Meer resultaten voor Projectmanagement Opleiding

Projectmanagement Opleiding
Projectmanagement volgens IPMA standaard Opleidingen.
Over deze opleiding. Tijdens deze 5-daagse opleiding leer je de basiscompetenties die je nodig hebt om een project op een goede manier te managen. Er komt zowel theoretische als praktische kennis aan bod van de harde instrumentele en zachte sociale aspecten van het vakgebied projectmanagement.
Project management Centrum Voor Avondonderwijs.
De opleiding project management is momenteel enkel beschikbaar in thuisstudie. Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW werkt nog aan de ontwikkeling van deze groepslessen. Bezoek de cursuspagina op het Centrum Voor Afstandsonderwijs en lees alles over de cursus project management of bekijk het overzicht van ingeplande groepslessen.
Projectmanagement EHSAL Management School.
Andere opleiding zoeken. Kalender locatie Brussel. Kalender locatie Gent. Docent Didier Brackx geeft een getuigenis over het executive programma Projectmanagement. Doel en verantwoording. Snelheid, soepelheid en aanpasbaarheid vormen de basis voor bedrijfssucces. Met het oog op een grotere wendbaarheid gaan ondernemingen steeds vaker projectmatig werken.
Project Management Antwerp Management School.
Deze opleiding richt zich tot projectleiders, projectcoƶrdinatoren, projectmedewerkers, change managers, iedereen die af en toe of geregeld op projectmatige basis werkt en managers die projectmanagement willen toepassen of introduceren in hun organisatie. Registreer voor onze nieuwsbrief. Ontvang updates over het topic van jouw keuze.
OpleidingsdetailsCevora.
Er werden geen gegevens gevonden. 253NA Projectmanagement: basisprincipes en good practices. Ga naar geplande groepen. Om deze opleiding later gemakkelijker terug te vinden of door te geven aan collega's' kan u deze link gebruiken. Waarom deze opleiding? Bent u al betrokken in projecten en wilt u uw werkwijze verfijnen volgens de regels van de kunst?
Projectmanagement: grondbeginselen SYNTRA Bedrijfstrainingen.
Na deze opleiding ken je de essentiƫle onderdelen van projectmanagement, kan je een planning opmaken en opvolgen, risicos inschatten en beheersen en een afgerond project evalueren. De opleiding is ook beschikbaar op maat van jouw project en organisatie. Waar en wanneer?
IT Projectmanagement Wolters Kluwer.
Kluwer Opleidingen organiseert deze opleidingen ook inhouse in uw bedrijf en ontwerpt leertrajecten op maat van uw organisatie. Download uw opleidingscatalogus IT projectmanagement. met een volledig overzicht van alle opleidingen academiejaar 2018 en ontvang 10 % korting op uw volgende aankoop.
Project Management opleiding training dankzij IFBD.
Opleiding op maat. Project Management opleidingen. Wat vormt voor ondernemingen een van de belangrijkste pijlers? Hoogstwaarschijnlijk project management! Want bijna alle innovaties worden op projectbasis opgestart. De leiding ligt in handen van nieuwsgierige en leergierige projectmanagers. Zij nemen als eerste een project in handen en maken teamgenoten warm voor de allereerste belangrijke stappen.

Contacteer ons