Resultaten voor Opleiding Logistiek

Opleiding Logistiek
Logistiek management Hogeschool Gent.
Daarna kan je in verhoogde versnelling overschakelen naar de echte beroepsgerichte know how krijg je het vak volledig in de vingers. En omdat logistiek een internationaal gebeuren is, zijn talen en communicatieve vaardigheden natuurlijk heel belangrijk in je opleiding. Voor Nederlands, Engels en Frans sluiten we aan bij het niveau eindtermen van het secundair onderwijs.
Logistiek, transport en mobiliteit HL PCVO Limburg HBO5.
Kritisch nadenken over transport en opslag, net voldoende voorraad aanhouden, optimale logistieke kosten berekenen, samen met de klant de beste oplossing op maat uitwerken, zijn competenties die je in de opleiding logistiek leert. Logistiek beïnvloedt steeds meer de strategie in ondernemingen.
al eens aan een opleiding logistiek gedacht? Randstad.
Gedurende tien interactieve lesdagen leer je alles wat je moet weten over zee en wegvervoer, douane, Incoterms, warehousing, Klinkt als Chinees? Maak je geen zorgen: 80 procent van de kandidaten slaagt voor deze opleiding én heeft nadien een job beet als logistiek bediende.
Cursussen Logistiek assistent Sint-Niklaas.
Je kan meteen aan de slag of je kan je opleiding vervolgen. Besluit je om je opleiding te vervolgen, dan hoef je niet alle voorziene stages te doen. De opleiding tot logistiek assistent maakt deel uit van de opleiding Zorgkundige.
Onderwijskiezer.
Wat is, wat doet een logistiek assistente? Welke studierichting/opleiding moet of kan je volgen om Logistiek assistente te worden? Verschillende wegen kunnen leiden naar een bepaald beroep. Onderwijskiezer geeft hier per studieniveau een overzicht van de basisopleidingen die wij logisch vinden voor dit beroep. Weet echter dat er vaak ook nog andere mogelijkheden zijn. Voor een aantal beroepen kan een specifieke opleiding wettelijk vereist zijn.
Logistiek assistent hét cvo Oudenaarde Kruishoutem Ronse Waregem.
De opleiding richt zich op mensen die werkzoekend zijn, tewerkgesteld zijn in een andere sector en zich wensen om te scholen of bij te scholen, mensen met een andere functie binnen een zorgorganisatie zoals een poetsdienst of logistiek werk, schoolverlaters die hun opleiding niet hebben afgemaakt, mensen die omwille van zorg thuis kinderen, ouders of andere persoonlijke omstandigheden niet in het werkveld staan en geleidelijk aan terug willen instappen.
Logistiek assistent Encora.
Wie al werkt, kan hier rond andere afspraken maken. Het inschrijvingsgeld voor Logistiek Assistent bedraagt 30000, euro voor het 1e semester. Per semester en per opleiding betaal je maximum 30000, euro inschrijvingsgeld. Voor een heel schoojaar is dat dus maximum 60000, euro.
Welkom bij CVO Brussel Logistiek assistent behaal je diploma via het tweedekansonderwijs.
Je kan de opleiding logistiek assistent enkel deeltijds volgen. De opleiding duurt 15, semesters 8 maanden wanneer je start in september, en 2 semesters 1 jaar wanneer je start in februari. Als je slaagt voor de opleiding krijg je het certificaat van logistiek assistent.

Contacteer ons