Op zoek naar opleiding politie?

opleiding politie
Versnelde selectieprocedure voor opleiding tot inspecteur Politie Schoten.
Versnelde selectieprocedure voor opleiding tot inspecteur. Vr 20.07.2018 1108.: Luidde einde juni voor jou de laatste keer de schoolbel? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of droom je al lang van een carrière bij de politie? Grijp dan nu jouw kans.
PAULO Politieopleiding.
Hoe word je agent? Het Nieuwsblad.
Tine Hollevoet van de federale politie: Je moet eerst slagen in selectieproeven nog steeds een groot struikelblok en vervolgens een opleiding volgen aan een politieschool. Een opleiding tot agent dat zijn de vroegere hulpagenten duurt vijf maanden. Een opleiding tot politie-inspecteur duurt een vol jaar.
Infosessie beveiligingsagent bij de Federale Politie VDAB.
Zoek een job. Zoek een opleiding. Leren op de werkvloer. Begeleiding naar werk. Schrijf je in. Pas van school. Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Infosessie beveiligingsagent bij de Federale Politie. View published actieve tabblad. Wat is het?
Directie van de opleiding Federale Politie.
Directie van de opleiding. onTevreden over onze diensten. Directie van de opleiding. 32 2 642 69 36. Stuur een e-mail. Veilig Surfen: Zet online oplichters buitenspel! Di 16.10.2018 1059.: Kijk Uit: De 10de flitsmarathon. Ma 15.10.2018 900.: 2018 Politie Federale Politie.
Onderwijskiezer.
Bij de Politie is de selectie en de opleiding per gekozen kader dezelfde, ook al heb je een voorkeur voor de Lokale of Federale Politie. Na het slagen in de selectieprocedure volg je naar keuze een opleiding in een van de negen politiescholen.
Versnelde selectieprocedure voor opleiding tot inspecteur. Grijp nú je kans! Politie HEKLA.
Home Versnelde selectieprocedure voor opleiding tot inspecteur. Grijp nú je kans! Versnelde selectieprocedure voor opleiding tot inspecteur. Grijp nú je kans! Posted on: 3 July 2018. By: Team Communicatie. Ben je al langer geïnteresseerd in een job bij de politie?
Functionele Opleiding Politieruiter bij de Federale Politie Belgische Federale Politie.
Kosteloos De lessen worden gevolgd met de paarden van de Politie te Paard in Etterbeek. Enkel ervaren politie-inspecteurs of hoger kunnen deze opleiding aanvatten. De lessen gaan slechts door als er ook jobplaatsen bij de federale politie te paard beschikbaar zijn via plaatsaanbiedingen.

Contacteer ons