Resultaten voor opleiding toerisme

opleiding toerisme
Toerisme Stella Matutina.
Maak dan van je dromen je studie en kies voor een opleiding Toerisme. Iedereen is van de wereld. en wil daarom ook graag best wat van die wereld zien. De tweede en derde graad Toerisme TSO laat je kennis maken met de toeristische sector.
NHL Stenden.
Bijzonder Kenmerk Duurzame Ontwikkeling NVAO. Duurzaam toerisme staat centraal in de opleiding. Je leert alles over de invloed van toerisme op verschillende culturen, het milieu en de economische belangen die hierbij een rol spelen. Met andere woorden: hoe stel je commerciƫle dienstverlening in dienst van de ontwikkeling van bestemmingen.
Onderwijsaanbod: Studiegebieden. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Nederlands tweede taal richtgraad 1 en 2. Nederlands tweede taal richtgraad 3 en 4. Adressen van scholen en centra. Websites voor of over onderwijs. Wetgeving en omzendbrieven: Edulex. Over Onderwijs en Vorming. Onderwijs.vlaanderen.be is een officiƫle website van de Vlaamse overheid.
PHTI Gent 3de graad Toerisme TSO.
van het toerisme en de vrijetijdsbesteding. Administratieve nauwkeurigheid en dienstverlening. zijn je tweede natuur. Je bent extrovert met een vlotte persoonlijkheid. Een echte teamspeler. Je bent geboeid door talen en wil die ook vlot in praktijk brengen. Om deze doelstellingen te realiseren, heeft de opleiding niet alleen oog voor een vlot functioneren van de leerling in de les, maar wordt ook de kans geboden tijdens stages, studie-uitstappen en studiereizen de.
Opleidingen Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Onderzoek en expertise. Opleidingen per soort. Navormingen en studiedagen. Bekijk alle opleidingen. Opleidingen per interessegebied. Zoek een opleiding. Inschrijven aan KdG. Hoeveel kost het? Infomomenten: infodag, openlesdag. 4 tips voor een goede studiekeuze. Begeleiding en ondersteuning. Student in het secundair?
Vind een opleiding VDAB.
Menu Home Jobs Opleidingen Mijn loopbaan. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. U bent hier. Vind een opleiding. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten Help.
Toerisme Recreatie Deltion College.
Werk je graag met mensen, ben je ondernemend en dienstverlenend ingesteld? Dan is een baan in de toerisme of de recreatiebranche misschien wel iets voor jou. Hieronder zie je het overzicht van opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt. De opleiding Leerweg / Niveau.
Toerisme Recreatie ROC van Amsterdam.
Registreer met e-mail of Facebook. Vraag flyer van deze sector aan. Toerisme Recreatie sectorflyer Toerisme Recreatie sectorflyer Ontvangen per e-mail Downloaden als PDF Versturen per post. Is werken in deze sector iets voor jou? Welke opleiding vind je het meest interessant?

Contacteer ons