Zoeken naar ict opleiding

ict opleiding
Voltijdse dagopleiding ICT en media Syntra AB.
Voltijdse dagopleiding ICT en media. Leerjongeren vanaf 15j. Leertijd Haal je secundair diploma terwijl je aan het werk bent, met één dag per week les. Open aanbod Ontdek onze dag en avondcursussen voor vakmensen in heel diverse domeinen, inclusief verplichte bijscholingen. Bedrijfstrainingen Organiseer een opleiding voor mensen in jouw onderneming.
ICT administratie Opleidingen Diploma secundair onderwijs cvo MIRAS.
Heb je interesse in ICT en wil je vlot kunnen werken met allerhande administratieve toepassingen? Dan is de opleiding ICT en administratie iets voor jou. Een sterk ICT-team staat klaar om je de nieuwste evoluties binnen ICT aan te leren.
ICT CVO Gent.
Ben je geïnteresseerd in ICT en diverse administratieve toepassingen? Vanaf september 2016 kan je de NIEUW OPLEIDING en DIPLOMA gerichte opleiding ICT Administratie volgen. Deze opleiding wordt modulair georganiseerd. Het certificaat ICT Administratie leidt in combinatie met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming tot het diploma secundair onderwijs.
Elektronica-ICT Professionele bachelor Thomas More.
De opleiding Elektronica-ICT kan je volgen op Campus De Nayer en op Campus Geel. De verdere onderverdeling ziet er als volgt uit.: Afstudeerrichting Elektronica Campus De Nayer. Voorstelling van deze afstudeerrichting. Afstudeerrichting Elektronica Campus Geel. Internet of Things. Afstudeerrichting ICT Campus De Nayer.
Opleiding Elektronica-ICT AP Hogeschool.
Locatie Campus Spoor Noord Ellermanstraat. Boeiend, vernieuwend, uitdagend: dat is de opleiding Elektronica-ICT in een notendop. In het unieke programma verdiep je je in de technologie van vandaag én morgen. Zo ligt er veel focus op applicaties, netwerken en het Internet of Things, het complexe maar steeds belangrijker wordende snijvlak van technologie en software. Intelligente producten of robots draadloos laten communiceren met apps en websites wordt kinderspel voor jou. Iets voor jou? ICT en slimme elektronica zijn niet weg te denken uit ons dagelijks leven en dat vind jij maar goed ook.
ICT CVO Panta Rhei.
Home Opleidingsaanbod Secundair Volwassenenonderwijs SVWO ICT. CVO Panta Rhei biedt computercursussen aan voor beginners en voor de meer ervaren computergebruikers. Maak kennis met ons aanbod door te klikken op uurrooster. De modules worden overdag in samenwerking met een Lokaal Dienstencentrum of s avonds aangeboden.
Elektronica-ICT UCLL.
Van jou wordt verwacht hier je steentje bij te dragen. Tal van bedrijven hebben plaatsen vrij om gediplomeerden van dit kaliber een fascinerende job te bieden! Naast uiteraard een groot deel elektronica en ICT schenkt deze opleiding nogal wat aandacht aan audio en beeldvormingstechnieken.
ICT programmeren CVO De Oranjerie.
De opleiding vormt eveneens een goede basis voor ICT opleidingen in het hoger beroepsonderwijs. De opleiding gaat door op woensdag en vrijdagvoormiddag op onze campus te Diest. Afhankelijk van je persoonlijke situatie kan je ervoor opteren om de opleiding te spreiden over een langere periode.

Contacteer ons