Resultaten voor opleiding communicatie

opleiding communicatie
Opleiding Communicatie Thuisstudie Communicatie NHA.
Volg thuis een vakopleiding bij NHA voor een diploma of een getuigschrift. Van een cursus NLP tot een opleiding Communicatie Manager. Je persoonlijke vakdocent begeleidt jou totdat je geslaagd bent 100 procent examengarantie. Volg een opleiding communicatie van NHA naast een baan en hobbys: slechts enkele uren studie per week leiden naar een diploma en vergroten je toekomstmogelijkheden.
Opleiding Communicatiemanagement AP Hogeschool.
Je kan kiezen uit volgende afstudeerrichtingen.: In de opleiding Communicatiemanagement met afstudeerrichting Commerciële Communicatie leer je consumenten overtuigen met sterke reclamecampagnes. Het is een boeiende doe-opleiding voor trendgevoelige jonge mensen met een breed interesseveld, een groot inlevingsvermogen en gevoel voor taal en ontwerp.
Opleidingen communicatie Wolters Kluwer.
Over Kluwer Opleidingen. Download onze catalogus en ontvang 10% korting op uw volgende opleiding. Sales, marketing communicatie. Versterk uw interne, externe en corporate communicatie. Uw job als communicatieprofessional is uitdagender dan ooit. U moet het razende tempo van de sociale media volgen en omgaan met de impact van de digitalisering.
Communicatie Creatie Professionele bachelor Thomas More.
Je start meteen met de fundamenten van communicatie waarbij je kennismaakt met tools, trends en media die onmisbaar zullen zijn in de rest van je opleiding en latere carrière. We wakkeren je creativiteit aan en dagen je uit om al doende je eerste stappen in de communicatiewereld te zetten.
VIVO Opleiding sterker op het werk door verbindende communicatie'Voor' medewerkers.
Aanbod per thema. Vorming en opleiding. Sterker op het werk door verbindende communicatie. Opleiding sterker op het werk door verbindende communicatie'Voor' medewerkers. Opleiding sterker op het werk door verbindende communicatie'Voor' medewerkers. Gratis tweedaagse opleiding rond verbindende communicatie op het werk in verschillende provincies.
OpleidingsdetailsCevora.
Waarom deze opleiding? U wil efficiënt communiceren met uw collega's' en klanten door inzicht te verwerven in uw persoonlijke manier van communiceren en deze van anderen. U ontdekt tijdens deze opleiding de kracht van non-verbale communicatie en hoe actief luisteren, een rapport maken en communicatiestoornissen vermijden.
Communiceren met impact Opleidingen.
Uit ervaring en studies blijkt dat emotionele beïnvloeding, het aanvoelen van elkaar, het op dezelfde golflengte communiceren, het klikken tussen mensen véél belangrijker is dan de rationele beïnvloeding de inhoud van de boodschap. Na het volgen van deze opleiding kan je dan ook nóg professioneler communiceren met anderen, door gebruik te maken van doelgerichte communicatie: observeren, luisteren en spreken.
Opleiding Communicatie Manager Opleiding als Thuisstudie NHA.
Communicatie heeft als beleidsinstrument een vaste plaats verworven. Theorie en praktijk. Een professionele communicatiemanager beschikt over een goede opleiding, waarin aandacht is voor theoretisch inzicht en voor praktische vaardigheden. De cursus Communicatie Manager bereidt je goed voor op het dagelijkse werk van een communicatieverantwoordelijke.

Contacteer ons