Resultaten voor politie opleiding

politie opleiding
Functionele Opleiding Politieruiter bij de Federale Politie Belgische Federale Politie.
De lessen gaan slechts door als er ook jobplaatsen bij de federale politie te paard beschikbaar zijn via plaatsaanbiedingen. Er bestaat ook een vijfde module binnen de opleiding tot politieruiter: Specifieke kadervorming voor de kandidaat politieruiter behorende tot het officieren of middenkader 34 uren.
Politieforum.be Informatie over de selectie, politieopleiding tot AP / INP / HINP met specialisatie / CP via rechtstreekse werving.
Politie, selectieproeven politie, opleiding politie, vragen over politiewerking, recrutering of de job op zich. Het politieforum is voor en door politiemensen, maar ook voor iedereen met interesse in de politiewerking, rekrutering, selectie en opleiding. Stel gerust je vragen, maar kijk eerst via de zoekfunctie of niemand je voor was!
Rekruteringsevent Infodag PAULO politieopleiding VDAB.
Interesse voor een job bij de politie? Dan ben je op 17/03 doorlopend welkom bij PAULO van 10u tot 16u. Politiemensen vertellen er over het beroep, dienst rekrutering licht de selectieprocedure toe en aspirant-inspecteurs delen hun ervaringen over de opleiding.
Infosessie beveiligingsagent bij de Federale Politie VDAB.
Zoek een job. Zoek een opleiding. Leren op de werkvloer. Begeleiding naar werk. Schrijf je in. Pas van school. Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Infosessie beveiligingsagent bij de Federale Politie. View published actieve tabblad. Wat is het?
Politie-inspecteurs kunnen diploma hoger onderwijs aan politieschool halen Binnenland Nieuws HLN.
Alle politie agenten zouden op z'n' minst een diploma van het hoger onderwijs moeten hebben voor ze toegelaten worden om aan de opleiding te beginnen. Nu trekken sommigen hun uniform aan om hun almacht te tonen, zonder uniform gedragen ze zich dikwijls als krapuul en telt de wet voor hen niet.
Onderwijskiezer.
Bij de Politie is de selectie en de opleiding per gekozen kader dezelfde, ook al heb je een voorkeur voor de Lokale of Federale Politie. Na het slagen in de selectieprocedure volg je naar keuze een opleiding in een van de negen politiescholen.
PAULO Politieopleiding Basisopleidingen.
Aspirant-inspecteurs worden na de selectie onmiddellijk aangeworven door de federale politie en kunnen dus meteen hun opleiding doorlopen in een erkende politieschool. Pas na hun basisopleiding, die 1 jaar duurt, worden zij toegewezen aan een lokaal politiekorps of een dienst van de federale politie.
Politie Campus Vesta.
De afdeling politieopleidingen deelt haar expertise ook met niet-politionele veiligheidsberoepen. Optimaliseer je job als actieve politieambtenaar of Calog-medewerker. Een job bij de politie? Je droomt al jaren van een job bij de politie, maar je weet niet hoe je eraan moet beginnen?

Contacteer ons