Resultaten voor opleiding recherge

opleiding recherge
Rechercheur Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Om bij de politie rechercheur te kunnen worden dien je een rechercheopleiding op hbo niveau bij de politie te volgen. Een rechercheur wordt een handhavingsspecialist genoemd als hij of zij in dienst of opdracht van overheden fraude en misbruik van sociale voorzieningen opspoort.
Opleiding lokale recherche Politieforum.be.
Tijdens deze opleiding wordt je maandwedde dat je anders ook al ontvangt gewoon doorbetaald zonder de extra vergoedingen, omdat je tijdens de opleiding geen shiften, weekends en dergelijke meer doet. Der Dritte zijn antwoord staat hier blijkbaar gelijktijdig met dat van mij.
Recherche assistent Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Een recherche assistent is een gespecialiseerde BOA die helpt en assisteert bij het rechercheren van misdrijven en overtredingen. Als assistent rechercheur werk je meestal bij een speciale rechercheafdeling bij de politie en help je andere rechercheurs en opsporingsambtenaren. Naar opleidingen en vacatures.
Rechercheur: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Om aangenomen te worden als politieagent moet er eerst een HBO of WO opleiding tot politieagent op een HBO school of op de politieacademie worden gevolgd. Ook kan een opleiding voor recherchekundige worden gevolgd. Deze is over het algemeen HBO en vierjarig.
Start jij jouw carrière als Rechercheur Qompas Carrièrestart.
Sinds enkele jaren is er voor hboers en woers ook de mogelijkheid tot het volgen van een master Recherchekundige. Bij deze opleiding word je opgeleid tot recherchekundige, maar met deze opleiding kun je geen rechercheur worden. Om de opleiding tot gewoon agent te volgen heb je op de middelbare school geen specifiek profiel nodig.
Criminologie en bij politie?
Maar is die opleiding criminologie dan interessant of zou ik beter gewoon direct beginnen aan de opleiding voor inspecteur? 2: als een opleiding criminologie interessant is, zou ik dan misschien ook rechten kunnen studeren? Met een diploma rechten kan je later toch meer richtingen uit.
Recherche lokale politie.
Eens geselecteerd zorgt onze organisatie dat elke medewerker zich ten volle kan ontplooien in zijn taak en wordt hen de gelegenheid geboden om naast de basisrechercheopleiding bijkomende opleiding te volgen binnen elkeens interessesfeer. Dit leidt ertoe dat binnen de Lokale Opsporing en Lokaal Onderzoek alle medewerkers vertrouwd zijn met alle gerechtelijke taken die dagdagelijks dienen uitgevoerd te worden.

Contacteer ons