Meer resultaten voor opleiding sportmassage

opleiding sportmassage
Atria-Eindhoven Home.
Atria-Eindhoven is een opleidingsinstituut met een NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage erkenning en heeft haar opleiding afgestemd op het landelijke assessment sportmassage, dat georganiseerd wordt door het NGS. Mocht de informatie op de website niet voldoende zijn, bel dan gerust.
Sportmassage voor paarden basismodule SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Combineer werken en leren met een leercontract bij SYNTRA. Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. Sportmassage voor paarden basismodule. Het paard is als absolute topatleet in staat tot ongelofelijke prestaties. Sportmassage helpt het paard in optimale vorm te komen om te kunnen presteren, zowel fysiek als mentaal.
Zelfstandig masseur.
Hiermee kan je meteen aan de slag als zelfstandig masseur. Wil je meer leren? Dan kan je nog tal van andere onderdelen van de beauty opleiding volgen. Wie succesvol alle modules heeft afgerond bekomt het door de overheid erkende certificaat van schoonheidsspecialiste.
Cursus Sportmassage LOI.
Nederlands Genootschap voor Sportmassage Benodigde vooropleiding. Tijdelijk 15 procent korting. Tijdelijk ontvang je bij inschrijving een BladCadeau t.w.v. 50, voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop, je zit dus nergens aan vast. Meer over deze actie. Tijdelijk 15 procent korting. Starten met een thuisstudie is nu wel heel aantrekkelijk. Want tijdelijk krijg je 15% korting op het lesgeld. Naast deze korting profiteer je nu bovendien van een mooie actie. Dubbel voordeel dus! Voldoet de opleiding niet aan je verwachting?
Opleiding Sportmassage start weer januari 2018: deelnemers gezocht Koninklijke Visio.
Home Actueel Nieuws 2017 September Opleiding Sportmassage start weer in januari 2018: deelnemers gezocht. Opleiding Sportmassage start weer in januari 2018: deelnemers gezocht. In januari 2018 start bij Koninklijke Visio weer een nieuwe opleiding Sportmassage voor mensen met een visuele beperking.
Opleiding Sportmassage Friesland Openingstijden Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat. Openingstijden Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat 18 in Leeuwarden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Roodborststraat in Leeuwarden.
Sportmassage ACE TREDUS Sport en Gezondheid opleidingen.
Actie; schrijf je in voor het abonnement Leergierig en bereken uw voordeel Lees meer. Examenkosten ACE praktijk 4750, theorie 4000., Voor de opleiding sportmassage is geen vooropleiding vereist maar er dient wel rekening te worden gehouden met een intensieve opleiding.
bol.com Handboek sportmassage, Snellenberg 9789021559018 Boeken.
Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten. Dit is een zeer interessant boek voor mensen die de opleiding sportmassage doen. Daarnaast is dit boek ook een zeer handig naslagwerk. Alles voor het examen sportmassage komt aan bod. Vond je dit een nuttige review?

Contacteer ons