Resultaten voor NAGELSTYLISTE OPLEIDING

NAGELSTYLISTE OPLEIDING
Opleidingen.
Om de kwaliteit van onze opleidingen en workshops te garanderen, werken we met kleine groepen van 4 tot maximum 8 cursisten. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze opleidingen garanderen en iedereen een persoonlijke begeleiding bieden. Om de evolutie van je prestaties te kunnen opvolgen en waar nodig bij te sturen, werken we op echte" modellen, dit is de enige manier om na de opleiding een goede start te nemen.
Ontdek onze opleidingen: Polished.
Deze opleiding leert je de basis van de plaatsen en nabehandelen van gelnagels. Je kan klanten met uiteenlopende behandelingen verder helpen en je bent op de hoogte van de meest courant gebruikte technieken. Na een oefenperiode, waarin je steeds bij ons welkom bent met vragen, kan je aan de slag als professioneel nagelstyliste.
Vind een opleiding VDAB.
U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Online leren: vernieuwd aanbod! Ken je onze gratis online cursussen al? Sinds kort hebben we een aantal nieuwkomers in ons aanbod.
Nagelstyliste CVO De Oranjerie.
Om met deze modules te starten heb je de modules handverzorging met succes gevolgd. In de basismodule semester 1 leer je de meest courante manuele technieken, producten en materialen toepassen om nagels te verlengen, te modelleren en te versieren en om beschadigde nagels te herstellen.
Opleiding Nagelstyling Acryl nagels Level Up Beauty Academy.
Je kan er ook voor kiezen om je onmiddellijk in te schrijven voor de opleiding Allround nagelstyling. Je wordt klaargestoomd om jouw carrière in de Beauty branche als nagelstyliste te starten. Volg eerst de opleiding en loop daarna vrijwillig een perfectie training bij de Level UP Beauty Academy.
Opleiding Gelnagels De Schoonheidsschool.
Volwassen, gemotiveerde mensen opleiden tot vakbekwame nagelstylisten doet ze vol overgave, gedrevenheid en interesse. Als" een cursist zich na een opleiding heeft ontpopt tot een nagelstyliste die het vak eer zal aandoen, zweef ik op wolkjes" zegt Anita nog. Volg les bij succesvolle zelfstandigen.
Opleiding Nagelstyliste Cursus nagelstyling als thuisstudie NHA.
ZO STUDEER JE. Leer alles over nagelstyling met deze opleiding tot nagelstyliste. In de opleiding Nagelstyling leer je nagels verzorgen, nagels verlengen met acrylnagels, gelnagels zetten en nagels verfraaien. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste wilt worden: de opleiding Nagelstyling is dé ideale eerste stap.
Cursus Nagelstyling De nr. 1 thuisstudie van Laudius.be.
Tijdens je inschrijving kun je aangeven of je het nagelstylingpakket wilt mee bestellen. Wat kun je met deze cursus Nagelstyling? De opleiding nagelstyliste is een zeer complete opleiding. Stap voor stap leer je alle facetten van nailart en nagelstyling kennen. De cursus nagelstyliste biedt onder meer de volgende voordelen.:

Contacteer ons