Resultaten voor basisopleiding recherche

basisopleiding recherche
PAULO Politieopleiding.
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Optreden bij handel, gebruik en bezit van illegale wapens en munitie. Afstudeerrichting Financiële recherche.: Meewerken aan een financieel recherche onderzoek. Voor het afronden van een complete leergang moeten de afstudeerrichtingen aangevuld te worden tot 60 credits, door een keuze te maken uit de volgende modules.:
Opleiding lokale recherche Politieforum.be.
Ik denk dat je redelijk verkeerd geïnformeerd bent. Hoe lang duurt zo een opleiding lokale recherche? de basisopleiding lokale recherche duurt naargelang de school ongeveer 150 uur dacht ik en kun je maar volgen als je al rechercheur bent. Hoe ziet de opleiding er uit?
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Deze opleiding is de opvolger van de Basisopleiding Recherche BOR en qua eindtermen exact gelijk aan de Kerntaak Opsporen uit het derde leerjaar van de basisopleiding Allround Politiemedewerker. Wil je verder professionaliseren op het vakgebied Opsporing? Met het certificaat van de opleiding voldoe je aan de instroomeis voor toelating tot Rechercheren in meer omvattende zaak en TGO.
Onderwijskiezer.
Dit zijn opdrachten die nodig zijn voor het beheren van lokale gebeurtenissen en fenomenen die zich voordoen op het grondgebied van de politiezone: recherche, verkeer, ordehandhaving, interventie. De Federale Politie ondersteunt de Lokale Politie, geeft versterking of neemt bovenlokale taken over.

Contacteer ons