Zoeken naar opleiding toerisme

opleiding toerisme
Bachelor Toerisme en recreatiemanagement Howest.
Niet" enkel als professional groei je, maar ook op persoonlijk vlak leer je jezelf beter kennen." Toerisme en Recreatiemanagement Kortrijk. Toerisme is al jarenlang één van mijn passies en ik kan alleen maar zeggen dat deze nog meer gegroeid is tijdens de opleiding Toerisme en recreatiemanagement.
toerisme en recreatiemanagement VIVES.
Studenten toerisme en recreatiemanagement van VIVES promoten West-Vlaanderen in China. Interesse in toerisme en recreatiemanagement bij VIVES? Schrijf nu in of neem contact op voor meer info. Studeren in Brugge? Mail Inge Serruys op email protected Inschrijven Download brochure. Zoek je opleiding.
Onderwijskiezer.
Je hoeft geen specifieke basis te hebben om te beginnen aan onze opleiding. Het programma bevat geen wiskunde of andere wetenschappen en wat betreft de informatica en bij de talen Spaans en Duits starten we volledig vanaf nul. Toerisme en recreatiemanagement Professionele bachelor.
Toerisme SYNTRA Limburg.
Met een opleiding binnen het toerisme zit je goed. Er is nood aan vers bloed onder de reisconsultants, als uitbater van een BB heb je veel verantwoordelijkheid, reisleiders worden met hopen gezocht of je kan de groep toeristische gidsen in Limburg vervoegen.
Toerisme SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Droom je van een carrière in de toeristische sector? Als uitbater van een BB, als medewerker in een reisbureau of als reisleider in een bepaald gebied? Maak kennis met onze opleidingen die je op weg helpen om je droom waar te maken.
Bachelor in het Toerisme en recreatiemanagement Hogeschool PXL. PXL.
Doorheen de opleiding krijg je een goede vorming in talen en communicatie Nederlands, Frans, Engels en Duits, in economische onderwerpen, word je een kei in toerisme en word je klaargestoomd voor de diverse, altijd veranderende maar ontzettend boeiende toeristische sector wereldwijd.
Toerisme en Recreatiemanagement Professionele bachelor Thomas More.
Daarnaast leg je zelf de accenten tijdens je opleiding: een maxi of mini-talenpakket, een extra stage, vakken uit andere opleidingen, een academiejaar in het Frans in Brussel we bieden je de mogelijkheid om zelf een opleiding op maat samen te stellen. Als klap op de vuurpijl kan je in de tweede fase kiezen om je gedurende twee halve dagen per week te specialiseren in één van onze vier keuzetrajecten: Travel, Hospitality, Cultuur en vrije tijd of Toerisme en ondernemen.

Contacteer ons