Meer resultaten voor opleiding recherge

opleiding recherge
Politiezone Antwerpen Altijd van dienst.
Medewerker secretariaat algemene steundiensten lokale recherche. Medewerker vastgoed gebouwbeheerder. 2 medewerkers data protection office DPO. Lees meer over werken bij de Antwerpse politie. Motor van onder het stof? Fris eerst je rijvaardigheid op! Je bent motorrijder maar niet van de meest fanatieke soort?
Veiligheidsbranche.
Deze persoon heeft altijd een contractuele relatie met het bedrijf/organisatie dat de opdracht aan het particulier onderzoeksbureau geeft. Belangrijk om hier al op te merken is dat in Nederland alleen de Politie en Justitie belast zijn met opsporing van strafbare feiten.
Werken bij de FIOD FIOD.
Dan kom je niet in aanmerking voor de functie. Je krijgt ook een interne opleiding opsporingsbevoegdheid, en eventueel een recherche-opleiding. Voordat je bij ons aan de slag kunt, moet je deze opleidingen met goed gevolg afronden. Contact met de FIOD.
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Schakel scripts in en laad deze pagina opnieuw. Meer toegankelijke modus inschakelen. Meer toegankelijke modus uitschakelen. Verdergaan naar hoofdinhoud. Naar Mijn Politieacademie. Het lijkt erop dat er geen JavaScript is ingeschakeld bij uw browser. Schakel JavaScript in en probeer het opnieuw.
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Alleen met toestemming van de coördinatoren familierechercheur van de eenheden en in overleg met de Landelijke Werkgroep Familierechercheur worden kandidaten met een executieve/recherche ervaring voorgedragen om de opleiding te volgen. Voorafgaand aan de opleiding heeft de aspirant student een verplicht intake gesprek.
Financieel rechercheur FIOD mbo in leiden.
Je wordt pas definitief bij de FIOD benoemd als je de relevante opleidingen, waaronder de opleiding tot opsporingsambtenaar OA en de rechercheopleiding van de FIOD met goed gevolg hebt afgerond en nadat er een Verklaring van Geen Bezwaar naar aanleiding van het antecedentenonderzoek is afgegeven.
Privedetective Limburg onderzoeksbureau Bedrijfsrecherche RBZ.
Privé-detective is een beroep dat niet door iedereen mag worden uitgevoerd. Een privé-detective in Nederland moet aan een aantal strenge eisen voldoen. Zo moet de privé-detective beschikken over een erkende opleiding. Tevens moet de privé-detective over toestemming van justitie beschikken.
Recherchebureau Zuid-Nederland.
Ik deed dit onder andere in: Den Haag, Eindhoven, Leiden, Gouda, Goes en Renesse, vaak als projectleider of locatiecoordinator. Ik ben daardoor bekend met de Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan KVU. Binnen de politie heb ik vele opleidingen gevolgd als: Opleiding Recherche, dossiervormen en digitalisering in de opsporingspraktijk.

Contacteer ons