Resultaten voor opleiding politie

opleiding politie
Politieschool provincie limburg opleiding en training.
Inspecteur van politie. Hoofdinspecteur van politie. Commissaris van politie. Politie, iets voor jou? school geneeskundige hulp. PLOT raquo Home. Van harte welkom op de website van het PLOT Provincie Limburg opleiding en training. Op deze pagina vind je meer informatie over de Politieschool.
Versnelde selectieprocedure voor opleiding tot inspecteur. Grijp nú je kans! Politie HEKLA.
Home Versnelde selectieprocedure voor opleiding tot inspecteur. Grijp nú je kans! Versnelde selectieprocedure voor opleiding tot inspecteur. Grijp nú je kans! Posted on: 3 July 2018. By: Team Communicatie. Ben je al langer geïnteresseerd in een job bij de politie?
De problemen van de politie-opleiding Gazet van Antwerpen.
Wie slaagt wordt onmiddellijk als inspecteur of hoofdinspecteur benoemd en krijgt een certificaat" géén diploma, waarmee hij/zij alleen bij de politie kan werken. De opleiding van inspecteurs en agenten kostte in 2011 30 miljoen aan lonen en 55, miljoen aan uitrusting.
Inspecteur van politie Jobpol.
Je zal je basisopleiding starten in een erkende politieschool. Aan het einde van de opleiding zal je in de mobiliteitsregeling kunnen meedingen voor een betrekking van je keuze, hetzij in een korps van lokale politie, hetzij in de federale politie.
Opleidingstraject Jobpol.
Welke doelstelling streeft de opleiding van commissaris van politie na? Deze beroepsopleiding heeft tot doel de aspirant-commissaris van politie de professionele basiscompetenties bij te brengen zodat hij/zij in staat is in de functie van commissaris alle politietaken te vervullen. Waaruit bestaat de opleiding van commissaris van politie?
Opleiding gemachtigd opzichter Politiezone Beringen/Ham/Tessenderlo.
Deze opleiding is gratis. De provincie Limburg Dienst Mobiliteit en Routenetwerken noteert je inschrijving. De provincie Limburg zorgt gratis voor een theoretische opleiding en jouw uitrusting reflecterend veiligheidsvestje, C3-stopbordje en driekleurenarmband. De lokale politie staat in voor de praktische opleiding.
Infosessie beveiligingsagent bij de Federale Politie VDAB.
Zoek een job. Zoek een opleiding. Leren op de werkvloer. Begeleiding naar werk. Schrijf je in. Pas van school. Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Infosessie beveiligingsagent bij de Federale Politie. View published actieve tabblad. Wat is het?
Functionele Opleiding Politieruiter bij de Federale Politie Belgische Federale Politie.
Kosteloos De lessen worden gevolgd met de paarden van de Politie te Paard in Etterbeek. Enkel ervaren politie-inspecteurs of hoger kunnen deze opleiding aanvatten. De lessen gaan slechts door als er ook jobplaatsen bij de federale politie te paard beschikbaar zijn via plaatsaanbiedingen.

Contacteer ons