Op zoek naar opleiding?

opleiding
Opleidingen AP Hogeschool Antwerpen.
In deze praktijkgerichte opleiding focus je op het begeleiden en ondersteunen van diverse doelgroepen in hun dagelijkse leven: kinderen met een ontwikkelingsproblematiek of sociaal-emotionele moeilijkheden, gezinnen met een begeleidingsvraag, volwassenen met een beperking, personen in armoede, mensen met een psychische of verslavingsproblematiek, ouderen of asielzoekers, bijvoorbeeld.
Opleidingen LEIF.
Opleiding aangaande Voorafgaande Zorgplanning. Aanvragen van vorming op maat. Vormingen in de regio. Registratiedocument Euthanasie FOD. Wie zijn wij. LEIF in je buurt. Opleiding aangaande Voorafgaande Zorgplanning. Aanvragen van vorming op maat. Vormingen in de regio. Copyright 2016 LevensEinde InformatieForum.
Opleiding De Spoorwegen werven aan.
Zo leert een toekomstige treinbegeleider bijvoorbeeld omgaan met moeilijke klanten. Als je later je beroep uitoefent, word je op geregelde tijdstippen uitgenodigd voor een bijkomende of permanente" opleiding. Zo blijf je op de hoogte van alles wat belangrijk is voor jouw beroep.
Opleiding Familiehulp.
Met dit getuigschrift kan je aan de slag in de thuiszorg of de residentiële zorg. De opleiding verzorgende duurt 11 maanden. Ze bestaat uit een combinatie van theorie en stages, met bijhorende individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Inhoud van de opleiding.
Opleidingen Wolters Kluwer.
Kluwer Opleidingen kreeg als één van de eersten in België voor de 9e keer op rij de erkenning van Qfor voor klantentevredenheid. 96 % van de klanten gaf aan tevreden tot zeer tevreden te zijn over onze interne en externe opleidingen.
Opleiding UZ Leuven.
21-03 Infoavond Ervaringen van patiënten met dialyse en niertransplantatie. 22-03 Jobevent technici. 14-02 Intelligent echografietoestel verbetert diagnose eierstokkanker. 10-02 Grootste operatiekwartier van België vernieuwd. 08-02 Top Employer 2017. U bevindt zich hier. Verpleeg en vroedkundige. Opleidingen groep biomedische wetenschappen KU Leuven.
Opleidingen CVO.
Ben je een teamspeler? Lees hier dan meer over de opleiding Assistent in de Psychologie. Trekt de juridische wereld je aan en beschik je over een gezonde portie nauwkeurigheid en doorzettingsvermogen? Dan past de opleiding Rechtspraktijk misschien wel bij je!
VIVES.
Wat boeit jou echt? Waar wil je studeren? Welk diploma wil je halen? Indienen In welke sector wil je werken? handelswetenschappen en bedrijfskunde. Indienen Op welke manier wil je studeren? Indienen Welk soort opleiding wil je volgen? Kies jouw opleiding.:

Contacteer ons