modules binnen de opleiding HBO5 Informatica. Je kan ze zowel in contactonderwijs als in afstandsonderwijs via ons OpenCVO afleggen.

Contacteer ons