Meer resultaten voor opleiding toerisme

opleiding toerisme
toerisme en recreatiemanagement VIVES.
Zijn vlotheid en enthousiasme je sterkste troeven? De grote afwisseling maakt van toerisme een heel aangename sector met erg boeiende contacten en brede mogelijkheden. Deze opleiding weerspiegelt dat en biedt een enorme waaier aan mogelijkheden. Waar kan ik met dit diploma aan de slag? Het diploma van bachelor in het toerisme en recreatiemanagement is een erg veelzijdig diploma.
Onderwijskiezer.
Je hoeft geen specifieke basis te hebben om te beginnen aan onze opleiding. Het programma bevat geen wiskunde of andere wetenschappen en wat betreft de informatica en bij de talen Spaans en Duits starten we volledig vanaf nul. Toerisme en recreatiemanagement Professionele bachelor.
Toerisme en recreatiemanagement Hogeschool PXL. PXL.
Doorheen de opleiding krijg je een goede vorming in talen en communicatie Nederlands, Frans, Engels en Duits, in economische onderwerpen, word je een kei in toerisme en word je klaargestoomd voor de diverse, altijd veranderende maar ontzettend boeiende toeristische sector wereldwijd.
Universiteit Gent: Master of Science in het toerisme.
Het gaat om opdrachten in verband met strategisch management in toerisme, met marketing en marktonderzoek in toerisme, met beheersing van omgevingseffecten door en voor toerisme, met toerismebeleid in overheidsorganisaties gesteund op gespecialiseerde operationele kennis en vaardigheden. De opleiding speelt in op de snelle veranderingen in de sector.
Bachelor Toerisme en recreatiemanagement Howest.
Toerisme en Recreatiemanagement Kortrijk. Toerisme is al jarenlang één van mijn passies en ik kan alleen maar zeggen dat deze nog meer gegroeid is tijdens de opleiding Toerisme en recreatiemanagement. Je krijgt enorm veel mooie kansen zo kan je deelnemen aan unieke studiereizen.
Toerisme SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Droom je van een carrière in de toeristische sector? Als uitbater van een BB, als medewerker in een reisbureau of als reisleider in een bepaald gebied? Maak kennis met onze opleidingen die je op weg helpen om je droom waar te maken.
Toerisme en Recreatiemanagement Professionele bachelor Thomas More.
Daarnaast leg je zelf de accenten tijdens je opleiding: een maxi of mini-talenpakket, een extra stage, vakken uit andere opleidingen, een academiejaar in het Frans in Brussel we bieden je de mogelijkheid om zelf een opleiding op maat samen te stellen. Als klap op de vuurpijl kan je in de tweede fase kiezen om je gedurende twee halve dagen per week te specialiseren in één van onze vier keuzetrajecten: Travel, Hospitality, Cultuur en vrije tijd of Toerisme en ondernemen.

Contacteer ons