Resultaten voor opleiding ict

opleiding ict
ICT CVO Gent.
Ben je geïnteresseerd in ICT en diverse administratieve toepassingen? Vanaf september 2016 kan je de NIEUW OPLEIDING en DIPLOMA gerichte opleiding ICT Administratie volgen. Deze opleiding wordt modulair georganiseerd. Het certificaat ICT Administratie leidt in combinatie met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming tot het diploma secundair onderwijs.
ICT opleidingen in open aanbod en op maat.
Jouw ICT job. Xylos heeft een ruim aanbod aan ICT-opleidingen. De open opleidingen zijn gericht naar individuele deelnemers. Ze gaan door op regelmatige tijdstippen in Antwerpen en Brussel. Bij opleidingen op maat kiest u waar, wanneer en met hoeveel deelnemers u de opleiding wilt organiseren.
Voltijdse dagopleiding ICT en media Syntra AB.
Voltijdse dagopleiding ICT en media. Leerjongeren vanaf 15j. Leertijd Haal je secundair diploma terwijl je aan het werk bent, met één dag per week les. Open aanbod Ontdek onze dag en avondcursussen voor vakmensen in heel diverse domeinen, inclusief verplichte bijscholingen. Bedrijfstrainingen Organiseer een opleiding voor mensen in jouw onderneming.
ICT Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
Aanvullende algemene vorming. Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang. ICT besturingssystemen en netwerken. Industrieel elektrotechnisch installateur. Medisch administratief bediende. Residentieel elektrotechnisch installateur. Diploma van leraar / lerarenopleiding. Intensief traject 1 jaar campus Gent. Leraar in Opleidingstraject 15, jaar campus Gent Aalst.
CVO Antwerpen: ICT en administratie.
Wat leer je? In de opleiding ICT en administratie leer je een waaier aan ICT-vaardigheden, vooral gericht op informatie, communicatie en contentcreatie. Allemaal zaken die je als administratief medewerker kan gebruiken in je job. De opleiding is heel praktijkgericht, waardoor je alles onmiddellijk leert toepassen.
ICT VIVES.
Om je optimaal voor te bereiden op een job in de meest diverse omgevingen ziet onze opleiding er als volgt uit.: 1ste jaar: een stevige basis. In het eerste jaar moet je nog geen keuze maken tussen de afstudeerrichting elektronica of ICT.
Opleiding ict-technicus en netwerkbeheerder.
U kunt de opleiding ook los van het Tweedekansonderwijs volgen of één of meerdere modules cursussen van de opleiding naargelang uw persoonlijke interesse. U kan het certificaat van ICT-technicus en netwerkbeheerder laten omzetten in een diploma secundair onderwijs opleiding ICT indien u.:
Elektronica-ICT Odisee.
Je kunt de opleiding Elektronica ICT starten in september en in februari. Door een verkeerde studiekeuze of door andere omstandigheden komt het jou misschien beter uit om te starten met een nieuwe studie in februari? Afgestudeerden Elektronica ICT genieten een uitstekende reputatie in het werkveld.

Contacteer ons