Meer resultaten voor opleiding politieagent

opleiding politieagent
PAULO Politieopleiding Basisopleidingen.
Aspiranten werken op dat moment al in dienst van de politie en worden dus vergoed tijdens hun opleiding. De basisopleiding heeft als doel heeft de aspirant de professionele basiscompetenties bij te brengen zodat hij/zij in staat is alle politietaken te vervullen voor het ambt waartoe deze opleiding toegang geeft.
Hoe word je agent? Het Nieuwsblad.
Tine Hollevoet van de federale politie: Je moet eerst slagen in selectieproeven nog steeds een groot struikelblok en vervolgens een opleiding volgen aan een politieschool. Een opleiding tot agent dat zijn de vroegere hulpagenten duurt vijf maanden. Een opleiding tot politie-inspecteur duurt een vol jaar.
Politie Campus Vesta.
Verfijn als politiefunctionaris geregeld je competenties en verwerf proactief nieuwe vaardigheden. Kies als politieprofessional voor een bijzondere beroepsopleiding en ga gespecialiseerde opdrachten uitvoeren. De afdeling politieopleidingen deelt haar expertise ook met niet-politionele veiligheidsberoepen. Optimaliseer je job als actieve politieambtenaar of Calog-medewerker.
Functionele Opleiding Politieruiter bij de Federale Politie Belgische Federale Politie.
De lessen gaan slechts door als er ook jobplaatsen bij de federale politie te paard beschikbaar zijn via plaatsaanbiedingen. Er bestaat ook een vijfde module binnen de opleiding tot politieruiter: Specifieke kadervorming voor de kandidaat politieruiter behorende tot het officieren of middenkader 34 uren.
Rekrutering.
De betaalde basisopleiding van de Inspecteurs van de Politie duurt 12 maanden en bestaat uit een beroepsopleiding in een politieschool, waar de aspiranten de nodige professionele vaardigheden verwerven voor de uitvoering van hun latere opdrachten. Gedurende hun opleiding verrichten de inspecteurs 3 stages.
Wat is de beste vooropleiding voor politieschool? Politieforum.be.
Mocht je willen en kunnen verder studeren, dan raad ik net als Jens aan om in de eerste plaats een opleiding te kiezen die JOU persoonlijk interesseert. Volg geen opleiding omdat anderen het willen of omdat het een zekere status heeft.
Selectieprocedure Lokale Politie Antwerpen.
Meer informatie over de opleiding lees je op de website van Campus Vesta, het provinciaal opleidingscentrum voor politiepersoneel in Ranst. Na de opleiding tot inspecteur pas je al wat je hebt geleerd toe tijdens een intensieve praktijkstage van 6 maanden bij Lokale Politie Antwerpen.

Contacteer ons