Zoeken naar opleiding informatica

opleiding informatica
Informatica studeren.
INFORMATICA DE TOEKOMST. Als je kiest voor de opleiding informatica, dan kies je voor de toekomst. Want de impact van informatica en technologie op ons leven zal de komende jaren steeds groter worden. Tijdens de opleiding informatica voer je projecten uit en werk je rond reallifeproblemen.
Informatica CVO Panta Rhei.
In de opleiding Informatica binnen de modules datacommunicatie en netwerken, datacommunicatie, internettechnologie en systeem en netwerkbeheer word je voorbereid op het behalen van certificaten van de Cisco Academy. Het Cisco Networking Academy CCNA Routing en Switching curriculum is ontwikkeld voor toekomstige IT-ers die hun kennis over Cisco Routing en Switching op een praktijkgerichte manier wensen in te oefenen.
Informatica Graduaat HBO5 Thomas More.
Je wil aan de slag in een ICT-bedrijf of je wil je verder specialiseren in een specifiek interessegebied? Onze beroepsgerichte en flexibele HBO5-opleiding Informatica kan je volgen op drie verschillende locaties. Kies hieronder de campus die het beste bij jou past.
Toegepaste informatica Hogeschool Gent.
Vragen over vrijstellingen of je traject? Neem dan contact op met de studietrajectbegeleider van jouw opleiding. Zeker van je studiekeuze? Dan ben je klaar voor de volgende stap: de inschrijving! Toekomst en carrière. Toegepaste informatica: een boeiende uitdaging. Heb je interesse om een spamfilter, webbrowser of webapplicatie te programmeren?
Informatica SYNTRA Midden-Vlaanderen.
500 praktijkgerichte, professionele opleidingen. Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Geboeid door informatica en droom je van een carrière in de IT? Of wil je je knowhow van bepaalde programma's' aanscherpen? Ontdek nu ons ruim opleidingsaanbod! Geboeid door informatica en droom je van een carrière in de IT?
Opleiding Informatica ICT en multimedia opleidingen Syntra West.
Digitaal technisch tekenen 19. Informatica Access gevorderd. Ervaar hoe de interactieve ontwerpmogelijkheden in Access aanleiding kunnen geven tot het realiseren van een beheersbare omgeving. Opleiding van 6 sessies. Access: database ondervragen d.m.v. Bevraag een databank zo efficiënt mogelijk d.m.v. Opleiding van 2 sessies.
Informatica Open Universiteit Gent Universiteit Gent.
U kunt ook voor de masteropleiding Business Process Management and IT kiezen, een interdisciplinaire opleiding van de faculteiten Informatica en Managementwetenschappen. Studenten Open Universiteit die hun bachelor bijna afgerond hebben, dienen een advies gesprek aan te vragen alvorens aan hun master te beginnen.
Bachelor informatica Profiel Universiteit Antwerpen.
Dan is de opleiding informatica de ideale opleiding om je een cruciale rol te laten spelen in de moderne informatiemaatschappij. Informatica is de wetenschap die zich bezig houdt met het beheren en verwerken van gegevens tot informatie met behulp van computers en netwerken.

Contacteer ons