Zoeken naar deeltijd opleiding

deeltijd opleiding
Pianostemmer en hersteller SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Meer dan gewone voeling hebben met muziek in het algemeen en de piano als instrument in het bijzonder. Omwille van de grote belangstelling, het vooral praktische karakter van de opleiding en de begeleiding door de docenten is de groep beperkt tot maximaal 14 deelnemers.
Deeltijd hbo-opleiding Maritieme Techniek STC Group Rottterdam.
Deeltijd hbo Maritieme Techniek Scheeps en jachtbouw. Professionals die een volgende of andere stap in hun ontwikkeling en carrière willen zetten, zijn van harte welkom bij de vierjarige deeltijd hbo-opleiding Maritieme Techniek. Tijdens deze pittige, goed gewaardeerde opleiding wordt u opgeleid tot maritiem technisch ingenieur en vergroot uw kansen op een mooie carrière in de internationale scheeps en jachtbouwsector.
Studeren in deeltijd Universiteit van Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark. icon-close. icon-download. ic
Zie ook Collegegeld. Studeren in deeltijd komt neer op een tijdsinvestering van 20 tot 25 uur per week. De colleges worden overdag, s avonds of op zaterdag gegeven, dat is afhankelijk van de opleiding. In de opleidingenlijst kun je, bij Studievorm, filteren op de optie deeltijd.
Pabo deeltijd? Kies versnelde lerarenopleiding Marnix Academie.
Dan kun je gelijk starten met onze pabo in deeltijd. De basis van de deeltijdopleiding is een driejarig traject van 180 EC. Afhankelijk van je vooropleiding en onderzoekservaring is het mogelijk om vrijstellingen aan te vragen, waardoor je de opleiding in 25, jaar of soms zelfs in 2 jaar kunt afronden.
Deeltijds Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Doorverwezen vanaf Deeltijd. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. De term deeltijds parttime wordt vooral gebruikt ten aanzien van werken. Een deeltijdse functie omvat minder uren dan een voltijdse werkweek met evenwel een minimum aantal werkuren in België 1/3 van een volledige werkweek, 1 in Nederland 12 uur per week om als werkend opgenomen te worden in het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Controlling Opleidingen deeltijd.
Ontwikkel jezelf in deeltijd tot financiële business partner. Post-bachelor Controlling deeltijd. Post-bachelor Controlling deeltijd. Deeltijd Nederlands 31-8-2019. Korte, flexibele deeltijd post-bachelor in Controlling met specialisaties Business Controlling en Financial Controlling. Schakeltraject Accountancy Controlling deeltijd. Schakeltraject Accountancy Controlling deeltijd. Deeltijd Nederlands 6-9-2019.
Deeltijd HBO opleidingen Avans Deeltijd.
Laat het met deze opleiding bewaarheid worden. Ben je geïnteresseerd in en betrokken bij mensen en hoe ze functioneren en hoe je ze kunt ondersteunen? Zit dienstbaarheid en hulpvaardigheid in je genen en wil je meer verantwoordelijkheid en verdieping in je vakgebied. Met HBO-Rechten deeltijd aan de Juridische Hogeschool word je een resultaatgericht jurist.
Gilde Opleidingen.
Wat je bij ons leert, kun je direct toepassen in de praktijk. Tijdens je opleiding, maar vooral erna. Nu en in de toekomst dus. Die liefde voor het vak delen we graag met jou. Vanuit het hart, met hoofd en handen.

Contacteer ons