Zoeken naar opleiding sportmassage

opleiding sportmassage
Sportverzorger SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die een grote interesse en affiniteit heeft voor sport en bewegen en voor personen die bij een sportclub of als individuele begeleider van een atleet aan de slag wil gaan. Wat na de opleiding.
Sportmasseur Opleiding tot sportmasseur volg je bij AALO.nl AALO opleidingen.
Tijdens de praktijkdagen van de opleiding sportmasseur worden alle benodigde materialen, zoals massageolie en bandages, beschikbaar gesteld. Ook zijn de sportmassage praktijkdagen van groot belang voor het kunnen afleggen van het erkende assessment van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS.
Spoedcursus sportmassage Gezondheidsschool.
Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van Ondernemersschool BV Alle rechten voorbehouden Marksingel 2a, 4811 NV Breda Ondernemingsnummer: NL853617582B01 Kvknr: 59720131 E-mail: info@centrumvoorafstandsonderwijs.be Telefoon: 32 3 292.33.30 Disclaimer. Create New Account / Forgot Password? Login with Facebook Account. Login with Google Account.
Vind een opleiding VDAB.
Zoek op deze site. Zoek op deze site. Zoek een job. Zoek een opleiding. Leren op de werkvloer. Begeleiding naar werk. Schrijf je in. Pas van school. Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Vind een opleiding.
Opleiding Sportmassage dag Beauty Gezondheid opleidingen Syntra Brussel.
Deze opleiding gaat door op zaterdag 9, 16 23 juni van 9u tot 16u op campus TT. Heb je cosmetisch masseur of schoonheidsspecialiste gevolgd of ben je reeds actief in de sector en je wil je meer richten tot sportmensen, dan heb je de opleiding gevonden die je zoekt. Een goede massage is niet niet alleen heilzaam na het sporten maar kan ook preventief werken om minder snel blessures op te lopen. Beknopt overzicht betrokken anatomie. Indicaties en contra-indicaties van sportmassage.
Opleiding Blessurepreventie De sportmasseur in de sportzorgketen Sportgeneeskunde Nederland.
In de vernieuwde opleiding Blessurepreventie die in samenwerking met de NGS, NVFS en VSG is ontwikkeld, wordt u opgeleid tot een zorgprofessional die naast o.a. de sportfysiotherapeut en de sportartsonderdeel, uit kan maken van de sportzorgketen. Een goede basis heeft u hiervoor gelegd met de opleiding Sportmassage.
Opleiding Sportmassage Antwerpen Beauty Lifestyle Academy.
Voor de opleiding SportMassage is een apart examenmoment voorzien met een praktische en een theoretische proef. Indien je slaagt voor beide proeven, krijg je het officiƫle diploma Sportmasseur, waarmee je meteen professioneel aan de slag kan. Wil je zeker zijn van een plaatsje in de cursus van je keuze?
Sportmassage-opleiding van Hogeschool NTI.
Hier vind je bijvoorbeeld handige video's' die jou helpen de theorie in de praktijk te brengen. Je kunt het officieel erkende diploma van Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS behalen. Het diploma NGS Sportmassage is een zeer gewaardeerd diploma dat je mooie carriĆØrekansen geeft. Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod.:

Contacteer ons