Meer resultaten voor NAGELSTYLISTE OPLEIDING

NAGELSTYLISTE OPLEIDING
opleiding nagelstyliste.
Nagelstyliste Gel Acryl. Zohra heeft reeds meer dan 2 decennia ervaring en werd professioneel opgeleid door internationale toppers zoals Pepyn Borrèl, Vellena Veretenko, Massimiliano Braga, Dineke Holman, Liesbeth Langelaan. Één voor één topnamen in de wereld van de designnagel. Zij runt al vele jaren een eigen opleidingscentrum en groothandel in nagelproducten.
Opleiding tot nagelstyliste.
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen. Opleiding tot nagelstyliste. Opleiding tot nagelstyliste. Een uniek opleidingsconcept om vakbekwame nagelstyliste te worden zonder grote investeringen. Naast basisopleidingen voor beginners geven wij specifieke workshops voor diegenen die hun service willen verbeteren en/of uitbreiden!
Leer nagels stylen met de Nagelstyling opleiding NTI.
Kies dan voor de Nagelstyling opleiding van NTI. Tijdens deze opleiding maak je kennis met alle aspecten van het werk als nagelstylist én leer je hoe je een eigen bedrijf opstart. Onderdelen van de Nagelstyling opleiding zijn onder andere het zetten van kunstnagels van acryl, gel en fiberglas.
Opleiding Gelnagels Professional Nagelstyliste Beauty Medical Academy.
Opleiding Gelnagels Nagelstyliste. Je kan er de laatste jaren niet meer omheen: goed verzorgde en gestylede nagels zijn een must. Dames uit elke beroepsklasse hechten belang aan een perfecte manicure. Je handen zijn immers je visitekaartje. De nagelstylistes vormen samen met de kappers en de schoonheidsspecialisten een vaste waarde in de uiterlijke verzorging van de moderne vrouw. Nagelstyliste is een zeer winstgevend beroep met veel toekomstmogelijkheden.
Bluesage nagelstudio wellness opleiding schoonheidsspecialist.
Mail ons Bel ons Inloggen. Meest recente berichten. Nu 20 extra Massage-kaarten 2019 beschikbaar. Nieuw: Make-up Bellapierre vanaf nu verkrijgbaar bij Blue Sage workshop. Christel in Res magazine. Welke BV kwam in 2009 langs bij Blue Sage voor een opleiding gelaatsverzorging?
Ik" ben géén klassieke nagelstyliste" Oostende Regio HLN.
Maar" noem me geen gewone nagelstyliste, vertelt ze. Het jaarlijks kampioenschap vindt plaats tijdens de beurs Estetika in Brussel, waar zo'n' 35.000 bezoekers op afkomen. Er zijn 3 categorieën: beginners, gevorderden en internationaal met deelnemers uit de Benelux. Nikita Van Damme won met 905, punten in de tweede categorie, en scoorde het hoogst van alle deelnemers. En" te denken dat ik bijna niet had deelgenomen, glundert ze. Drie" jaar geleden werd ik tweede. Vorig jaar struikelde ik over een verlengkabel, een half uur voor ik aan mijn wedstrijd begon. Ik had de gewrichtsbanden van mijn voet gescheurd en moest pijnstillers nemen. Omdat ik te veel trilde, kon ik geen perfect parcours afleggen. Toch werd ik ook toen tweede. Eerlijk, ik had schrik om nu deel te nemen. Ik had geen zin om wéér tweede te eindigen. Ik had me pas een dag voordien bedacht en ingeschreven." Benny Proot Extravagantie is het kenmerk bij uitstek van Nikita. Toch volgde Nikita geen opleiding tot styliste.
opleidingen Syntra Brussel.
Voltijdse opleiding 58. Avond Zaterdagopleidingen 63. Korte opleidingen 19. Schoonheidsspecialist met specialisatie kunstnagels voltijds. Word schoonheidsspecialist met specialisatie kunstnagelstylist met optie bedrijfsbeheer. Aantal sessies nog niet gekend. Ben je creatief, hou je van mooie nagels? Aantal sessies nog niet gekend. Gespecialiseerd voetverzorger dag. Leer huid en nagelaandoeningen professioneel behandelen en voorkomen. Aantal sessies nog niet gekend. Droom je van een eigen nagelstudio?
Zelfstandig nagelstylist.
Als zelfstandig nagelstylist kies je zelf je werkuren en je werkplaats. Je kan deze job dan ook makkelijk combineren met een andere job of een gezinsleven. Je kan van thuis uit werken, je aansluiten bij een bestaand schoonheidsinstituut of wellnesscentrum, of op huisbezoek gaan bij je klanten. Voor wie is deze opleiding?

Contacteer ons