Zoeken naar opleiding ict

opleiding ict
Bachelor industriële wetenschappen: elektronica-ICT Profiel Universiteit Antwerpen.
Ben je in de ban van microcontrollers, communicatienetwerken, slimme steden of omgevingen? Hou je van elektronische apparatuur? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou. Elektronica en ICT zijn immers de drijvende kracht achter de nieuwste technologische evoluties. Jij zit aan de bron!
ICT Deltion College.
Bij de individuele flex opleiding bepaal jij in overleg met een studieloopbaanbegeleider het tempo van de opleiding. Je schrijft je in op workshops en lessen en werkt samen in projecten. Hieronder zie je het overzicht van opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt. De opleiding Leerweg / Niveau. bol, bbl niveau 2. Medewerker Beheer ICT.
Onderwijskiezer.
Digital Arts and Entertainment E Professionele bachelor HO. Digital Design and Development Professionele bachelor HO. Elektronica ICT: Algemene opleiding Professionele bachelor HO. Elektronica ICT: Elektronica Professionele bachelor HO. Elektronica ICT: ICT Professionele bachelor HO. Informatiemanagement en Multimedia Professionele bachelor HO.
Is de job van ICT-medewerker iets voor jou? Ieder Talent Telt.
Toegepaste informatica: Algemene opleiding Professionele bachelor. Heb je al een buitenlands diploma in de ICT en je wil dit in België laten erkennen? Dan kan je hiervoor terecht bij Agentschap Inburgering en Integratie in je regio. Op zoek naar werkervaring?
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je betaalt voor je opleiding Front End Developer ICT maar 995. Hiervoor krijg je een gedetailleerd cursusboek, hands-on begeleiding van een professioneel websdesigner gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze examenlocaties!
ICT Opleiding Alles over de cursus EHBO THBO PC CVO Pro Aalst.
Mijn PC is gecrashed, hij start niet meer op Krijg je kippenvel wanneer je deze zinnen hoort? CVO PRO biedt een ICT Opleiding EHBO THBO PC aan. Schrijf je snel in en leer op een aangename manier hoe je hier zelf aan kan verhelpen.
ICT administratie Qrios.
Dan kan je dankzij de nieuwe opleiding ICT en Administratie in 1 jaar tijd een nieuwe professionele start voorbereiden! In deze opleiding krik je jouw ICT-kennis op naar een professioneel niveau. In de opleiding ICT administratie leer je een waaier aan ICT-vaardigheden, vooral gericht op informatie, communicatie en contentcreatie.
Opleiding ICT4care. RSS. Twitter.
De ICT4care medewerker vormt de brug tussen de dienst ICT en de eindgebruikers voor applicaties die gebruikt worden in het zorgproces, de patiëntveiligheid, de kwaliteit van de zorgverlening en accreditatie. De deeltijdse opleiding omvat een studieprogramma gespreid over twee jaar.

Contacteer ons