Resultaten voor opleiding politieagent

opleiding politieagent
Werken en stage lopen bij de politie Politiezone Geel-Laakdal-Meerhout.
Omwille van de grote vraag naar stages kunnen we jammer genoeg niet op elke vraag ingaan. Iedereen die bij de politie wil werken. Studenten in opleiding in een erkende school of instelling die een administratieve opleiding of een studierichting aanbiedt met werkkansen bij de politie.
Werken bij de politie.
Alle personeelsleden worden aangeworven via de centrale werving te Brussel bij de Federale Politie. Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken dan kan je voor alle gedetailleerde informatie terecht op de website van www.jobpol.be. Toelatingsvoorwaarden: Het operationeel personeelslid moet alvast voldoen aan volgende minimuum voorwaarden.: Belgische nationaliteit hebben bij aanvang van de selectieprocedure. laatstejaarsstudenten vanaf 17j. mits attest van de directie van de school. In het bezit zijn van een rijbewijs B bij aanvang van de opleiding manuele versnelling.
Politie Campus Vesta.
De afdeling politieopleidingen deelt haar expertise ook met niet-politionele veiligheidsberoepen. Optimaliseer je job als actieve politieambtenaar of Calog-medewerker. Een job bij de politie? Je droomt al jaren van een job bij de politie, maar je weet niet hoe je eraan moet beginnen?
Politie Opleiding Alle informatie over de Politie Opleiding.
Wil jij graag een afwisselend, uitdagend en spannend beroep? Dan is het worden van een politieagent iets voor jou! Maar daarvoor moet je wel eerst een politie opleiding volgen. Jij zorgt ervoor dat de orde in Nederland gehandhaafd wordt, maar denk bijvoorbeeld ook aan het opsporen van verdachten.
Een Job bij de Politie? Arro Ieper.
Wie aan de slag wil in een uniformfunctie moet hiervoor eerst een opleiding volgen van 1 jaar aan een politieschool vb. Afhankelijk van uw diploma kan u de opleiding volgen van agent van politie of van politie-inspecteur. Aan deze opleiding mag u alleen maar beginnen als u geslaagd bent in de uitgebreide selectieproeven.
Politieonderwijs politie.nl.
Het Basis Politieonderwijs biedt onderwijs voor mensen die starten met een baan bij de politie. Dit is op mbo, bachelor en masterniveau en sluit volledig aan op het reguliere onderwijs. Tijdens de opleiding bent u in dienst van een politie-eenheid en ontvangt u salaris. U hebt dus eigenlijk een opleiding en baan ineen.
Hoeveel verdien je bij de politie? Vacature.com.
Vind jouw job Plaats je cv. TERUG NAAR OVERZICHT Hoeveel verdient een politieagent? Politieagent worden was voor velen waarschijnlijk een kinderdroom. Daarbij dacht je wellicht nog niet aan de opleiding voor politieagent of welk loon je zou verdienen. De opleiding tot politieman of vrouw duurt één jaar.
politie / bewaking JuridischForum.be.
het argument dat je aspirant-politieagent was en geen politieagent, lijkt me niet valabel. Uiteindelijk werkte je ook bij de politie, ik vermoed niet dat er in de wetgeving een functieonderscheid staat. 3, 8 jaar 5 maand geleden 10 sep 2010 1047.:

Contacteer ons