Zoeken naar opleiding kapper

opleiding kapper
Kapper CVO De Oranjerie.
Indien blijkt dat je de Nederlandse taal onvoldoende beheerst om deze opleiding met kans op slagen af te ronden, zal je steeds het advies krijgen om eerst een opleiding Nederlands voor anderstaligen te volgen alvorens te starten. informatiebrochure kapper schooljaar 2018-2019.
Kapper Salonverantwoordelijke CVO-STEP.
Na het succesvol beëindigen van de verschillende eenheden kapper ontvangt de cursist een certificaat kapper 1280 lestijden. Na het succesvol beëindigen van de verschillende modules kapper salonverantwoordelijke ontvangt de cursist een certificaat kapper salonverantwoordelijke 1440 lestijden. De opleiding kapper en kapper-salonverantwoordelijke in combinatie met aanvullende algemene vorming leidt tot een diploma secundair onderwijs.
Kappersopleiding alles over de cursus CVO Pro Aalst.
voor de opleiding Kapper. Een goede Kapper worden. begint bij CVO PRO. Bekijk hier uit hoeveel modules. deze opleiding bestaat. Bekijk hier de methode voor. de opleiding Kapper. Naast de cursussen zelf, biedt de vakgroep Kapper. ook enkele extrascolaire activiteiten aan.
Opleiding Kapper avond Beauty opleidingen Syntra Brussel.
Hou me op de hoogte Inlichtingen Printen. Tags: kapper, kapper_worden, opleiding_kapper. Deze opleiding is een intensieve en praktijkgerichte opleiding in de coiffure onder leiding van ervaren vakspecialisten. Leren knippen en haarverzorging, watergolf en permanent, dat krijg je in deze opleiding aangeleerd.
Aanbod Lichaamsverzorging Kapper CVO 3 Hofsteden.
Je zit graag met de handen in het haar. Wil je graag hippe en goed verzorgde kapsels kunnen creëren? Wij bieden je de opleiding Kapper aan. Tijdens deze opleiding ligt de nadruk op het toepassen van de aangeleerde pratijk in zo'n' realistisch mogelijk context.
Kapper.
Per onderdeel kan je een attest behalen, en alle attesten samen geven je een wettig erkend certificaat van deze afdeling. Met het certificaat Kapper kan je aan de slag als zelfstandig kapper in je eigen kapsalon. Structuur van de opleiding met modeltraject.
Hair Encora.
Na het volgen van de opleiding allround kapper kan je meteen aan de slag in een kapsalon. Als je momenteel de opleiding Kapper al volgt krijg je via je leerkracht of de trajectbegeleider een trajectadvies op papier. Heb je graag extra advies over je traject?
Kapper CTT.
Meer info over inschrijvingen, kostprijs, bereikbaarheid, openingsuren, educatief verlof, centrumreglement vind je hier. Uurrooster Kapper Genk 2018-2019. Heb je nog geen secundair diploma? Dan kan je met deze opleiding Kapper in combinatie met de opleiding Aanvullende algemene vorming alsnog bij ons je diploma secundair onderwijs halen!

Contacteer ons