Meer resultaten voor opleiding kapper

opleiding kapper
Kapper SYNTRA Limburg.
Met dit als uitgangspunt en wat motivatie, eigen je jezelf een mooie toekomst toe. De opleiding Kapper is een praktijkgerichte opleiding onder leiding van ervaren vakspecialisten die dagelijks met beide benen in de praktijk staan en daardoor steeds op de hoogte zijn van de nieuwste trends.
Hair Encora.
Na het volgen van de opleiding allround kapper kan je meteen aan de slag in een kapsalon. Als je momenteel de opleiding Kapper al volgt krijg je via je leerkracht of de trajectbegeleider een trajectadvies op papier. Heb je graag extra advies over je traject?
Kapper.
Per onderdeel kan je een attest behalen, en alle attesten samen geven je een wettig erkend certificaat van deze afdeling. Met het certificaat Kapper kan je aan de slag als zelfstandig kapper in je eigen kapsalon. Structuur van de opleiding met modeltraject.
Kapper.
Daarna kan je kiezen welke modules je wil bijvolgen. Wie succesvol alle modules afrondt, behaalt het door de overheid erkend certificaat van kapper. Voor wie is deze opleiding? De opleiding is toegankelijk voor iedereen met een passie voor haar en mens.
Opleiding Kapper avond Beauty opleidingen Syntra Brussel.
Hou me op de hoogte Inlichtingen Printen. Tags: kapper, kapper_worden, opleiding_kapper. Deze opleiding is een intensieve en praktijkgerichte opleiding in de coiffure onder leiding van ervaren vakspecialisten. Leren knippen en haarverzorging, watergolf en permanent, dat krijg je in deze opleiding aangeleerd.
Kapper Salonverantwoordelijke CVO-STEP.
Na het succesvol beƫindigen van de verschillende eenheden kapper ontvangt de cursist een certificaat kapper 1280 lestijden. Na het succesvol beƫindigen van de verschillende modules kapper salonverantwoordelijke ontvangt de cursist een certificaat kapper salonverantwoordelijke 1440 lestijden. De opleiding kapper en kapper-salonverantwoordelijke in combinatie met aanvullende algemene vorming leidt tot een diploma secundair onderwijs.
Kapper CTT.
Meer info over inschrijvingen, kostprijs, bereikbaarheid, openingsuren, educatief verlof, centrumreglement vind je hier. Uurrooster Kapper Genk 2018-2019. Heb je nog geen secundair diploma? Dan kan je met deze opleiding Kapper in combinatie met de opleiding Aanvullende algemene vorming alsnog bij ons je diploma secundair onderwijs halen!
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.

Contacteer ons