Resultaten voor ict opleiding

ict opleiding
ICT VIVES.
Om je optimaal voor te bereiden op een job in de meest diverse omgevingen ziet onze opleiding er als volgt uit.: 1ste jaar: een stevige basis. In het eerste jaar moet je nog geen keuze maken tussen de afstudeerrichting elektronica of ICT.
Basiskennis ICT voor niet-ICT'ers' ITNITNB Wolters Kluwer.
Na afloop van de opleiding bent u een serieuze gesprekspartner voor uw ICT-collegas en zult u effectiever en efficiënter zijn in de samenwerking met uw ICT-afdeling. De basiskennis ICT van deze eendaagse opleiding draait rond de ICT-begrippen en kernactiviteiten die u als niet-ICTer moet kennen.
Elektronica-ICT Professionele bachelor Thomas More.
De opleiding Elektronica-ICT kan je volgen op Campus De Nayer en op Campus Geel. De verdere onderverdeling ziet er als volgt uit.: Afstudeerrichting Elektronica Campus De Nayer.: Afstudeerrichting Elektronica Campus Geel. Afstudeerrichting ICT Campus De Nayer.: System, Services en Security.
ICT CVO Gent.
Ben je geïnteresseerd in ICT en diverse administratieve toepassingen? Vanaf september 2016 kan je de NIEUW OPLEIDING en DIPLOMA gerichte opleiding ICT Administratie volgen. Deze opleiding wordt modulair georganiseerd. Het certificaat ICT Administratie leidt in combinatie met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming tot het diploma secundair onderwijs.
ICT opleidingen in open aanbod en op maat.
Jouw ICT job. Xylos heeft een ruim aanbod aan ICT-opleidingen. De open opleidingen zijn gericht naar individuele deelnemers. Ze gaan door op regelmatige tijdstippen in Antwerpen en Brussel. Bij opleidingen op maat kiest u waar, wanneer en met hoeveel deelnemers u de opleiding wilt organiseren.
cvo MIRAS.
Dan is de opleiding ICT en administratie iets voor jou. Een sterk ICT-team staat klaar om je de nieuwste evoluties binnen ICT aan te leren. Na de opleiding kennen de cloud, Windows 10 en een heleboel Office functies geen geheimen meer voor jou!
Elektronica-ICT UCLL.
Van jou wordt verwacht hier je steentje bij te dragen. Tal van bedrijven hebben plaatsen vrij om gediplomeerden van dit kaliber een fascinerende job te bieden! Naast uiteraard een groot deel elektronica en ICT schenkt deze opleiding nogal wat aandacht aan audio en beeldvormingstechnieken.
Hogescholen, Bachelor in de informatica in België ictjob.be.
Email of login. Login Wachtwoord vergeten? Door deze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies overeenkomstig met ons privacybeleid. Meer informatie over het gebruik van cookies en het beheer ervan vindt u op onze pagina Privacybeleid.

Contacteer ons