Meer resultaten voor opleiding ict

opleiding ict
ICT VIVES.
In de afstudeerrichting ICT loopt, de microcontroller en software design, als rode draad doorheen de opleiding. De studenten houden zich eveneens bezig met de studie, het ontwerp, het gebruik en de realisatie van netwerkapparatuur en servers, met webtechnologie en draadloze communicatie.
Elektronica-ICT Odisee.
Je kunt de opleiding Elektronica ICT starten in september en in februari. Door een verkeerde studiekeuze of door andere omstandigheden komt het jou misschien beter uit om te starten met een nieuwe studie in februari? Afgestudeerden Elektronica ICT genieten een uitstekende reputatie in het werkveld.
ICT CVO Gent.
Ben je geïnteresseerd in ICT en diverse administratieve toepassingen? Vanaf september 2016 kan je de NIEUW OPLEIDING en DIPLOMA gerichte opleiding ICT Administratie volgen. Deze opleiding wordt modulair georganiseerd. Het certificaat ICT Administratie leidt in combinatie met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming tot het diploma secundair onderwijs.
Voltijdse dagopleiding ICT en media Syntra AB.
Voltijdse dagopleiding ICT en media. Leerjongeren vanaf 15j. Leertijd Haal je secundair diploma terwijl je aan het werk bent, met één dag per week les. Open aanbod Ontdek onze dag en avondcursussen voor vakmensen in heel diverse domeinen, inclusief verplichte bijscholingen. Bedrijfstrainingen Organiseer een opleiding voor mensen in jouw onderneming.
ICT Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
Diploma secundair onderwijs. Aanvullende algemene vorming. Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang. ICT besturingssystemen en netwerken. Medisch administratief bediende. Residentieel elektrotechnisch installateur. Diploma van leraar / lerarenopleiding. Intensief traject 1 jaar campus Gent. Leraar in Opleidingstraject 15, jaar campus Gent Aalst.
Onderwijskiezer.
Digital Arts and Entertainment E Professionele bachelor HO. Digital Design and Development Professionele bachelor HO. Elektronica ICT: Algemene opleiding Professionele bachelor HO. Elektronica ICT: Elektronica Professionele bachelor HO. Elektronica ICT: ICT Professionele bachelor HO. Informatiemanagement en Multimedia Professionele bachelor HO.
CVO Kempen ICT en Administratie.
In deze opleiding krik je jouw ICT kennis op naar een professioneel niveau. De lessen gaan overdag door in Mol op dinsdag en donderdag, van 8u30 tot 16u. De opleiding kan voltooid worden op 1 schooljaar en is opgedeeld in 2 moduleblokken.
Opleiding ict-technicus en netwerkbeheerder.
U hoeft hiervoor ook niet steeds naar school te komen, want wij bieden de cursussen deels aan in afstandsonderwijs via de computer thuis zowel de opleiding Algemene Vorming als de opleiding ICT-technicus en netwerkbeheerder. U kunt de opleiding ook los van het Tweedekansonderwijs volgen of één of meerdere modules cursussen van de opleiding naargelang uw persoonlijke interesse. U kan het certificaat van ICT-technicus en netwerkbeheerder laten omzetten in een diploma secundair onderwijs opleiding ICT indien u.:

Contacteer ons