Op zoek naar deeltijd opleiding?

deeltijd opleiding
Vroedkunde Professionele bachelor Thomas More.
Als vroedvrouw begeleid je koppels bij een van de mooiste momenten in hun leven. De opleiding Vroedkunde kan je volgen op Campus Lier en op Campus Turnhout. Scroll naar beneden voor meer info. Infodag op zaterdag 23 juni bevestig hier je komst!
Deeltijdopleidingen Hogeschool van Amsterdam.
De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijd opleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben, en zich daarnaast verder willen specialiseren binnen hun vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied.
Kies voor een erkende Deeltijd opleiding van het NTI.
NTI biedt naast de volledige MBO, en HBO-deeltijd opleidingen ook diverse beroepsopleidingen en cursussen aan als deeltijdstudie. Bekijk hier het volledige aanbod deeltijd cursussen. Wil jij een deeltijd opleiding volgen, maar weet je nog niet welke opleiding het beste bij jou past?
Deeltijd en duale opleidingen in het hoger onderwijs.
Home Instellingen Deeltijdopleiding. Overzicht van instellingen voor deeltijd onderwijs en duale opleidingen. Deeltijdopleiding.nl biedt informatie over deeltijdopleidingen en duale opleidingen. Bij deeltijdopleidingen gaat het erom dat je een beperkt aantal uren colleges hebt en daarnaast andere activiteiten kunt uitvoeren. Bij duale opleidingen gaat het erom dat je werk en studie combineert, zodat je via je werk kennis opdoet, die zinvol is voor je opleiding.
Engineering deeltijd.
Je wordt opgeleid tot ingenieur met een brede kennis op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en bedrijfskunde. De opleiding bestaat uit modules waar het bedrijfsleven om vraagt. Bij afronding van deze modules ontvang je waardevolle certificaten zoals Yellow Green Belt Lean Six Sigma. Deze zijn ook los te volgen. Deze deeltijd bacheloropleiding is compact, praktijkgericht en goed te combineren met werk en privé.
Avans Deeltijd Deeltijd Bachelor Associate degree-opleidingen.
Open Avond Deeltijd 2018. Alle opleidingen van Avans Deeltijd zijn aanwezig om met jou in gesprek te gaan over de best passende opleiding voor jou. De eerstvolgende Open Avond Deeltijd vindt plaats in s-Hertogenbosch op woensdag 13 juni vanaf 18.00 uur.
Deeltijdopleiding.
Meer informatie over deze vakken vind je in de e-Studiegids Psychologie deeltijd. Meer informatie voor deeltijdstudenten. Advies van studieadviseur/ deeltijdcoördinator Jan van Rooij. Veel deeltijdstudenten hebben al een eerdere opleiding gevolgd, bijvoorbeeld op het hbo. Voor hen is de regeling omtrent het collegegeld voor een tweede opleiding van belang.
Deeltijdopleidingen, modulen en cursussen Saxion Parttime School. Display content menu. Display portlet menu. Display content menu. Display portlet menu.
De tweejarige opleiding Master Advanced Nursing Practice MANP is een officieel erkende opleiding tot. Social Work Overzicht Studie-inhoud Toelating Kosten Studieadvies op maat Aanmelden Ben jij de social worker die het verschil maakt? Iedereen heeft wel eens hulp nodig. De meeste mensen zijn prima in staat deze zorgvraag in te vullen.

Contacteer ons