Resultaten voor fotografie opleiding

fotografie opleiding
Digitale fotografie CVO TSM.
Dan is de opleiding digitale fotografie iets voor jou. Hier ontdek je, via praktische oefeningen en theoretische toelichtingen, de vele mogelijkheden en eventuele beperkingen van de digitale fotografie en je toestel. Je maakt foto's' rond specifieke thema's' en leert op die manier je blik te verruimen en het fototoestel op een correcte manier te hanteren.
Fotografie Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
Volslagen beginners en bedreven amateurfotografen kunnen zowel s avonds als overdag bij ons een professionele opleiding fotografie volgen. Raadpleeg hier de bijlage bij het evaluatiereglement. Je vindt er meer informatie over de manier waarop er geëvalueerd wordt. Diploma secundair fotograaf.
Fotografie AP Hogeschool.
Wie word je? Veel alumni van de opleiding Beeldende Kunsten met afstudeerrichting Fotografie werken als autonoom kunstenaar, zelfstandig fotograaf, curator, criticus, Anderen verdiepen zich dan weer verder in hun artistieke studie en onderzoek aan het Hoger Instituut voor Schone Kunsten.
Fotograaf avondopleiding Opleiding Syntra West.
Ook op deze essentiële vragen formuleren we heldere antwoorden. In een wereld waarin beelden steeds belangrijker worden, maakt de fotograaf zowel producties voor klanten als voor bedrijven. Deze opleiding geeft je een stevige theoretische basis maar vooral veel praktische kennis van de fotografie.
Fotograaf CVO COOVI Volwassenenonderwijs. Icon/Subscribe.
Wil jij fotos leren bewerken tot het absolute pareltjes zijn? Dan is de opleiding fotografie van COOVI jouw ideale plaatje. Wij vergroten jouw diafragma, zoomen in op alle facetten van de stiel, en zorgen voor het perspectief in een wereld waarin veel mensen zich fotograaf noemen, maar weinigen het zijn.
Fotograaf CVO Horito.
De opleiding start bij de absolute basis van de fotografie. Cursisten die gebeten worden door het fotografievirus kunnen zich doorheen de opleiding verder specialiseren. Aparte modules voor portret, landschaps, object en reportagefotografie. Zowel aandacht voor het technische als het creatieve luik.
Digitale fotografie Crescendo CVO.
Home Opleidingen Digitale fotografie. Wil je de wonderlijke wereld vanuit een fotografische hoek leren bekijken en herontdekken? Dan is de cursus Digitale" fotografie" echt iets voor jou. In deze cursus ontdek je, via praktische oefeningen en theoretische toelichtingen, de talrijke mogelijkheden en eventuele beperkingen van de digitale fotografie en je toestel.
Fotografie Opleidingen Onderwijs KASK Conservatorium.
De afstudeerrichting fotografie in Gent is doordrongen van het besef van die wereldse rol van de discipline. Dat besef bepaalt het wezen van de opleiding, waarvan de renommé groot is, zowel in het professionele veld als in de wereld van de fotografie als kunstvorm.

Contacteer ons