Meer resultaten voor opleiding sportmassage

opleiding sportmassage
Initiatie sportmassage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Heel wat ge√Įnteresseerde cursisten zien een volledige opleiding sportverzorger nog niet zitten: daarom dan deze initiatie in de sportmassage met een minimum aan theorie alleen wat noodzakelijk is om een inzicht te krijgen in de technieken van de klassieke sportmassage komt aan bod en een maximum aan praktijk: oefenen en maar blijven oefenen!
Opleiding Sportmassage dag Beauty Gezondheid opleidingen Syntra Brussel.
Heb je cosmetisch masseur of schoonheidsspecialiste gevolgd of ben je reeds actief in de sector en je wil je meer richten tot sportmensen, dan heb je de opleiding gevonden die je zoekt. Een goede massage is niet niet alleen heilzaam na het sporten maar kan ook preventief werken om minder snel blessures op te lopen. Beknopt overzicht betrokken anatomie. Indicaties en contra-indicaties van sportmassage.
Sportmassage-opleiding van Hogeschool NTI.
Hier vind je bijvoorbeeld handige video's' die jou helpen de theorie in de praktijk te brengen. Je kunt het officieel erkende diploma van Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS behalen. Het diploma NGS Sportmassage is een zeer gewaardeerd diploma dat je mooie carrièrekansen geeft. Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod.:
Opleiding Sportmassage Wellness Academie.
Deze kennis is heel belangrijk om straks op een veilige en adequate wijze de sportmassagetechnieken uit te voeren. Deze technieken worden aangeleerd in de modules basis massagetechnieken, sportmassage basis en sportmassage voor gevorderden. Je ontwikkelt je tijdens deze opleiding tot een professionele sportmasseur, onder het toeziend oog van een ervaren vakdocent.
Topsportmassage Syntra AB.
Een sportmassage onderscheidt zich van een gewone massage doordat ze een diepere en meer gerichte werking op bepaalde spieren en weefsels beoogt. Over de opleiding topsportmassage. De opleiding Topsportmassage is heel praktijkgericht, want de juiste massagetechnieken moet je vooral onder de vingers krijgen.

Contacteer ons